Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΜΑΣ !!! Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ......

60 ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΧΑΔΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!
ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.....
ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ, ΦΑΝΦΑΡΕΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΥΜΕΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ......
ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!



Μετά τη δήλωση της κυβέρνησης πως δεν πρόκειται να εγκριθεί κανένα ΣΔΙΤ για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και θα ακολουθήσουν όλοι τον νέο ΠΕΣΔΑ, άστραψε και βρόντηξε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αναπαράγοντας τις ίδιες δηλώσεις περί αποστασιοποίησής του από το κυβερνητικό έργο και άλλα εξ ίσου προκλητικά !!!
Δήλωσε στα μέσα και στο ΠΕΣΥΠ που συνεδρίασε χθες :

«Δεν είμαστε υπάλληλοι καμίας Κυβέρνησης και κανενός Υπουργού. Ευθύνη μας είναι να ασκήσουμε υπεύθυνα την Περιφερειακή μας πολιτική, επ’ ωφελεία των πολιτών και του θεσμού της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, όπως συμφωνήσαμε με τους πολίτες» ανέφερε στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και χαρακτήρισε «αντιδημοκρατική και φασίζουσα τη συμπεριφορά όσων κουνούν το δάχτυλο και φέρνουν ως φόβητρο κάποιον Υπουργό ή την Κυβέρνηση. Δεν περιμένουμε κανένα Υπουργό – αφέντη, ο οποίος θα μας λύσει τα προβλήματα. Η Περιφερειακή αρχή ούτε χθες εγκατέλειψε τη συμφωνία της με τους πολίτες, ούτε σήμερα ή αύριο θα το κάνει. Είμαστε απόλυτα συνεπείς στην εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες.
Το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αστικών αποβλήτων θα γίνει ότι και να γίνει, είναι χαρακτηρισμένο πράσινο έργο και θα αποτελέσει το συγκριτικό πλεονέκτημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο νέος ΕΣΔΑ είναι παράνομος και αυτό πλέον καταγγέλλεται ανοιχτά απ’ όλους» .

Όπως κι αν το προσεγγίσουμε το θέμα, ένα είναι σίγουρο, πως ο περιφερειάρχης ξέρει πολύ καλά τους όρους της αντίστροφης ψυχολογίας αλλά και την δυναμική της αρνητικής διαφήμισης !!!
Αν σκεφθούμε πόσες χωματερές άνοιξαν στην Πελοπόννησο, επί των ημερών του, πόσες μέρες οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους από απελπισία και αγανάκτηση για την απάθειά του να βρει λύση στην προσωρινή διαχείριση , αφού ΚΑΙ γι΄ αυτήν είναι υπεύθυνος βάσει δικαστικών βουλευμάτων και 2 ΔΙΫΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ , τότε μάλλον το θράσος περισσεύει στο μέγαρο που στεγάζει την περιφερειακή αρχή και η απάθεια των πολιτών χτυπάει κόκκινο, αφού ανέχονται να ακούν τέτοιες προκλητικές δηλώσεις, έχοντας ζήσει το απόλυτο χάος πριν ελάχιστους μήνες με τους σωρούς των σάπιων σκουπιδιών στους δρόμους ....

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ :

http://www.katoaptavlaki.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html 

http://www.katoaptavlaki.blogspot.gr/2015/02/blog-post_6.html

http://www.katoaptavlaki.blogspot.gr/2015/01/blog-post_96.html

Αυτό που επιμένει να ΜΗ λέει στους κατοίκους της Πελοποννήσου ο περιφερειάρχης, είναι πως ΔΕΝ έχει βάλει ούτε ένα λιθαράκι στο έργο της ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.
Όλα είναι ασκήσεις επί χάρτου. Σχέδια, διαβουλεύσεις, συνεργασίες, συνεδριάσεις, έγγραφα, ταξίδια, συνέδρια, δηλώσεις, συνεντεύξεις......αλλά από ουσία και πράξη ΜΗΔΕΝ !!!
Έχουμε διανύσει 5 χρόνια θητείας του κι ακόμα το θέμα βρίσκεται στις διαμάχες με την κυβέρνηση και τα σκουπίδια βρίσκονται.......ΤΡΙΓΥΡΩ ΟΛΟΥΘΕ !!!
ΔΕΙΤΕ :

ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ



ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ







ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΧΑΔΑ, δημιουργήθηκαν επί των ημερών της αυτοκρατορίας του περιφερειάρχη και μάλιστα στην έδρα της την ΤΡΙΠΟΛΗ και σε απόσταση αναπνοής από τα όρια των οικιών της !!
Αυτό κι αν είναι σχέδιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ......
Μάλλον σχέδιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ είναι, αλλά μας το λέει....κομψά και με περικοκλάδες ο ''αδερφός''  Πέτρος.
Πάντως άσχετα με τις δηλώσεις του, για την τιμή των όπλων και του γοήτρου του, κάποια στιγμή επείγει να πάρει επίσημη θέση και να αναλάβει επειγόντως δράση, η ίδια η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ γιατί οι πολίτες της Πελοποννήσου δεν είναι αμελητέες ποσότητες προς διαπραγμάτευση στα χέρια επιχειρηματικών συμφερόντων .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.