Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔΗΤ ??? ΄΄ΚΛΕΙΝΟΥΝ΄΄ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ .... ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ???

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔΗΤ ΠΑΛΙ !!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΩΣ ''ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ Η ΕΕΤΑΑ !!!'' ΕΝΩ ΑΠΛΑ ''ΕΚΟΨΑΝ'' ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 10 ΠΑΙΔΙΩΝ.....ΛΟΓΩ ΣΥΣΤΕΓΑΣΗΣ !!!
ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ 2ου ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ....ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ...)
ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ !!!
ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΡΑΓΕ ???



Χθες το μεσημέρι, εκδικάστηκαν τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που έκαναν οι εργαζόμενες στον ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ''ΚΑΡΑΜΕΛΟΣΠΙΤΟ'' της ΚΕΔΗΤ .
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ που ήρθε ως εκπρόσωπος του Δήμου δήλωσε : '' ποιός δεν θέλει να έχουν δουλειά οι εργαζόμενες'' αλλά απέδωσε την αιτία της κατάργησης του απογευματινού ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, που είναι και ο μοναδικός στην πόλη, στην .....ΕΕΤΑΑ !!!
Για την ακρίβεια, είπε πως ''η ΕΕΤΑΑ έκλεισε τον σταθμό γιατί δεν είχε άδεια''.......
Ξέχασε βέβαια να πει, πως η ΕΕΤΑΑ απλά είναι ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ κάποιων παιδιών που μπαίνουν στο πρόγραμμά της και πως ο ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ δεν λειτουργούσε μόνο γι΄ αυτά τα παιδιά !!!
Ξέχασε μα πει ο πρόεδρος, πως ΔΕΝ υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΤ για όλα αυτά και πως το Δ.Σ. έχει να συνεδριάσει εδώ και κάτι μήνες !!!
Ξέχασε επίσης να πει, πως την ΑΜΟΙΒΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, δεν την έχουν υπογράψει κάποια μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΤ !!!
Ξέχασε να πει πως υπάρχουν άλλα 30 παιδιά που πλήρωναν τα ΤΡΟΦΕΙΑ τους ανά μήνα με διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και πως αυτά είναι σε αναμονή για την λειτουργία του !!!
Ξέχασε να πει επίσης ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, πως από τις 28 Ιουλίου του 2015, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, έχει πάρει απόφαση, να μεταστεγαστεί ο ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, από τις αίθουσες του ΚΑΡΑΜΕΛΟΣΠΙΤΟΥ (που είναι ο πάνω όροφος του κτηρίου της οδού ΒΕΡΒΑΙΝΩΝ 30 .....) στις 2 αίθουσες του 2ου ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ( που είναι ο κάτω όροφος του ίδιου κτηρίου ....) !!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΞΕΧΑΣΕ  ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ???
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ !!!
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%971%CE%95%CE%9F%CE%9B%CE%9C%CE%A6-%CE%9C%CE%9F%CE%93?inline=true

Είναι να απορεί κανείς, με την απάθεια με την οποία αντιμετωπίζει η Δημοτική αρχή, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και τις ανάγκες της, σε καιρό μάλιστα ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, η οποία έχει ψηφιστεί στην ίδια τη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
Η ΕΕΤΑΑ είναι απλά μια στρόφιγγα χρηματοδότησης του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ , δεν είναι Ο χρηματοδότης του !!! Λεφτά πληρώνουν τα παιδιά που δεν είναι στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ και μάλιστα αρκετά ανά μήνα. Γιατί δεν λειτουργούν τον σταθμό για τα υπόλοιπα παιδιά ???
Γιατί ΔΕΝ έχουν κάνει ούτε μια ενέργεια για την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ της άδειας, για να γίνει αποδεκτή από την ΕΕΤΑΑ ???
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ απάντησε στην ανωτέρω ερώτησή μου πως : '' το θέμα το έχει πάρει πάνω του ο Δήμαρχος κι αυτός κανονίζει.....''
Δεν ξέραμε πως έχουμε έναν τόσο πολυπράγμονα δήμαρχο που μόνος του κάνει τα πάντα......
Φυσικά και πήρε την απάντηση που του άρμοζε, πως την ευθύνη την έχει ο ίδιος αφού είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ και γι΄ αυτό τρέχει και ο ίδιος στα Δικαστήρια.....και δεν πάει ο δήμαρχος !!!
Κάποιοι σίγουρα έχουν κάνει τα πονηρά τους σχέδια για τον σταθμό και τις εργαζόμενες......αυτές ή κάποιες άλλες (ίσως ψηφοφόρους τους ή έστω κολλητές τους !) αλλά ξεχνούν πως σε κάθε τομέα του ΔΗΜΟΥ, τόσο οι ΑΙΡΕΤΟΙ όσο και οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, είναι απλά ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και όχι αφεντικά τους.
Και θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι, πως αντί να βγάζει ο Δήμαρχος αποφάσεις για ''ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ''  και να τρέχει με τους εργαζόμενους σε τόσο απαραίτητες δομές , στα Δικαστήρια, έχει ιερή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να είχε ήδη βρει τη λύση ( που είναι έτοιμη αλλά δεν την ενεργοποιούν !!) και ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ να λειτουργεί από καιρό !!!
Κάτι βρωμάει στην όλη υπόθεση.
Αν δεν είναι ολιγωρία, είναι προμελετημένο σχέδιο, με άγνωστους για μας απώτερους σκοπούς......
Θα δείξει όσον ούπω τι τρέχει εκεί στην ''αμαρτωλή''  ΚΕΔΗΤ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.