Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

ΤΡΕΛΟ : Η ASTRAZENECA ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ PULMICORT !!! ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΪΟΥ....ΑΛΛΑ ΤΟ ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.....''ΑΧΡΕΙΟΙ''.......ΓΙΑΤΙ ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ'' ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟ ΣΤΕΡΟΕΙΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟ PULMICORT ( ΒΟΥΔΕΣΟΔΙΝΗ) ??? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ (2020) ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΪΟ ???

 ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ''ΜΕΤΡΑ'' ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΑΝΔΗΜΙΑ'' ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ 

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ 

ΠΩΣ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ....ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2021

ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ

ΤΟ PULMICORT ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΠ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 90% 

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ ......

https://www.moneyreview.gr/world/17355/to-pulmicort-tis-astrazeneca-stis-elpidofores-therapeies-toy-koronoioy/

Το Pulmicort της AstraZeneca στις ελπιδοφόρες θεραπείες του κορωνοϊού

φωτ.: AP

Το φάρμακο της AstraZeneca για το άσθμα, Pulmicort, μείωσε την ανάγκη για νοσηλεία όταν χορηγήθηκε σε ασθενείς με κορωνοϊό, έδειξε μία μικρή έρευνα, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιθανώς ελπιδοφόρες θεραπείες της Covid-19.

Το εισπνεόμενο φάρμακο, που είναι επίσης γνωστό και ως budesonide, χορηγήθηκε στους ασθενείς της έρευνας, σε αρχικό στάδιο της νόσου, μειώνοντας την ανάγκη για επείγουσες παρεμβάσεις και νοσηλεία κατά 90%. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και διήρκεσε 28 ημέρες, καταπολέμησαν γρηγορότερα τον πυρετό και τα άλλα συμπτώματα της νόσου.

Πρόκειται για ένα ακόμα παράδειγμα ενός ήδη υπάρχοντος και φθηνού φαρμάκου που θα μπορούσε να ωφελήσει τους ασθενείς με Covid-19. Η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής τέτοια επιτυχία ήταν εκείνη του dexamethasone, ενός στεροειδούς που φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο θανάτου κατά ένα τρίτο, για τους ασθενείς που έχουν διασωληνωθεί.

Η βρετανική έρευνα συμπεριέλαβε 146 άτομα. Οι μισοί έλαβαν το Pulmicort δύο φορές την ημέρα και οι άλλοι μισοί είχαν τη συνηθισμένη φροντίδα για τον κορωνοϊό.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg


ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ
ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ PULMICORT
ΕΧΕΙ ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ  ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ......

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ??????

Σπυρος Καμπιωτης

1 ώρα 
ΑΧΡΕΙΟΙ
Κάποιες ερωτήσεις μπορούμε να κάνουμε
παρακαλώ ?
και
Μια και μιλάμε για επιστήμη?
και
Μια και μιλάμε και για έρευνα?
(τώρα το τι σημαίνει επιστήμη και τι έρευνα για τους ει-δικούς (τους) και όχι μόνο, αυτό είναι μία άλλη συζήτηση)
Ευχαριστώ ...
Πάμε λοιπόν στις ερωτήσεις, οι οποίες θα τεθούν ξεκάθαρα στο τέλος του παρόντος άρθρου, αφού βεβαίως προηγηθεί ένα άκρως σοβαρότατο άρθρο γνωστού ιστότοπου/σαιτ.
Την τρίτη λοιπόν στις 09 Φεβρουαρίου του 2021, το έγκριτο σαιτ capital.gr δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο:
"Βρετανία - Κορ ον οϊό ς: Ένα φάρμακο για το άσθμα μειώνει την ανάγκη για νοσηλεία, εφόσον χορηγηθεί εγκαίρως".
Το άρθρο αυτό αναφέρει κατά λέξη.
«Ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται ευρέως για το άσθμα ενδέχεται να μειώνει σημαντικά την ανάγκη για νοσηλεία, στους ασθενείς που έχουν προσβληθεί από την Κοβ _19, εφόσον χορηγηθεί μέσα σε διάστημα 7 ημερών από την ημέρα που θα εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα, σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές.
Η βουδεσονίδη, που πωλείται με την ονομασία Pulmicort από την εταιρεία αStra zEνekα P l c , χρησιμοποιείται επίσης στη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Με βάση τη μελέτη S T O I C του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η εισπνεόμενη βουδεσονίδη μείωσε επίσης τον χρόνο ανάρρωσης των ασθενών.
Τα ευρήματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο med R xiv .........
Από τους 146 ασθενείς που μετείχαν στη μελέτη, οι μισοί λάμβαναν 800 μικρογραμμάρια του φαρμάκου αυτού δύο φορές την ημέρα και οι υπόλοιποι τη συνήθη θεραπεία.
Η εισπνεόμενη ΒΟΥΔΕΣΟΝΙΔΗ μείωσε τον κίνδυνο να χρειαστεί κανείς κατεπείγουσα βοήθεια ή νοσηλεία κατά 90%. Επίσης, όσοι το λάμβαναν είχαν λιγότερα επίμονα συμπτώματα μετά την 28η ημέρα από την έναρξη της θεραπείας.

Η καθηγήτρια Μόνα Μπαφάντελ του Τμήματος Ιατρικής Νάφιλντ του Πανεπιστημίου, η οποία ήταν επικεφαλής της μελέτης, σημείωσε "ότι είναι σημαντικό να χορηγείται θεραπεία από τις πρώτες φάσεις της ασθένειας, ώστε να μην χρειάζονται νοσηλεία "τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο ........"

Και συνεχίζει.

"Με ενθαρρύνει το γεγονός ότι ένα σχετικά ασφαλές, ευρέως διαθέσιμο και μελετημένο φάρμακο, όπως ένα εισπνεόμενο στεροειδές, μπορεί να έχει κάποια επίδραση στις πιέσεις που υφιστάμεθα -(εννοεί τους υγειονομικούς και τα νοσοκομεία)- κατά τη διάρκεια της πανδημίας".
Οι επιστήμονες ξεκίνησαν αυτήν την έρευνα αφού διαπίστωσαν ότι, στην πρώτη φάση της πανδημίας, οι ασθενείς με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, που συχνά λαμβάνουν εισπνεόμενα στεροειδή φάρμακα, υπο-εκπροσωπούνταν μεταξύ εκείνων που εισάγονταν σε νοσοκομεία πάσχοντας από Κο vi d_19.
Και τώρα οι ερωτησεις κύριοι/ες.

α)
Γιατί ενώ υπήρχε μία τόσο σοβαρή επιστημονική εξέλιξη με αξιόπιστη και έγκυρη δημοσίευση, που θα βοηθούσε τόσο τους πάσχοντες όσο και στην αποσυμφόρηση των νοσοκομείων ...και όλα αυτά με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το δημόσιο, τους φορολογούμενους, τους πάσχοντες, τις οικογένειες, τις επιχειρήσεις ... τον κακό σας τον καιρό, ...Γιατί λοιπόν τα χρυσοπληρωμένα κανάλια δεν είπαν κουβέντα και έβγαλαν τον σκασμό συνεχίζοντας να τρομοκρατούν τον κόσμο?
β)
Γιατί η κυβέρνηση και οι υπεύθυνοι υπουργοί, οι γραμματείς (και φαρισαίοι), η επιτροπή ειδικών, οι νοσοκομιακοί γιατροί (όχι όλοι), και όλο το ...συναπάντημα, ΔΕΝ εφάρμοσαν μία τέτοια αγωγή που θα έδινε λύσεις και διέξοδο σε πολλούς τομείς που έχουν κυριολεκτικά γονατίσει, καθώς και θα αποφόρτιζε όλη αυτή την πίεση σε υγειονομικό, οικονομικό, κοινωνικό, ... ...,(και όσα άλλα) επίπεδο?
γ)
Και τώρα ίσως το σπουδαιότερο ερώτημα.
Γιατί μετά την δημοσίευση του άρθρου (ίσως και λίγο νωρίτερα διότι γνώριζαν), ένα απλό "εκνέφωμα" που χρησιμοποιούνταν χρόνια τώρα, αποσύρθηκε από όλα τα Φαρμακεία της χώρας, το συγκεκριμμένο φάρμακο? (και μη το βγάλετε φεικ διότι προσωπικά από περιέργεια, πήγα εγώ ο ίδιος σε 5 φαρμακεία και ζήτησα το συγκεκριμένο σπρέυ για την μύτη, και η απάντηση που έλαβα, ήταν παντού η ίδια.
"Η ΕΤΑΙΡΙΑ το απέσυρε".
Συνωμοσιολογία και αυτό?

ΑΧΡΕΙΟΙ.
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.