Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ A.D.E. !!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.....ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!


To ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ από το

Antibody-dependent Enhancement

 που μας κρύβουν όλοι, ενώ είναι δημοσιευμένο από το 2008....


ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ A.D.E. ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.......

ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΧΤΕΣ....

17 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ Α.D.E. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.....






ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

''ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ και Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ.
-Δεν μπορούμε να μιλάμε για αποτελεσματικότητα εμβολίων 100% όταν το δείγμα μελέτης αφορά 100 άτομα περίπου.
-Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι επιστήμονες που ενώ εχουν ειδοποιηθεί για το ΑDE στον νέο κορωναϊό επιμένουν στην λύση των εμβολίων.
-Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι επιστήμονες που άλλα λένε σήμερα και άλλα αύριο. Προσωπικά δεν είπα ποτέ πως ήμουν κατά των μονοκλωνικών αντισωμάτων ούτε κατά των σωστών εμβολίων. Οταν ήλθε αυτό που επιδημιολογικά θα απέδιδε, δηλαδή τα γρήγορα παραγόμενα για πολλαπλές μεταλλάξεις κοκτέηλ μονοκλωνικών αντισωμάτων πήρα θετική θέση.
-Δεν είναι κακό να αναγνωρίζεις στους άλλους τί είπαν πρώτοι. Ετσι τους δίνεις bonus να συνεχίσουν.
-Δεν ειναι κακό να λές θετικά πράγματα ακόμη και για αυτούς με τους οποίους δεν συμφωνείς, αν λένε σωστά πράγματα.
-Δεν είναι κακό να δικαιολογείς τα λάθη των άλλων επιστημονικά και όχι, όταν πραγματικά θα μπορούσαν να μη γνωρίζουν ανακοινώσεις επιστημινικές ή όχι, που δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί.
Η συνεχής συζήτηση και η επιμονή να ακούγονται οι απόψεις όλων σε ίσο επίπεδο απο τα ΜΜΕ της κατοχής γίνεται για να δημιουγείται χάος. Δεν μπορεί κάποιος να συγκρίνει την άποψη μου με μια άποψη ενός καθηγητά απο κάποιο Ελληνικό ΑΕΙ. Είναι θέμα στάνταρντς. Δεν είναι κατανοητό αλλά έτσι είναι.
Η Ελλάδα έχει πολλά να μάθει πριν κάποιος καθηγητής απο Ελληνικό ΑΕΙ κάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί μου. Δεν είναι υπερεκτίμηση στον εαυτό μου, είναι κάτι που πρέπει να κατανοήσετε. Δεν έχετε τους καλύτερους. Η Ελλάδα δεν φτειάχνει σωστά ούτε πινέζα!!!
Η Μάσκα είναι κατά των Εμβολίων. Είναι λογικό να βάλλεται. Δεν είπα ποτέ πως είναι καλής ποιότητας οι Ελληνικές και πως πρέπει με το ζόρι να τις φοράει κάποιος. Δεν ειπα ποτε πως πρέπει να φοράτε δύο μαζί, γιατί σαν μηχανικός ξέρω - δηλαδή δεν χρειάζεται να ρωτήσω άλλον επιστημονικά- πως αυξάνουν την προφύλαξη 4-5%.
Ο λόγος που η κυβέρνηση Λιγνάδη επιβάλλει τις διπλές μάσκες είναι για να κάνει τον κόσμο εκβιαστικά να κάνει εμβόλιο. Ειναι προφανές αυτό. Οι γιατροί που λένε για 100% είναι τρόλ της επιστήμης!
Στην Ιαπωνία υπάρχουν συστάσεις για όλα και όχι έμμεσοι εκβιασμοί αλα ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΛΗ. Οσο πιο γρήγορα γίνονται κατανοητά στα ΑΕΙ όσα λέω τόσο πιο γρήγορα θα πώ και άλλα χρήσιμα πράγματα. Δεν το βλέπω όμως, γιατι εσας σας εχουν σε κατάσταση ύπνου και εκείνοι μου μιλάνε για κλειστά κυκλώματα. Αυτα τα κυκλώματα σαν ηλεκτρονικος θα τα κάνω delete. Eχω πολλές τεχνικές και πολλά "διδακτορικά".
Δεν μπαίνω σε ψεύτικα περιβάλλοντα και δεν υπνωτίζομαι. Τα λέω αυτά για να μη χάνεται χρόνος και ουσία. Δεν με προσβάλει ο τρόπος που μιλάει κάποιος αλλα αυτό που λέει. Εχω στενά όρια αλλα μεγάλη αντοχή. Υπομένω. Δεν είναι σημείο αδυναμίας αυτό...
______
Ονόματα δημοσιογράφων πρώτης γραμμής που έχουν σχέση με την πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου. 😎
Αυτιάς - Ευαγγελάτος - Μπογδάνος - Παπαδάκης - Τράγκας - Χατζηνικολάου - Χασαπόπουλος - Σρώυτερ - Σαχίν ης
Η συσκότιση συνεχίζεται. Είναι όλοι μια παρέα που απέτυχε.''



ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ''ΠΑΝΔΗΜΙΑ'' ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.....

ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ
ΕΙΝΑΙ
Η ΥΠΑΡΞΗ A.D.E. ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !!!!!!!!!!!!!!!


ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΚΡΟΥΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΙΟΓΕΝΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ
ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΔΙΕΘΝΩΣ....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΜΩΣ.....ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ !!!!!!!!

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ''ΑΛΛΑ''....ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΕΜΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΗ.....ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ''ΕΡΕΥΝΑΣ'' ......



...Published online 2008 Nov 18.

Vaccine-induced enhancement of viral infections...
Ενισχυμένη με εμβόλιο ενίσχυση των ιογενών λοιμώξεων...
Παραδείγματα επαγόμενης από εμβόλιο ενίσχυσης της ευαισθησίας σε ιογενή λοίμωξη ή παρεκκλίνουσας ιογενούς παθογένεσης έχουν τεκμηριωθεί για μολύνσεις από μέλη διαφορετικών οικογενειών ιών.
Πολλοί μηχανισμοί, πολλοί από τους οποίους εξακολουθούν να είναι ελάχιστα κατανοητοί, είναι στη βάση αυτού του φαινομένου.
Η ανάπτυξη εμβολίων για λοιμώξεις από φακοϊό γενικά, και ειδικότερα για το HIV / AIDS, ήταν ελάχιστα επιτυχής.
Ορισμένα πειραματικά εμβόλια με φακοϊούς αποδείχθηκαν ακόμη και αντιπαραγωγικά: καθιστούσαν τα εμβολιασμένα άτομα πιο ευαίσθητα σε λοίμωξη παρά να τα προστατεύουν.
Για αυξημένη ευαισθησία που προκαλείται από εμβόλιο σε ιούς όπως ορισμένους ιούς γάτας, ιού δάγκειου πυρετού και ιού ανοσοανεπάρκειας αιλουροειδών, έχει αποδειχθεί ότι η ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα (ADE) παίζει σημαντικό ρόλο.
Άλλοι μηχανισμοί μπορεί, είτε απουσία είτε σε συνδυασμό με ADE, να εμπλεκονται σε αυτη την διαδικασια.
Κατά συνέπεια, η επαγόμενη από εμβόλιο ενίσχυση ήταν ένα σημαντικό εμπόδιο στην ανάπτυξη ορισμένων εμβολίων flavi-, corona-, paramyxo- και lentivirus.
Η παρούσα εργασία εξετάζει τους επί του παρόντος γνωστούς μηχανισμούς της επαγόμενης από εμβόλιο ενίσχυσης της ευαισθησίας σε ιογενή λοίμωξη ή παρεκκλίνουσας ιικής παθογένεσης με εμβόλια paramyxo- και lentivirus. Επίσης, πρόσφατες αποτυχίες στην ανάπτυξη εμβολίου κατά του HIV μπορεί τουλάχιστον να αποδοθούν εν μέρει στην επαγωγή αυξημένης ευαισθησίας σε λοίμωξη. Μπορεί να υπάρχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της πρόκλησης προστατευτικής ανοσίας από τη μία πλευρά και της επαγωγής αυξημένης ευαισθησίας από την άλλη...
...Η αύξηση της μόλυνσης ή της παθογένεσης της νόσου που προκαλείται από εμβόλια υπήρξε ένα σημαντικό εμπόδιο στην ανάπτυξη ορισμένων εμβολίων φλαβοϊών, κορονοϊών και παραμυξοϊών και επίσης οι πρόσφατες αποτυχίες στην ανάπτυξη ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου κατά του HIV μπορεί τουλάχιστον να αποδίδεται στην πρόκληση ενίσχυσης (ADE) παρά στην επαγωγή προστασίας έναντι αντιγραφής ιών από τους σημερινούς υποψηφίους εμβολίων. Μπορεί να υπάρχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο αποτελεσμάτων και το τελικό αποτέλεσμα του εμβολιασμού να καθορίζεται πιθανότατα από το άθροισμα αυτών των παραμέτρων. Άλλοι συγχυτικοί παράγοντες που μπορεί να εμπλέκονται περιλαμβάνουν τύπο υποψήφιου εμβολίου που χρησιμοποιείται, ιογενείς ή / και παράγοντες ξενιστές, συν-λοιμώξεις και χρόνος μετά τον εμβολιασμό.....



Μπορούν τα νέα εμβόλια COVID-19 να προκαλέσουν ADE;

Ούτε η νόσος COVID-19 ούτε τα νέα εμβόλια COVID-19 έχουν δείξει ενδείξεις ότι προκαλούν ADE. Άτομα που έχουν μολυνθεί με SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί το COVID-19, δεν ήταν πιθανό να αναπτύξουν ADE μετά από επαναλαμβανόμενη έκθεση. Αυτό ισχύει και για άλλους κοροναϊούς. Ομοίως, μελέτες εμβολίων στο εργαστήριο με ζώα ή σε κλινικές δοκιμές σε άτομα δεν έχουν βρει στοιχεία για ADE.


Τι είναι το ADE;

Το ADE συμβαίνει όταν τα αντισώματα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια μιας ανοσοαπόκρισης αναγνωρίζουν και συνδέονται με ένα παθογόνο, αλλά δεν είναι σε θέση να αποτρέψουν τη μόλυνση. Αντ 'αυτού, αυτά τα αντισώματα δρουν ως «Δούρειος ίππος», επιτρέποντας στο παθογόνο να εισέλθει στα κύτταρα και να επιδεινώσει την ανοσοαπόκριση.

Ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα (ADE) και εμβόλια

Οι ανοσοαποκρίσεις στα παθογόνα περιλαμβάνουν πολλά κύτταρα και πρωτεΐνες του ανοσοποιητικού συστήματος . Νωρίς κατά τη διάρκεια μιας λοίμωξης, αυτές οι αποκρίσεις δεν είναι συγκεκριμένες, πράγμα που σημαίνει ότι παρόλο που κατευθύνονται στο παθογόνο, δεν είναι συγκεκριμένα για αυτό. Αυτό ονομάζεται έμφυτη ασυλία. Μέσα σε λίγες μέρες, η προσαρμοστική ανοσία αναλαμβάνει. Αυτή η ανοσία είναι συγκεκριμένη για το παθογόνο που εισβάλλει. Οι προσαρμοστικές ανοσοαποκρίσεις περιλαμβάνουν αντισώματα. Ένας κύριος στόχος των αντισωμάτων είναι η δέσμευση στο παθογόνο και η αποτροπή της μόλυνσης ή εισόδου ενός κυττάρου. Τα αντισώματα που εμποδίζουν την είσοδο στα κύτταρα ονομάζονται αντισώματα εξουδετέρωσης. Πολλά εμβόλια λειτουργούν προκαλώντας εξουδετερωτικά αντισώματα. Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλες οι αποκρίσεις αντισωμάτων ίσες. Μερικές φορές τα αντισώματα δεν εμποδίζουν την είσοδο των κυττάρων και, σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί στην πραγματικότητα να αυξηθούν την ικανότητα ενός ιού να εισέρχεται στα κύτταρα και να προκαλεί επιδείνωση της νόσου μέσω ενός μηχανισμού που ονομάζεται ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα (ADE).

Το ADE προκαλείται από ασθένεια;

Οι περισσότερες ασθένειες δεν προκαλούν ADE, αλλά ένα από τα καλύτερα μελετημένα παραδείγματα παθογόνου που μπορεί να προκαλέσει ADE είναι ο ιός του δάγκειου πυρετού. Ο ιός του δάγκειου πυρετού είναι μια από τις πιο συχνές μολύνσεις στον κόσμο, μολύνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια και σκοτώνει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο. Σε αντίθεση με ιούς όπως η ιλαρά ή η παρωτίτιδα που έχουν μόνο έναν τύπο, ο ιός του δαγκείου έχει τέσσερις διαφορετικές μορφές, που ονομάζονται «ορότυποι». Αυτοί οι ορότυποι είναι πολύ παρόμοιοι, αλλά μικρές διαφορές μεταξύ τους θέτουν το στάδιο για την ADE. Εάν ένα άτομο μολυνθεί από έναν ορότυπο ιού του δάγκειου πυρετού, συνήθως έχει ήπια ασθένεια και δημιουργεί προστατευτική ανοσοαπόκριση, συμπεριλαμβανομένων εξουδετερωτικών αντισωμάτων, έναντι αυτού του ορότυπου. Αλλά, εάν το άτομο αυτό μολυνθεί με έναν δεύτερο ορότυπο ιού του δάγκειου πυρετού,Τα εξουδετερωτικά αντισώματα που δημιουργούνται από την πρώτη μόλυνση μπορεί να συνδέονται με τον ιό και στην πραγματικότητα να αυξάνουν την ικανότητα του ιού να εισέρχεται στα κύτταρα, με αποτέλεσμα την ADE και να προκαλεί μια σοβαρή μορφή της νόσου, που ονομάζεται αιμορραγικός πυρετός του δάγκειου πυρετού. 

Προκαλείται το ADE από εμβόλια;

Σε μερικές περιπτώσεις το ADE προήλθε από τον εμβολιασμό:

  • Αναπνευστικός συγκυτιακός ιός (RSV) - Ο RSV είναι ένας ιός που συνήθως προκαλεί πνευμονία στα παιδιά. Ένα εμβόλιο δημιουργήθηκε με την ανάπτυξη του RSV, τον καθαρισμό και την απενεργοποίησή του με τη χημική φορμαλδεΰδη. Σε κλινικές δοκιμές, τα παιδιά που έλαβαν το εμβόλιο ήταν πιο πιθανό να αναπτύξουν ή να πεθάνουν από πνευμονία μετά από μόλυνση με RSV. Ως αποτέλεσμα αυτού του εύρους, οι δοκιμές εμβολίων σταμάτησαν και το εμβόλιο δεν υποβλήθηκε ποτέ για έγκριση ή κυκλοφόρησε στο κοινό.
  • Ιλαρά - Μια πρώιμη έκδοση του εμβολίου κατά της ιλαράς δημιουργήθηκε απενεργοποιώντας τον ιό της ιλαράς χρησιμοποιώντας φορμαλδεΰδη. Τα παιδιά που εμβολιάστηκαν και αργότερα μολύνθηκαν από ιλαρά στην κοινότητα εμφάνισαν υψηλούς πυρετούς, ασυνήθιστο εξάνθημα και άτυπη μορφή πνευμονίας. Αφού δει αυτά τα αποτελέσματα, το εμβόλιο αποσύρθηκε από τη χρήση και εκείνοι που έλαβαν αυτήν την έκδοση του εμβολίου συνέστησαν να εμβολιαστούν ξανά χρησιμοποιώντας το ζωντανό, εξασθενημένο εμβόλιο κατά της ιλαράς, το οποίο δεν προκαλεί ADE και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σήμερα.

Τόσο το RSV όσο και τα εμβόλια ιλαράς που προκάλεσαν ADE δοκιμάστηκαν στη δεκαετία του 1960. Έκτοτε, άλλα εμβόλια έχουν δημιουργηθεί επιτυχώς καθαρίζοντας και χημικά απενεργοποιώντας τον ιό με φορμαλδεΰδη, όπως ηπατίτιδα Α, λύσσα και αδρανοποιημένα εμβόλια πολιομυελίτιδας. Αυτά τα πιο πρόσφατα εμβόλια δεν προκαλούν ADE.

Ένα πιο πρόσφατο παράδειγμα ADE μετά τον εμβολιασμό προέρχεται από τον ιό του δάγκειου πυρετού:

  • Ιός του δάγκειου πυρετού - Το 2016, ένα εμβόλιο για τον ιό του δάγκειου πυρετού σχεδιάστηκε για την προστασία από τους τέσσερις ορότυπους του ιού. Η ελπίδα ήταν ότι προκαλώντας ανοσοαποκρίσεις και στους τέσσερις ορότυπους ταυτόχρονα, το εμβόλιο θα μπορούσε να παρακάμψει τα ζητήματα που σχετίζονται με την ADE μετά από ασθένεια με τον ιό του δάγκειου πυρετού. Το εμβόλιο δόθηκε σε 800.000 παιδιά στις Φιλιππίνες. Δεκατέσσερα εμβολιασμένα παιδιά πέθαναν μετά την αντιμετώπιση του ιού του δάγκειου πυρετού στην κοινότητα. Υποτίθεται ότι τα παιδιά ανέπτυξαν αποκρίσεις αντισωμάτων που δεν ήταν ικανές να εξουδετερώσουν τον φυσικό ιό που κυκλοφορεί στην κοινότητα. Ως εκ τούτου, το εμβόλιο συνιστάται μόνο για παιδιά άνω των 9 ετών που είχαν ήδη εκτεθεί στον ιό.

Άλλα ιογενή εμβόλια που στοχεύουν πολλούς τύπους ιών έχουν χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων εμβολίων κατά της πολιομυελίτιδας (3 τύποι), του ροταϊού (5 τύποι) και του ανθρώπινου θηλώματος (9 τύποι).

Πρέπει να ανησυχώ ότι το παιδί μου θα αναπτύξει ADE μετά τη λήψη εμβολιασμού;

Τα σημερινά συνιστώμενα εμβόλια δεν προκαλούν ADE. Εάν το έκαναν, όπως αυτά που περιγράφονται παραπάνω, θα αφαιρεθούν από τη χρήση. Οι κλινικές δοκιμές φάσης III έχουν σχεδιαστεί για να αποκαλύπτουν συχνές ή σοβαρές παρενέργειες πριν εγκριθεί ένα εμβόλιο για χρήση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης και έγκρισης των εμβολίων.

Μπορούν τα νέα εμβόλια COVID-19 να προκαλέσουν ADE;

Ούτε η νόσος COVID-19 ούτε τα νέα εμβόλια COVID-19 έχουν δείξει ενδείξεις ότι προκαλούν ADE. Άτομα που έχουν μολυνθεί με SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί το COVID-19, δεν ήταν πιθανό να αναπτύξουν ADE μετά από επαναλαμβανόμενη έκθεση. Αυτό ισχύει και για άλλους κοροναϊούς. Ομοίως, μελέτες εμβολίων στο εργαστήριο με ζώα ή σε κλινικές δοκιμές σε άτομα δεν έχουν βρει στοιχεία για ADE.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.