Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΑΝΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥ....ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ !!! Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΩΡ !!!

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ 

ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ 

ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ....ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ !!! 

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ???

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ''ΜΑΧΗ'' ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΙΟΥ ???

ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, ΜΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΟΙ ΜΚΟ 

ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΒΥΘΟΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ???

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΙΟΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ???

ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ???

ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ

ΑΛΛΑ Η ΠτΔ ΣΙΩΠΑ.....



Απίστευτες καταστάσεις παραφροσύνης ζούμε τελευταία, με την κλιμάκωση των ασύλληπτων εμπνεύσεων ασφυκτικής πίεσης του λαού, για να περάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, την τρομοκρατία της ''πανδημίας'' και του ''φονικού ιού'' με αποκορύφωμα την επιβολή του εμβολίου τους....που ήταν και ο αυτοσκοπός του όλου εγχειρήματος.....

Απόλυτα σύμφωνους μας βρίσκει η καυστικότατη και ΑΛΗΘΙΝΗ τοποθέτηση του καθηγητή ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ 

κ ΚΩΝ. ΒΑΘΙΩΤΗ 

την οποία αντιγράφουμε από το δημόσιο προσωπικό του προφίλ στο F/B :


'' *** Η στρατιωτική στολή: Πιστοποιητικό πολέμου ή δικτατορίας; ***
Μέχρι σήμερα το απόγευμα πολλοί δυσκολεύονταν ή αρνούνταν πεισματικά να αναγνωρίσουν την υ β ρ ι δ ι κ ή μορφή του πολιτεύματός μας, δηλ. την κοινοβουλευτική δικτατορία.
Εξηγήσιμο, καθ' ο μέτρον ο φ α ι ν ό τ υ π ο ς του υβριδίου είχε τον ψευδεπίγραφο τίτλο της δημοκρατίας, αλλ' ο γ ο ν ό τ υ π ό ς του ήταν χρωματισμένος από το χρωμόσωμα που φέρει κάθε τέρας τ υ ρ α ν ν ί α ς.
Από σήμερα το απόγευμα, όμως, στο κοκτέιλ της “δημοκρατικής δικτατορίας” προστέθηκε το χρώμα της σ τ ρ α τ ι ω τ ι κ ή ς στολής.
Βλέπετε, η κ. Βάνα Παπαευαγγέλου είχε φροντίσει να μας προειδοποιήσει εγκαίρως. Κατά την συνέντευξη της 20ής Νοεμβρίου 2020, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ψεκασμένους, είχε δηλώσει τα ακόλουθα:
«Κανείς δεν είναι άτρωτος. Έχουμε έναν π ρ α γ μ α τ ι κ ό πόλεμο. Και αν υπήρχαν έξω σφαίρες, αντί για τον αόρατο κορωνοϊό, σίγουρα δεν θα χαλαρώναμε, δεν θα δυσανασχετούσαμε που πρέπει να μείνουμε σπίτι».
Θα το γράψω για μία ακόμη φορά, ώστε να το εμπεδώσουν οι αποχαυνωμένοι: Κατά την κ. Παπαευαγγέλου, και φυσικά και κατά την ελληνική κυβέρνηση που εγκρίνει τα λεγόμενά της, έχουμε π ρ α γ μ α τ ι κ ό (!!!) πόλεμο.
Συνεπώς, ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί στις τηλεοράσεις μας η σ τ ρ α τ ι ω τ ι κ ή στολή.
Διότι πραγματικός πόλεμος άνευ πραγματικού στρατού είναι αδιανόητος.
ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ: Ακόμη κι ένα μικρό παιδί μπορεί να καταλάβει ότι δεν υφίσταται ΚΑΝΕΝΑΣ πραγματικός πόλεμος. Δεν είναι τυχαίο ότι ένα παιδί (αλλά και μόνο ένα παιδί) κατάλαβε ότι ο αυτοκράτορας στο διήγημα του Άντερσεν ήταν γυμνός – όλοι οι υπόλοιποι χειροκροτούσαν σαν χαζοχαρούμενοι αυλοκόλακες, θαυμάζοντας την ολοκαίνουργια, φανταχτερή (αλλά ανύπαρκτη) στολή του αυτοκράτορα.
Το ηθικό δίδαγμα του αντερσενικού παραμυθιού (δηλ. είναι πασιφανές ότι στολή δεν υπάρχει, ακόμη κι ένα παιδί το γνωρίζει) λειτουργεί στην περίπτωσή μας αντιστρόφως:
Στολή υπάρχει, είναι πασιφανές ότι πραγματικός πόλεμος δεν υπάρχει, ακόμη κι ένα παιδί το γνωρίζει.
Άλλωστε, στην ως άνω φράση της κ. Παπαευαγγέλου περιέχεται η τρανή αυτοδιάψευσή της: Η υποθετική της πρόταση «Και αν υπήρχαν έξω σφαίρες αντί για τον αόρατο κορωνοϊό, σίγουρα δεν θα χαλαρώναμε» υποδηλώνει ξεκάθαρα ότι πραγματικός πόλεμος δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, θα υπήρχαν ακριβώς και οι τώρα ανύπαρκτες σφαίρες.
Το ότι υπάρχει ο "αόρατος κορωνοϊός" (πολύ κρίμα, κ. Παπαευαγγέλου, απογοητεύσατε τους ινστρούκτορές σας: το εγκεκριμένο παρατσούκλι του είναι "αόρατος εχθρός". Ανεπίτρεπτο λάθος!) και όχι κάποιος ένστολος εχθρός, σημαίνει ότι δεν διεξάγεται κάποιος πόλεμος ανάμεσα σε εμπόλεμα μέρη. Άλλωστε, το μικρό παιδί γνωρίζει ότι ένας ιός δεν είναι άνθρωπος και άρα δεν εμφορείται από εχθρικές διαθέσεις εναντίον αμάχων.
Εφόσον, λοιπόν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, σ τ ρ α τ ι ω τ ι κ ή στολή στην συνέντευξη τύπου για την ενημέρωση του πολίτη ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.
Διότι πολύ απλά λειτουργεί ως π ι σ τ ο π ο ι η τ ι κ ό δικτατορίας και όχι φυσικά πολέμου. Σας θυμίζει κάτι ο όρος "χούντα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ";
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο αυτοκράτωρ Μητσοτάκης είναι γυμνός. Η στρατιωτική στολή δίπλα του υπαρκτή, παρότι ο πόλεμος ανύπαρκτος. Αντ' αυτού υπάρχει Δ Ι Κ Τ Α Τ Ο Ρ Ι Α.
ΣΥΝΕΛΟΝΤΙ ΕΙΠΕΙΝ: Ο αυτοκράτωρ είναι δικτάτωρ. ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.