Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ !!!

 

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΩΡΑ.....

ΤΟ ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ  ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΕ....



ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ Σ Ι Ω Π Ο Υ Ν ΕΝΟΧΑ !!!
Κ Α Μ Ι Α ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ !!!
ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ :
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΙΖΕ ΤΙΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΖΩΕΣ ;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ ΑΥΡΙΟ ,
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ;;;



ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ,
ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ !!!



Θυμίζω το κείμενο του επί μία εβδομάδα αναπάντητου αιτήματος :
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε την 10.11.2020 επείγουσα έγκριση κυκλοφορίας στο φάρμακο bamlanivimab της φαρμακευτικής εταιρείας Eli Lilly, ήτοι ένα μονοκλωνικό τεχνητό αντίσωμα το οποίο ενισχύει τις άμυνες του ανοσοποιητικού συστήματος κατά του κορωνοϊού.
Πολλοί ειδικοί επιστήμονες, όπως ο Καθηγητής και Διευθυντής Κλινικής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Κούβελας, έχουν καταστήσει σαφές ότι το φάρμακο αυτό θα μπορούσε μετά βεβαιότητας να αποτρέψει τη νοσηλεία μεγάλου αριθμού ανθρώπων, και κατά συνέπεια τις επακόλουθες διασωληνώσεις και τους θανάτους ασθενών από τον κορωνοϊό.
Την ίδια ώρα, η κυβέρνησή σας έχει προβεί στην παραγγελία εκατομμυρίων εμβολίων από την εταιρεία Pfizer, καθώς και των ειδικών ψυγείων που απαιτούνται για το εμβόλιο αυτό, καίτοι ούτε το εμβόλιο αυτό έχει ακόμη εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Διαπιστώνουμε δηλαδή ότι έχει δοθεί ύποπτη προτεραιότητα στην πρόληψη και όχι στη θεραπεία, χωρίς να δίδεται εξήγηση για την επιλογή αυτή, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί επιστήμονες.
Επειδή όμως η επιλογή αυτή ευθύνεται για τη νοσηλεία στα νοσοκομεία της χώρας και τους θανάτους εκατοντάδων συνανθρώπων μας Ελλήνων πολιτών, σας καλώ όπως άμεσα παράσχετε σχετικές επαρκείς εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.