Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ !!! ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ 400 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.....ΜΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΟΥ PROLEPSIS. ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΑΡΚΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ

ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ 

ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.....


 400.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !!!

ΚΑΙ 75.000 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.....

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ''ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ''....ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ......

ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ ΠΟΣΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ.....


400.000,00 ΕΥΡΩ ΤΟ 2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%9C%CE%A5%CE%947%CE%9B%CE%97-%CE%A5%CE%993?inline=true












Μέχρι τώρα βρήκαμε από το 2016, κάθε έτος συμβάσεις με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, με το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PROLEPSIS της κ. ΑΘΗΝΑΣ ΛΙΝΟΥ !!!!
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, είχε κονδύλι σταθερό ανά έτος τα 400.000,00 ευρώ !!!
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας από 62.000 ευρώ μέχρι 75.000 ανά έτος !!!

Και δεν έχουμε ελέγξει ( λόγω χρόνου ) όλη τη χώρα....

Μέσα από το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ της η κ. ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ, έχει μπει στο πρόγραμμα ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ''...

Τι είναι αυτό ?

https://www.prolepsis.gr/gr/programs/programma-sitisis-kai-proothisis-ugieinis-diatrofis-%E2%80%93-diatrofi

'' Διάρκεια προγράμματος: 09/04/2012 - 30/06/2020

Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το Ινστιτούτο Prolepsis υλοποιεί για όγδοη συνεχή σχολική χρονιά το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ με Ιδρυτικό Δωρητή το ‘Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ στηρίζει μαθητές δημοσίων σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κοινωνικο-οικονομικά ευπαθών περιοχών όλης της χώρας. Με αυτόν τον τρόπο, το Πρόγραμμα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των εντεινόμενων προβλημάτων σίτισης που αντιμετωπίζουν οι μαθητές πολλών σχολείων και ενισχύει τις σωστές διατροφικές επιλογές. 

Από το 2012 έχουν διατεθεί σε 650 περίπου σχολεία και τουλάχιστον 100.000 μαθητές σε όλη την Ελλάδα περισσότερα από 14,6 εκατομμύρια γεύματα.

Όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές των σχολείων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα λαμβάνουν καθημερινά, δωρεάν ένα υγιεινό γεύμα, σχεδιασμένο ειδικά για τις διατροφικές ανάγκες τους. Επιπλέον, με ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό, που περιλαμβάνει σύντομα μηνύματα και συμβουλές για την υγιεινή διατροφή, και με τη διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για γονείς και παιδιά, το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ ενισχύει την υγιεινή διατροφή και την ευρύτερη προαγωγή της υγείας, τόσο των ίδιων των μαθητών όσο και των οικογενειών τους. 

Τα καταγεγραμμένα αποτελέσματα του Προγράμματος αποδεικνύουν ότι μειώνει την επισιτιστική ανασφάλεια, μειώνει τον αριθμό των ελλιποβαρών, αλλά και των υπέρβαρων και παχύσαρκων παιδιών και βελτιώνει τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών. Επιπλέον, σύμφωνα με δηλώσεις εκπαιδευτικών, μειώνει τη σχολική διαρροή και ενισχύει την κοινωνική συνοχή στον σχολικό χώρο. 

Τα σχολεία που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα επιλέγονται με αυστηρά κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια. Το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ υλοποιήθηκε το 2017-2018 για έβδομο συνεχές σχολικό έτος, καλύπτοντας 137 σχολεία με 8.374 μαθητές. Ωστόσο, οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί συνολικά από σχολεία ολόκληρης της χώρας τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει τις 2.100 (αριθμός που αντιστοιχεί σε περίπου 260.000 μαθητές), στοιχείο ενδεικτικό της επιτακτικής ανάγκης για επέκταση του Προγράμματος σε περισσότερα σχολεία.

Το Πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. 

Το Πρόγραμμα συντονίζει και υλοποιεί η επιστημονική ομάδα εργασίας του Ινστιτούτου Prolepsis σε συνεργασία με επιστημονικούς συνεργάτες της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και άλλων ελληνικών και αμερικανικών Πανεπιστημίων. Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται με τη βοήθεια μεγάλου αριθμού εθελοντών. ''

TO YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ...ΑΙΓΙΔΑ....

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ....

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΙΝΟΥ PROLEPSIS ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.....ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!

Επίσης η κυρία ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ επεξηγεί στο προφίλ του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ της :

https://www.prolepsis.gr/gr/content/diatrofi

''Συνηγορία σε θέματα Διατροφής

  • Προώθηση της υγιεινής διατροφής

    Με δεδομένα τα ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία για την αύξηση της παχυσαρκίας στην Ελλάδα αλλά και την απομάκρυνση των Ελλήνων από την παραδοσιακή ελληνική διατροφή, το Ινστιτούτο Prolepsis, υλοποίησε το πρόγραμμα της ανάπτυξης του περιεχομένου και της ευρείας διάδοσης των Εθνικών Διατροφικών Οδηγών, «Ευ Δια...Τροφήν» (2011-2014).

    Στην επιστημονική ομάδα του Έργου των Εθνικών Διατροφικών Οδηγών συμμετείχαν 40 ειδικοί επιστήμονες και καθηγητές με επιστημονικό υπεύθυνο την κα Αθηνά Λινού, Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

    Τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου από το Ινστιτούτο Prolepsis, το Υπουργείο Υγείας συνέστησε με σχετική εγκύκλιο τον Οκτώβριο 2017, την ευρεία διάχυση και χρήση των διατροφικών συστάσεων που περιλαμβάνονται στους Εθνικούς Διατροφικούς Οδηγούς για τον γενικό πληθυσμό και τις ειδικές πληθυσμιακές ομάδες.

    Επίσης, το περιεχόμενο των Εθνικών Διατροφικών Οδηγών για Βρέφη, Παιδιά και Εφήβους έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για διάθεση σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ έχει αναρτηθεί από το 2015 και στην επίσημη δικτυακή του πύλη......''

Κι ενώ σκοτώνεται να μάθει τα Ελληνόπουλα, υποτίθεται, να διατρέφονται καλύτερα και πιο υγιεινά, ταυτόχρονα ως μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ που συμβουλεύουν την κυβέρνηση, προτείνει μέτρα ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ της Ελληνικής οικογένειας

ΚΑΙ

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.....

Η έρευνα συνεχίζεται για την κυρία καθηγήτρια ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.