Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ''ΧΑΖΩΝ'' ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ !!!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ''ΑΠΟΡΙΕΣ''  ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.....
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.......ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ !!!
ΤΟΥ ''ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ''  ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG......H SITE !!!!!!!
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ....ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕ......
ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ !!!


ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΑΡΟΝ - ΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ??????????????

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ....ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ??????????????

Ο σημερινός πρόεδρος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΝΗΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, είναι στρατιωτικός υπηρετεί στον ΑΡΑΞΟ και ΔΕΝ ζήτησε ποτέ να φύγει.......κι αν τον μετέθεταν όπως συμβαίνει συνήθως για υπηρεσιακούς λόγους, αυτό θα γινόταν για περιοχή πέριξ της μόνιμης κατοικίας του π.χ. Τρίπολη ή ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ.......Στην ΚΑΡΠΑΘΟ είναι ΚΥΝΗΓΗΤΟ και μάλιστα ΠΟΛΙΤΙΚΟ......τουλάχιστον έτσι κραυγάζει !!!

Να σημειώσουμε πως στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ αναφέρεται ρητά, πως τα μέλη του Δ.Σ. πρέπει να είναι ΜΟΝΙΜΟΙ κάτοικοι της έδρας της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ !!!
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ....ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .......ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ''ΔΙΩΧΝΟΥΝ'' ΟΣΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ?????

Μετά τις κατευναστικές τοποθετήσεις του κυρίου προέδρου του κυνηγετικού συλλόγου Τρίπολης, στις ειδήσεις του SUPER TV χθες βράδυ......
ΚΑΙ
Μετά τις ιδιαίτερα έντονες αντιδράσεις του.......για την αρθρογραφία μας.....
ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΜΕΡΙΚΕΣ........''ΧΑΖΕΣ''  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ .......
Ετσι για να μας περνάει η ώρα......
Και για να μαθαίνουμε μερικές πληροφορίες παραπάνω, για το υψηλότατο έργο που επιτελεί αυτός και οι συν αυτώ......στον σύλλογο που τον έχει πάρει ΠΡΟΙΚΑ εδώ και κάμποσα χρόνια (ζηλωτής του μακαρίτη προέδρου της Ομοσπονδίας τους άραγε ???).

ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.....ΠΕΡΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

1 )  Τι ακριβώς λαμβάνουν οι κυνηγοί από τον σύλλογό τους, ως αποδεικτικό ΟΤΑΝ πληρώνουν συγκεκριμένο ποσό για να εκδοθεί η άδειά τους ?

2 ) ΠΟΥ και ΠΩΣ μπορούν να χρησιμοποιούν αυτό το ''χαρτί'' που λαμβάνουν ως απόδειξη.....πως ειναι σε αναμονή εκδόσεως της άδειάς τους για κυνήγι ?

3 )  Πόσο καιρό μπορούν να τριγυρίζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ βουνά, κυνηγώντας θηράματα, με αυτό       το ''χαρτί'' αντί της ΑΔΕΙΑΣ που εκδίδεται ΜΟΝΟ από το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ?

4) Υπάρχει περίπτωση, αυτό το ''χαρτί'' να αποτελέσει πειστήριο ΑΔΕΙΑΣ, καθ΄ όλη την                   διάρκεια της ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ .....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Η                             ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ?

5) ΑΝ δεν εκδοθεί η ΑΔΕΙΑ μέχρι να τελειώσει η κυνηγετική περίοδος.......ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ             ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ στον ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ     ΤΟ......''ΧΑΡΤΙ'' με το οποίο κυνηγάει, μέχρι να βγει η άδεια ?

6)  ΠΟΣΟΙ κυνηγοί ανά έτος, κυκλοφορούν ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ και κυνηγούν με αυτό το.....''χαρτί''.....που επί της ουσίας είναι η απόδειξη πληρωμής της έκδοσης της άδειας από  το   ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ?

7)  Αφού το περί ΟΥ ο λόγος ''χαρτί'' ΔΕΝ είναι η επίσημη άδεια, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ                    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΠΑΝΩ........μπορεί να θεωρηθεί ΠΙΘΑΝΟ , να χρησιμοποιηθεί από 3-4 άτομα, που μπορούν να κυνηγούν σε διαφορετικά μέρη, διαφορετικές ημέρες και αναφέροντας το ίδιο όνομα κατόχου σε πιθανό έλεγχο ? 
    
8) ΠΟΙΟΣ ελέγχει ( ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.....ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!!!!!) τους ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ??? ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ /Α ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ?

9) ΓΙΑΤΙ κάποιοι κυνηγοί ζητάνε και ξαναζητάνε τις ΑΔΕΙΕΣ τους από τον σύλλογο.......και παίρνουν την απάντηση πως ''ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ'' ? Είναι όντως έτσι ? Κωλυσιεργούν στο Δασαρχείο ? Ή μερικές άδειες (ειδικά κατοίκων  πολύ απομακρυσμένων χωριών ) ΔΕΝ φτάνουν ποτέ στο Δασαρχείο ?

10) ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, να εισπράττει '' ΕΙΣΦΟΡΕΣ '' με ή χωρίς απόδειξη, όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρός του, στην εκπομπή ΕΙΔΗΣΕΙΣ του TV SUPER την περασμένη Τρίτη ? Ο δασάρχης ? Το υπουργείο ? Η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια ? ΠΟΙΟΣ ????

11) ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ???

12) ΠΟΙΟΣ/Α  ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ???

13) ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗΣ .......ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ??? ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ??? ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ???

14) ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ( ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ.....''ΚΟΥΜΠΑΡΙΚΗ'' Ή ΆΛΛΗ.......) ΜΕΤΑΞΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ......ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ???

15) ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ (!!!!!!!!!!!) ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ.....ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ''ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ'' ΛΟΓΟΣ.......ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΝΗΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ???????

Τις ερωτήσεις τις έχουμε απαντήσει ΟΛΕΣ από το ρεπορτάζ μας ΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!

Απλά περιμενουμε τις αντιδράσεις των κυρίων υπευθύνων για το ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ......στον τόπο μας, που αναδεικνύεται αρκετά νεφελώδες και περίπλοκο.......

Υπάρχουν και άλλες ΚΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ για τον κύριο Πρόεδρο, που είναι και φέρελπις σύμβουλος του ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ....ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ του.......και σε πολλές ΜΟΧΛΕΥΣΕΙΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.......μέλος των συμβουλίων ή των εταιρειών !!!!!!

Εν καιρώ θα τις δημοσιεύσουμε και αυτές !!!

Γεγονός είναι πάντως, πως μας παρακολουθεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ , επειδή για πρώτη φορά, ανοίγει ένα τέτοιο κεφάλαιο ΔΗΜΟΣΙΑ, για ένα χώρο, που τον έχουν κάνει ΤΣΙΦΛΙΚΙ τους διάφοροι επιτήδειοι και οπωσδήποτε εμπλεκόμενοι και ΠΟΛΙΤΙΚΑ......και ακούγονται σκληρές ΑΛΗΘΕΙΕΣ και βγαίνουν στη φόρα, θέματα που ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.....πως κρύβονται πίσω από το ΚΥΝΗΓΙ !!!!


ΛΕΤΕ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΣ......ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ???


ΙΔΩΜΕΝ !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.