Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ : ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΖΑΤΟΥΝΑΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ???

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΖΑΤΟΥΝΑΣ......ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ !!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΩΝ .....ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟ ΤΥΠΟ !!!


dimarxos

Δημοσιεύουμε την ανάρτηση του δημοσιογράφου και ΕΚΔΟΤΗ της Εφημερίδας ΖΑΤΟΥΝΑ κ. Νικόλη Φίλη στο προσωπικό του προφίλ στο f/b.


'' Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν !!!!
Μετά από ενέργειες του Συνδέσμου Ζατουνιτών, η Περιφέρεια πραγματοποίησε έλεγχο στο πόσιμο νερό της Ζάτουνας. Βγήκε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ !!! Τα αποτελέσματα τα έστειλε στον κ. Δήμαρχο, στις 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, αλλά αυτός αδιαφόρησε πλήρως για όσα του έγραφαν περί ακαταλληλότητας και περί των ενεργειών του.
Αδιαφόρησε και συνεχίζει για να αδιαφορεί για την υγεία των κατοίκων της Ζάτουνας.
Η εφημερίδα ""Ζάτουνα"" που έχει την σχετική ανάλυση την κοινοποιεί σήμερα (13-9-2917), μέσω της ιστοσελίδας: www.zatounanews.gr
Διαβάστε τα αποτελέσματα της εξέτασης και θαυμάστε την ανευθυνότητα του κ. Γιάννη Γιαννόπουλου, δημάρχου Γορτυνίας! ''

Kαι αντιγράφουμε από το site της εφημερίδας :

Τα τελευταία χρόνια η Ζάτουνα υποφέρει από την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού της.
 Στο κενό πάντα έπεφταν τα δημοσιεύματα της τοπικής εφημερίδας «Ζάτουνα» και οι εκκλήσεις των κατοίκων της προς τον κ. Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους. 
Με τις εκκλήσεις τους αυτές ζητούσαν χρόνια, να γίνει επαναληπτικός έλεγχος στο πόσιμο νερό και να ενημερωθούν οι κάτοικοι, αν θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό ή όχι. 
Μπροστά σ’ αυτό το πρόβλημα και την αδιαφορία του Δήμου, και στην αρνητική του διάθεση να δώσει κάποια απάντηση σε ερωτήσεις του Συνδέσμου Ζατουνιτών, το Δ.Σ πήρε την απόφαση να ασχοληθεί ενεργά και να δοθεί απάντηση, τι νερό πίνουν οι Ζατουνίτες, φτάνοντας ακόμη αν χρειαζόταν στον Εισαγγελέα.
 Έτσι, ο Σύνδεσμος απέστειλε έγγραφο στην Περιφέρεια, την στιγμή κατά την οποία ο Δήμος παραμένει προκλητικά με κλειστά αυτιά, και ζητούσε να γίνει έλεγχος στο πόσιμο νερό του χωριού.

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ.....ΝΑ ΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.