Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΒΡΕ ??? ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΞΑΦΡΙΖΕΤΕ ??? ΠΟΣΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΙΑ ???ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ......
ΑΦΗΣΕ ΑΦΡΑΓΚΟ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟ 47ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ALFA , ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ........
ΠΟΣΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ???
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ???

Φωτογραφία του χρήστη Το καφενείο  της Βουλης - ΚΑΤΟΧΗ.gr.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ :

“Είμαι ο Βασίλης Πιπέρης, πρώην μουσικός και ηθοποιός, 47 ετών και τετραπληγικός.
Διατηρώ ένα λογαριασμό στην ALPHA BANK ο οποίος έχει δηλωθεί σαν ακατάσχετος και εκεί μπαίνει η πενιχρή σύνταξη που μου χορηγεί το κράτος. Στον λογαριασμό αυτό είχαν μπει κάποια χρήματα που ενέκρινε ο ΕΟΠΥ για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. Έχω ένα χρέος στη εφορία το οποίο έχω ρυθμίσει και πληρώνω κανονικά τις δόσεις της ρύθμισης.
Την Πέμπτη 26 Μαίου πέθανε ο πατέρας μου και την επομένη έγινε η κηδεία του. Σήμερα το πρωί πήγε η μητέρα μου να πάρει χρήματα για να πληρωθεί η κηδεία.. Μια δυσάρεστη έκπληξη μας περίμενε όμως. Η Εφορία είχε κάνει κατάσχεση και πήρε το ποσόν των χιλίων εξακοσίων ευρώ (1.600€). Εντελώς παράνομα μας άφησαν δίχως χρήματα και έτσι ούτε η κηδεία μπορεί να πληρωθεί ούτε το υπόλοιπο που έχει μείνει από την αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου.
Δεν ξέρω αν ευθύνεται η Εφορία ή η Τράπεζα για την παράνομη αυτή κατάσχεση. Αναρωτιέμαι όμως αν υπάρχουν Νόμοι και αν αυτοί τηρούνται από το κράτος ή από οποιονδήποτε άλλο υπεύθυνο. Δεν ξέρω αν μπορώ να βρω το δίκιο μου και που. Στα δικαστήρια εκτός από τον πολύ χρόνο που θα χρειαστεί απαιτούνται και έξοδα που είναι αδύνατο να καλυφθούν.
Ζητώ να παρέμβει κάποιος αρμόδιος – αν υπάρχει – και να αποκατασταθεί άμεσα η αδικία και η παρανομία για να συνεχίσουμε, εγώ και η μητέρα μου την φτωχική αλλά αξιοπρεπή ζωή μας.
Παρακαλώ τα ΜΜΕ να αναδείξουν το θέμα γιατί ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να δικαιωθώ.
Το μόνο που ζητάω είναι να τηρηθούν οι Νόμοι και να αντιμετωπίσουν κάποτε εμάς τους ΑΜΕΑ σαν ανθρώπους και όχι σαν ζώα. Διαφορετικά αν τους είμαστε βάρος ας έρθουν να μας εκτελέσουν. Είναι προτιμότερο από τις συνθήκες διαβίωσης και τον αργό θάνατο που μας επιβάλλουν κάθε μέρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.