Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

'' ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ .....Ή ΟΧΙ '' ???

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΠΑΙΔΑ ???
ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ.........ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ???
ΓΙΑΤΡΟΣ - ΜΑΪΜΟΥ ''ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ'' ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΠΛΑΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!
ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.........
ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ???
ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ???
Τι άλλο θα ζήσουμε ακόμα με τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ???
Κάθε γωνιά της χώρας κι ένας από αυτούς καλοβολεμένος και καλοπληρωμένος με προσόντα .....ΦΟΥΜΑΡΑ !!!
Ολόκληροι κομματικοί μηχανισμοί δουλεύουν υπόγεια και συντονισμένα, προκειμένου να εξασφαλίσουν αναγνώριση επαγγελματική και κοινωνική, στα κομματικά τους οργανάκια, ειδικά αν έχουν αρκετά ''εκτεθεί''  με τον κομματικό μηχανισμό.....
ΠΑΓΙΑ Η ΤΑΚΤΙΚΗ.........
Αλλά η Ν.Δ. το ξέρει πολύ καλά το έργο......
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΪΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ , ΤΑΧΑ  ''ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ'' , ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!!!!
Πόση αλητεία πια εδρεύει σε τούτη τη χώρα ???
Η άσκηση επαγγέλματος ενός ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΥ με την ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, σε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ πόσο επικίνδυνο σπορ είναι ???
Το σκέφτηκε ποτέ κανένας από τους ωστικούς μηχανισμούς του λεβέντη ???
ΠΌΣΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ......(ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΑ ΕΚΑΝΕ ) ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ???

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento, το μεγαλο-στέλεχος της ΝΔ προσελήφθη τον Ιανουάριο του 2017 στο Θριάσιο Νοσοκομείο, και όπως ορίζει ο νόμος, η διοίκηση του έπρεπε να κάνει έλεγχο γνησιότητας των τίτλων και των δικαιολογητικών του. Για να πάρει κανείς την ειδικότητα του καρδιολόγου θα πρέπει να έχει κάνει 2 χρόνια παθολογία και στη συνέχεια άλλα 4 καρδιολογία. Ο «άριστος» Αρμόδιος Δρίκος, προκειμένου να προσληφθεί στο Θριάσιο προσκόμισε βεβαίωση ότι είχε πάρει την ειδικότητα του παθολόγου από το νοσοκομείο Αττικόν. Στην επίσημη αλληλογραφία που είχαν όμως τα δύο νοσοκομεία και την οποία αποκαλύπτει η Documento, το Αττικόν «κάρφωσε» τον Δρίκο σημειώνοντας ότι τα έγγραφα του είναι πλαστά. Όταν ο γαλάζιος «άριστος» κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο Θριάσιο, αυτές δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές, με αποτέλεσμα η υπόθεση του να σταλεί στην Εισαγγελία.
Ανεξάρτητα όμως από την πλαστογραφία για να πάρει τη θέση, ο κ. Δρίκος ως κατά δήλωση καρδιολόγος εξέταζε καρδιοπαθείς. Το όνομα του με τη συγκεκριμένη ειδικότητα υπάρχει σε πλήθος καταχωρήσεων σε ιατρικούς καταλόγους αλλά και στο ίντερνετ και το αυτό ομολογεί και η τρισδιάστατη πινακίδα που έχει έξω από το ιατρείο του στην Ελευσίνα. Μάλιστα η εφημερίδα Documento επιχείρησε να κλείσει καρδιολογικό έλεγχο σε αυτό, με τον… γιατρό να της κλείνει ραντεβού.

Ποιος θα πληρώσει με ΦΥΛΑΚΗ αυτή την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ και συντονισμένη δράση, ''εξασφάλισης'' του κομματικού στελέχους της Ν.Δ. σε δημόσιο Νοσοκομείο ???
Άραγε, θα πουν όλοι τώρα, πως ''δεν ήξεραν'' αν είχε ειδικότητα ???
Και ΠΩΣ ''ξέρουν'' για όσους είναι σίγουροι ???
Ο τύπος ......που φέρει το όνομα. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΡΙΚΟΣ , είχε γεμίσει τον τόπο με ΤΑΜΠΕΛΕΣ , όπου ανέγραφε φαρδιά πλατιά την ....''ειδικότητά '' του !!!
Κανένας δεν αναρωτήθηκε , εκεί , μέσα στα κομματικά όργανα της Ν.Δ., με ΠΟΙΟΝ καθηγητή έκανε ειδικότητα.....σε ποιο Νοσοκομείο της χώρας, και ΠΟΤΕ ???

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ???? ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ???
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ???

Ο δημόσιος εξευτελισμός του γιατρού - ''ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ'' - ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ.....συμβαίνει και στο διαδίκτυο :


'' ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Ή ΟΧΙ ???''.......
Τίποτα άλλο πιο εύγλωττο !!!

Ο ίδιος όμως έχει κάνει show με την ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ : ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΩΝ....ΙΕΚ ΕΧΕΙ ΔΡΕΨΕΙ ΔΑΦΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!
Δείτε φωτογραφίες δικές του, με ......ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ που τον αποκαλούν κ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ !!!


ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ''ΔΡΑΣΗ''  ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΟΠΟΥ ....''ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ ΩΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ'' (!!!!!) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ (!!!!!) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!


ΑΛΛΑ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ''ΦΤΙΑΧΝΕΙ'' ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ''ΝΟΥΜΕΡΩΝ''.....ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ......
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ :


ΚΑΙ......ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.......ΩΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ :
Και ολίγη ......ΜΕΛΟ - ΄΄ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ'' .....ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ
ΝΤΟΚΤΟΡΑ......ΤΕΛΙΚA .....''WHAT 'S UP DOC ???''

'' ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Ή ΟΧΙ ??? ''
Κι εσείς εκεί στη Ν.Δ. ......δεν έχετε καμιά υποχρέωση, απέναντι στο πόπολο, να βγάλετε μια ανακοίνωση, έτσι....για τα μάτια του κόσμου ???
Καμία ευαισθησία για την τόση κοροϊδία του εκλεκτού και τόσο καλά και μεθοδικά ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟΥ , τέκνου σας ???
ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.