Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ !!! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ''ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ'' ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!


ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ , ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΔΙΤ !!!
ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ...... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ !!!!
ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.......ΝΑ ΜΗ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ !!!
ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ???
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ ???
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ - ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ???
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ???





Επί ένα και πλέον χρόνο, παλεύει πολίτης του δήμου Σπάρτης, να καταφέρει να πάρει ΑΔΕΙΑ για χώρο διαχείρισης αποβλήτων .......ΚΔΑΥ (ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ) και ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ .......
Οι ''υπηρεσίες'' του σουλτανάτου, του έχουν βγάλει κυριολεκτικά την ψυχή στο τρέξιμο και στις ΑΝΑΒΟΛΕΣ των υπογραφών !!!
Η κυρία αντιπεριφερειάρχης, προτιμά, αντί να παίρνει θέση και να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΔΑ , να τον παραπέμπει στους υπηρεσιακούς παράγοντες !!!
Με όλες τις ενέργειές του, σύμφωνες με την κειμένη Νομοθεσία, με όλες τις πράξεις του μέσα στα πλαίσια των καλών προθέσεων και της υγιούς επιχειρηματικότητας, το μόνο έχει καταφέρει, είναι να τρέχει ατέλειωτα από γραφείο σε γραφείο, να εισπράττει υποσχέσεις πως τάχα, μελετούν τα αιτήματά του, να του αναβάλουν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ τις ημερομηνίες υπογραφής, να κάνουν συσκέψεις επί συσκέψεων κάθε λίγο, με την πρόφαση της........''τήρησης της νομιμότητας'', ενώ επί της ουσίας, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ  Ή ΔΗΜΟΥΣ......
Αποκαλύφθηκαν όμως, όλες οι προθέσεις τους, επειδή ο χρόνος παρήλθε τραγικά, επειδή οι ενέργειες που του ζητούσαν εκτελέστηκαν στο έπακρο, ΟΛΕΣ από τον ίδιο, επειδή ΔΕΝ βρήκαν αληθοφανείς νέες δικαιολογίες για την κωλυσιεργία τους ........αλλά ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ !!!
Τους ξέφυγε δε κι ένα έγγραφο - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ των άνομων μεθοδεύσεών τους, που διατυπώνει την ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ.......
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΔΙΤ !!!!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .............ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ.......

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ, σε έγγραφο (!!!!!!!!!!!) πως δεν δίνεται η αδειοδότηση του χώρου εκτροπής των υλικών......

ΕΠΕΙΔΗ ''ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ  ΑΔΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ''..........

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ :
















ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΕΓΡΓΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥ......ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ''ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ'' !!!!!!!!!!!!!!!



Είναι πλέον πασίδηλο, πως ΟΛΟΙ μα....ΟΛΟΙ μέσα στο σουλτανάτο, ευρίσκονται σε απόλυτη σύμπνοια μεταξύ τους, για την ευόδωση του μεγάλου (???) στόχου του σουλτάνου τους.....να εγκαταστήσει την ΤΕΡΝΑ στην Πελοπόννησο....πάση θυσία !!!

Αλλιώς ΓΙΑΤΙ να εμποδίζουν - ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟ - την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των σκουπιδιών, με τρόπο που ενδείκνυται από την κειμένη Νομοθεσία Ν. 4042 , αλλά και θεωρείται επιβεβλημένος από τον ΕΣΔΑ και την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ???

Ποιος μπορεί να αμφιβάλλει πλέον, πως κάθε ενέργεια που λαμβάνει χώρα, μέσα στις.....''υπηρεσίες''  του σουλτανάτου, έχει ένα και μόνο στόχο :

ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΜΕΣΟ ''ΕΚΒΙΑΣΜΟ'' ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ???

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ???

Ο ΦΟΔΣΑ ΣΑΝ ΦΟΡΕΑΣ ???

Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΔΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΜΕ ΠΡΟΔΗΛΟ ΤΟΝ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ???

Ή

Η ΙΔΙΑ Η ΑΙΡΕΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ - ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ.......ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ???

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ''ΚΡΙΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ'' ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ???

Η παρεμπόδιση της εκτροπής των υλικών, με την ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΔΑΥ στη Σπάρτη, επέχει θέση ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ της ύπαρξης ΧΑΔΑ !!!
ΔΕΝ επιτρέπουν την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ από χώρο συγκέντρωσής τους ???
ΓΙΑΤΙ ???
Με ποιο νομικό δικαίωμα ???
Για ΠΟΙΟΝ απώτερο σκοπό ???
Πως θα τον ξεπεράσει αυτό τον σκόπελο, η κυρία αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, την ίδια ώρα που κλείνει τους ΧΑΔΑ και το επαίρεται η αρχή την οποία συνδράμει ???
Τελικά κάθε ενέργεια που γίνεται ή δεν γίνεται στο σουλτανάτο του Μορέως, σχετικά με τα σκουπίδια , έχει ένα μόνο στόχο :
ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΤΟ.....ΣΔΙΤ !!!

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ Η....''ΥΠΗΡΕΣΙΑ''  ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ !!!

Μήπως ήρθε η ώρα των ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ???
Μήπως πρέπει να υποκινηθεί και το ΣΕΕΔΔ για τον έλεγχο των πράξεων και των ενεργειών των .....''ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ'' ???
Επειδή αυτές ακριβώς οι πράξεις και οι ενέργειές τους, ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ την διαχείριση των σκουπιδιών, από τα οποία ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ???

Μη ξεχνάμε, πως μόλις πριν 10 μέρες ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κ.Β. ΠΛΙΩΤΑΣ ζήτησε την άσκηση της ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ σε οποιονδήποτε ρυπαίνει το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.