Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΣΚΕΙ ΤΟ VETO ΣΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ??? ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΤΟΣΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ???

ΚΥΡΙΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ........
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ, ΑΣΚΕΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.....
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.....ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.....
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ : ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 500 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΑΝΕΙ ''ΚΟΥΜΑΝΤΟ''  ΣΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ .....''ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΑΠΖΕΖΙΑ'' ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ???
ΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΙΟΒΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ''ΑΕΡΑ'' ???


Πληροφορούμαστε πως στις διαδικασίες για τις αναθέσεις της αποκομιδής και μεταφοράς των σκουπιδιών του Δήμου Τρίπολης, από εργολάβους, που γίνονται στο Δημαρχείο, το παιχνίδι της ....ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ κρίνεται από τον κ. Κακλαμάνο και Τότση......ΑΛΛΑ σημαντικό και εκρηκτικό ρόλο έχει και ο γνωστός εργολάβος του σκουπιδιού κ. ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ που τον είχαμε συλλάβει αρχές του καλοκαιριού με ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΙ.ΠΕ. και τον στείλαμε ΑΥΤΟΦΟΡΟ !!!
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ !!!!!!!!
Στις συζητήσεις που γίνονται με τους υπόλοιπους εργολάβους, μαθαίνουμε από ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ αλλά και πολίτες, που τυχαίνει να βρίσκονται στο Δημαρχείο για δουλειές τους, πως ακούγονται φωνές και επιπλήξεις, από τον εργολάβο των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ και αδελφικό φίλο του κ. αντιδημάρχου (πολύ συχνά οι δύο άνδρες συντρώγουν και συνδιασκεδάζουν ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ στο χωριό του εργολάβου σε διπλανό νομό !!!) ο οποίος εργολάβος έχει και απαιτήσεις ως προς το ΠΟΙΟΣ θα πάρει ΤΙ !!!
Τι συμβαίνει τελικά στον Δήμο Τρίπολης κύριοι αυτοδιοικητικοί μας ???
Μας πήρανε χαμπάρι και οι υπόδικοι και εγείρουν αξιώσεις αντί να είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ???
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑΝΩΝ  ΝΟΜΩΝ ???
Κύριε αντιδήμαρχε της καθαριότητας (!!!) τι απαντάτε ΔΗΜΟΣΙΑ επ΄ αυτού ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.