Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΑ ...... ''ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΑ'' ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ !!!

ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΜΕ......ΒΟΥΛΕΥΜΑ !!!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ (ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2012) ΠΗΡΕ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ.....
ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....
ΚΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝΥΣΗ, ΛΟΓΩ ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑΣ !!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΚΙ ΟΧΙ Ο ΣΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ.....


Επειδή η ''πλαγιολίσθηση'' τείνει να γίνει σπορ στην ''αναμετάδοση''  των πληροφοριών, θεωρούμε χρέος μας, να αποδώσουμε στους αναγνώστες μας την ΑΛΗΘΕΙΑ για το περιβόητο ''ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ''  που υποτίθεται πως βγήκε καθολικά απαλλακτικό......για τον πρώην δήμαρχο Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη και τον Πέτρο Τατούλη, για την ρύπανση περιβάλλοντος !!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....
Το βούλευμα που βγήκε τον Ιούνιο του 2016, ΔΕΝ αφορά καθολική απαλλαγή των ανωτέρω.
Προβλέπεται από την Ελληνική Νομοθεσία, να απορρίπτεται μια μήνυση ως ''απαράδεκτη λόγω εκκρεμοδικίας'' όταν υπάρχουν όμοιες μηνύσεις για το ίδιο ποινικό αδίκημα και οι προηγούμενες ευρίσκονται σε δικαστική εξέλιξη.....
Τότε απαλλάσσεται ο κατηγορούμενος για την .....τελευταία ΙΔΙΑ μήνυση !!!
Κι αυτό για να εξασφαλίζεται η Δικαιοσύνη, να αποφασίζει χωρίς πιθανές αντικρουόμενες αποφάσεις, που είναι δυνατό να βγουν, για ομοειδείς δίκες, από διαφορετικά δικαστήρια !!!
Επειδή μερικοί πληρωμένοι κονδυλοφόροι, αναρτούν εδώ και μερικές ώρες, την ''απαλλαγή''  του πρώην δημάρχου, καλό είναι να διαβαστεί το κείμενο της εισήγησης του αντεισαγγελέως Τρίπολης.....και η απόφαση του βουλεύματος επίσης ......
Υπενθυμίζουμε πως το βούλευμα είναι το 66/2016 του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ !!!

ΣΑΣ ΤΟ - ΜΕΡΙΚΩΣ - ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ :






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.