Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΨΕ....ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΠΔΔ !!!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΠΔΔ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΑΓΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???
ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ !!!






















Στο ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης, έχουν κάνει τον κανονισμό χαρτομάντηλο κι όποιος θέλει κάνει ό,τι θέλει, ή μάλλον ό,τι του ζητούν οι απαιτητικοί πλην ασεβείς πολίτες ( το ''ασεβείς'' ως προς την ισονομία που υποτίθεται πως έχουν ΌΛΟΙ οι πολίτες - δημότες αυτής της έρμης πόλης .....)
Μόλις λοιπόν κατέπλευσε στο ΝΠΔΔ ο Αθηναίος μεγαλοδικηγόρος από το Κάψια και ζήτησε να φτιάξει ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΟΙΚΙΣΚΟ για την ταφή του γονιού του.......παρά τις ισχύουσες διατάξεις του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, η οσφυοκαμψία του προεδρείου, του παραχώρησε ακόμα ΚΑΙ τους διαδρόμους που προβλέπονται στο σχέδιο του Κοιμητηρίου.......
ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ''ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ'' ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ???
ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ???
Ο Αρκάς δικηγόρος ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ τους υπόλοιπους δημότες και θεώρησε πως δικαιούται να καταστρατηγήσει τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ επειδή έτσι το αποφάσισε ???
ΠΟΙΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ.....ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ που υπηρετεί και από την οποία πλουτίζει, του το εξασφαλίζουν ???
Γιατί ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ έδωσε ελευθέρας στον ....μεγαλοδικηγόρο, να χτίσει ΣΠΙΤΙ στο ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ καταλαμβάνοντας ακόμα και τους διαδρόμους και αλλάζοντας την ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ του Κοιμητηρίου, όπως έχει εγκριθεί και προβλέπεται στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ του ???
Τι τον έκανε και καταπάτησε κάθε άρθρο του κανονισμού ???
Θαμπώθηκε από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, αισθάνθηκε ''τυχερός''  που τον παρακάλεσε ένας.....''επιφανής''  της Ευελπίδων (???), ένοιωσε περισσή την ανάγκη να ''υποχρεώσει''  τον νομικό μέντορα του προεδρικού υιού ???
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ???
Τι θα κάνει απόψε το Δ.Σ. του Δήμου για όλο αυτό το ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ που έχει καταντήσει το ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ , ή διοίκηση του κυρίου Καραλή ???
Θα ψηφίσει υπέρ των προαποφασισμένων ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ του καταστατικού ???
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ !!!
Αφού όταν αποφάσισε μόνος του ο Πρόεδρος για να κάνει το Κοιμητήριο αλώνι του καθενός απαιτητικού φίλου του.......δεν είχε τη Νομική κάλυψη του Κανονισμού, και αυθαιρέτησε με δική του απόφαση και πρωτοβουλία....
Αναμένουμε εξελίξεις .......

Το κάτωθι τελευταίο φάουλ του προέδρου, μετά τις πιέσεις για ρουσφέτι του φίλου του Ηλία, τώρα πλέον είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΣ μαρμάρινος τάφος δίδυμος όπως ακριβώς το θέλησε ο κύριος Κούρος.......ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ .......
 
Διαβάστε σχετικά :

http://orthologika.blogspot.gr/2016/05/blog-post_45.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.