Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΣΚΑΔΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΤ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!!

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ !!!





Επειδή το θέμα των ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΩΝ που χρησιμοποιούσε ο αδερφός του Περιφερειάρχη, με την εταιρεία του ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. χρήζει πολλών εξηγήσεων από την αγία οικογένεια του σουλτάνου, εμείς δεν θα αφήσουμε το θέμα να παγώσει και να ξεχαστεί.
Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, τόσο στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης από το οποίο πληρώθηκαν αρκετά έργα ανάληψης της εταιρείας του αδερφού του σουλτάνου, αλλά και η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ με προϊστάμενο τον κ. Αντώνη Ψαράκη, οφείλουν να δημοσιεύσουν τις φορολογικές ενημερότητες, με τις οποίες γινόταν ο έλεγχος των φακέλων των εργολαβιών, που αναλάμβανε ο αδερφός του σουλτάνου του Μορέως, και πληρωνόταν κανονικότατα και χωρίς παρακρατήσεις από τις τράπεζες.....
Θέλουμε να πιστεύουμε πως όλα έβαιναν καλώς !!!
Αλλά επειδή ο έλεγχος του υπουργείου Οικονομικών , έχει αποφανθεί πως η εταιρεία είναι χρεωστική στον ΦΠΑ από το 2005......εμείς ρωτάμε για μια ακόμα ( και ΟΧΙ τελευταία ) φορά τον κάθε υπεύθυνο των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που είναι και ....υφιστάμενος του Περιφερειάρχη και ΑΔΕΡΦΟΥ του ιδιοκτήτη της ΚΑΣΤΑΤ κ. Βασίλη Τατούλη :
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΤ ???
ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ???
ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΤ ???
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΡΩΤΑΜΕ :
Από το 2013 κι εντεύθεν - ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2013 - μέχρι και σήμερα με ΠΟΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ πληρώθηκε η ΚΑΣΤΑΤ με δημόσιο χρήμα, έργα που ανέλαβε, είτε ως εταιρεία....είτε ως κοινοπραξία ???
Αν είμαστε καχύποπτοι και ''περίεργοι''  και για να απαλειφθούν οι υποψίες του καθενός μας....
ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ .......ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ !!!

Θα επανέλθουμε σύντομα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.