Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΤ !!!

ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΣΙΜΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ......
ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ???
ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .....ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ???
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ???

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ???ΙΔΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ - ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ''ΑΔΕΡΦΟΥ''  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΤ !!!
Το αναθέτει μετά από ......''διαγωνισμό''  η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!!
ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ !!!

'' Ύστερα από διαλογική συζήτηση η επιτροπή Αποφασίζει ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
 Μειοψηφούντος του κ.Γόντικα Εγκρίνει: 1.Το πρακτικό δημοπρασίας του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔ. ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΥΠΟΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο. 7 (ΤΜΗΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ - ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ)» Π/Υ: 850.000,00€ και 2.Την κατακύρωση του διαγωνισμού και την ανάθεση εκτέλεσης του έργου πρώτη κατά σειρά μειοδοσίας την Εργοληπτική Επιχείρηση «ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ» με προσφερόμενη έκπτωση 57,58% (πενήντα επτά τοις εκατό και πενήντα οκτώ εκατοστά).
 Η απόφαση αυτή έλαβε αριθμό 1238/ 2015''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%9F%CE%A507%CE%9B1-%CE%953%CE%9D?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.