Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗ !!! ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ !!!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .....
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ......ΑΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ???

stirizei-lafazani-o-fwtopoulos-tis-genop

Φιλοξενείται στον ιστότοπο iskra της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ, άρθρο του γνωστού ΠΑΣΟΚΟΥ και εργατοπατέρα της ΔΕΗ, προέδρου της ΓΕΝΟΠ επί χρόνια, ΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος συμμετέχει και στο Δ.Σ. της ΔΕΗ ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, στο οποίο δηλώνει την στήριξή του, στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και σε όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο, λέγοντας ότι :
«στηρίζει όλους όσους από το ΣΥΡΙΖΑ τίμησαν το ΟΧΙ του ελληνικού λαού και καταψήφισαν και το τρίτο μνημόνιο για λόγους συνέπειας, ιδεολογικούς, ανθρωπιστικούς αλλά και σεβασμού σε όσους έμειναν πιστοί στις θέσεις με τις οποίες εκλέχθηκαν».
Για να μη ξεχνιόμαστε όμως σας προκαλούμε να δείτε το ακόλουθο ΒΙΝΤΕΟ :Μετά τις ευτυχίες του ΠΑΣΟΚ βέβαια, προέκυψαν διώξεις για ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!
Υπάρχει λόγος σοβαρός επομένως για τον κύριο Φωτόπουλο, να ζητάει πολιτική κάλυψη σε ένα νεοφανές κόμμα......
ΙΔΟΥ :

http://www.topontiki.gr/article/137508/se-diki-fotopoylos-kai-megalostelehi-tis-dei-katigoroyntai-gia-yperkostologiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.