Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ : ΤΟ 90% ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ COVID ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ !!!! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ .....ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ....ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΠΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ????

 ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.....

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ.....

ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΕ Ο ΓΚΕΗΤΣ......ΔΤΣΤΥΧΩΣ.....

Το άρθρο είναι αναδημοσίευση :

https://www.theepochtimes.com/9-in-10-covid-deaths-are-in-vaccinated-people-report_4339503.html?utm_source=healthtop5noe&utm_campaign=htop5-2022-03-18&utm_medium=email&est=9Y%2B8tLGxoNGyLKdDmgbkdh0mHld%2FOk5D11MnhLAYHmL8T7yvPl6bDTzASTtJZriIVOeKx3U%3D&fbclid=IwAR01KbED7humrT69RzaBdeA7Dsd5oSHF4_11DKYyiIknzrPcazY-UcQXWLY



9 στους 10 θανάτους από COVID είναι εμβολιασμένοι: Αναφορά

 
15 Μαρτίου 2022 Ενημερώθηκε: 16 Μαρτίου 2022

Μια έκθεση που δημοσίευσε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσε ότι 9 στους 10 θανάτους που σχετίζονται με τον COVID-19 εντοπίζονται σε άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα. Αν και η παραλλαγή του ιού είναι η ίδια και το Ηνωμένο Βασίλειο ενέκρινε μόνο ένα διαφορετικό εμβόλιο (AstraZeneca) από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τα δεδομένα στις ΗΠΑ είναι διαφορετικά. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ορισμό του CDC που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του "εμβολιασμένου".

Τα στοιχεία των ΗΠΑ είναι επίσης πιθανό να γίνουν ακόμη πιο αραιά τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Εκτός από τα δεδομένα απόκρυψης του CDC, το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) αποφάσισε σιωπηλά στις αρχές Φεβρουαρίου να σταματήσει την καταγραφή θανάτων που αποδίδονται στον COVID-19.

Τα δεδομένα είναι απαραίτητα

Ωστόσο, τα δεδομένα είναι το θεμέλιο της επιστημονικής ανάλυσης. Χωρίς αυτό, οι ερευνητές δεν είναι σε θέση να αναλύσουν στατιστικά στοιχεία και να βγάλουν συμπεράσματα, γεγονός που αφήνει τους ειδικούς στη δημόσια υγεία ανίκανους να κάνουν ακριβείς συστάσεις. Η γνώση σάς δίνει τη δύναμη να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις βασισμένες σε στοιχεία.

Έξι μήνες μετά την πανδημία, μια έκθεση αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί είχαν σημαντικές λανθασμένες αντιλήψεις για τους κινδύνους του COVID-19. Μήνες αργότερα, μια δεύτερη έρευνα έδειξε ότι δεν είχαν αλλάξει πολλά. Ενώ οι αναλυτές κατηγόρησαν την «άγνοια θεμελιωδών, αδιαμφισβήτητων γεγονότων σχετικά με το ποιος κινδυνεύει» για τις λεγόμενες παρανοήσεις, άλλοι είπαν ότι φταίει και η πολιτικοποίηση της πανδημίας. Υπήρχαν όμως και άλλοι παράγοντες που παρέσυραν τα δεδομένα που πίστευαν ότι είχαν οι επιστήμονες.

Σύμφωνα με έναν πληροφοριοδότη που εργάστηκε στις κλινικές δοκιμές με ένεση COVID της Pfizer Phase 3, τα δεδομένα παραποιήθηκαν, οι ασθενείς αφαιρέθηκαν τυφλοί, η εταιρεία προσέλαβε άτομα ανεπαρκώς εκπαιδευμένα για τη χορήγηση των ενέσεων και η παρακολούθηση των αναφερόμενων ανεπιθύμητων ενεργειών υστέρησε πολύ. Η κατάθεσή της δημοσιεύτηκε στις 2 Νοεμβρίου 2021 στο British Medical Journal από τον ερευνητή δημοσιογράφο Paul Thacker.

Αυτή είναι μια ακόμη ένδειξη ότι ο πραγματικός αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών και των θανάτων από τα εμβόλια που προσδιορίζονται επί του παρόντος ως εμβόλια κατά του COVID μπορεί να μην είναι ποτέ γνωστός. Το μόνο λογικό συμπέρασμα που μπορεί να συναχθεί είναι ότι τα δεδομένα δεν υποστηρίζουν το πρόγραμμα παραγωγής Warp Speed ​​και μαζικού εμβολιασμού που ξεκίνησε στις αρχές του 2020.

Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα πυροβολισμών όχι μόνο είναι αναποτελεσματικό, αλλά επίσης πιθανότατα έχει βλάψει και σκοτώσει πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό,τι θα παραδεχτεί ποτέ δημόσια οποιαδήποτε υπηρεσία υγείας. Είναι απαραίτητο να μοιράζεστε αυτές τις πληροφορίες για να αποτρέψετε περισσότερους θανάτους και ζημιές.

Έκθεση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου: Το 90 τοις εκατό των θανάτων είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Ένας δημοσιογράφος από το The Exposé επισημαίνει ότι ενώ ο κόσμος έχει αποσπαστεί από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε αθόρυβα μια έκθεση που επιβεβαίωσε ότι 9 στους 10 θανάτους από COVID-19 στην Αγγλία ήταν σε άτομα που ήταν πλήρως εμβολιασμένα.

Η έκθεση του Φεβρουαρίου 2022 προήλθε από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία δημοσιεύει την εβδομαδιαία επιτήρηση. Η έκθεση περιέχει αρκετούς πίνακες ακατέργαστων δεδομένων που δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που μολύνθηκαν, νοσηλεύτηκαν ή πέθαναν από τον COVID-19 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Το Exposé, έδειξε βήμα προς βήμα πώς τα δεδομένα, που συγκεντρώθηκαν από τις 24 Ιανουαρίου 2022 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022, υποστήριξαν αυτόν τον ισχυρισμό. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι υγειονομικές αρχές κάνουν διάκριση μεταξύ αυτών που δεν έχουν λάβει ποτέ εμβόλιο και εκείνων που έλαβαν μία, δύο ή τρεις δόσεις. Συνολικά, υπήρξαν 1.086.434 περιπτώσεις COVID σε εμβολιασμένα άτομα που αντιστοιχούσαν στο 73 τοις εκατό όλων των περιπτώσεων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Όταν τα παιδιά αφαιρέθηκαν από την εξίσωση, τα εμβολιασμένα άτομα αντιπροσώπευαν το 91 τοις εκατό όλων των περιπτώσεων. Ο δημοσιογράφος συνέκρινε επίσης τα δεδομένα που ελήφθησαν το 2021, όταν η Delta ήταν η κυρίαρχη παραλλαγή με την τρέχουσα έκθεση, όταν η Omicron είναι η κυρίαρχη παραλλαγή στην Αγγλία. Έδειξε μεγαλύτερο αριθμό παιδιών που νοσηλεύτηκαν για το Omicron από ότι για το Delta.

Δεδομένου ότι τα παιδιά δεν είχαν ποτέ υψηλό κίνδυνο για σοβαρή νόσο από οποιαδήποτε παραλλαγή του COVID, τίθεται το ερώτημα εάν ο τρέχων αριθμός παιδιών που νοσηλεύονται με COVID-19 μπορεί να οφείλεται σε αυξημένο τεστ PCR — γνωστό ότι έχει υψηλό ποσοστό ψευδώς θετικών — στο παιδιά που νοσηλεύονται για άλλους λόγους, όπως σπασμένο πόδι ή σκωληκοειδίτιδα.

Όταν τα παιδιά συμπεριλήφθηκαν στα στοιχεία για τη νοσηλεία, τα δεδομένα έδειξαν ότι το 75 τοις εκατό όσων νοσηλεύτηκαν με COVID την τρέχουσα περίοδο ήταν εμβολιασμένοι. Όμως, όταν τα παιδιά αφαιρέθηκαν από την εξίσωση, το 85 τοις εκατό των νοσηλευόμενων ατόμων εμβολιάστηκαν. Παρόμοια αποτελέσματα βρέθηκαν όταν αναλύθηκαν τα δεδομένα για θανάτους από COVID.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου των τεσσάρων εβδομάδων στην τρέχουσα έκθεση, τα εμβολιασμένα άτομα αντιπροσώπευαν το 89 τοις εκατό των θανάτων. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι όχι μόνο οι θάνατοι σε εμβολιασμένα άτομα αυξάνονται κατακόρυφα, αλλά και ο αριθμός των θανάτων σε αυτούς που δεν είναι εμβολιασμένοι μειώνεται.

Αυξάνονται οι εμβολιασμένοι θάνατοι στην Καλιφόρνια

Οι τίτλοι των ειδήσεων Mercury News στις 7 Μαρτίου 2022 έγραφαν: «Οι θάνατοι από τον COVID-19 στην Καλιφόρνια μεταξύ των εμβολιασμένων τριαντάφυλλων με το Omicron». Η αντίστοιχη ιστορία πρόσθεσε ότι 10 θάνατοι καταγράφηκαν στην κομητεία Santa Cruz της Καλιφόρνια και εννέα από αυτούς ήταν εμβολιασμένοι. Επιφανειακά, αυτό είναι παρόμοιο με τα ευρήματα που αναφέρθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, οι πρωτογενείς αριθμοί στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι διαφορετικοί.

Αυτό είναι πιθανό επειδή τα δεδομένα των ΗΠΑ δεν κάνουν διαφοροποίηση μεταξύ ατόμων που έχουν κάνει μία, δύο ή τρεις βολές. Στην πραγματικότητα, το CDC των ΗΠΑ δηλώνει ξεκάθαρα ότι μπορείτε να θεωρηθείτε πλήρως εμβολιασμένος μόνο δύο εβδομάδες μετά τη λήψη της τελικής δόσης στην κύρια σειρά δύο βολών από την Pfizer και τη Moderna ή τη μία λήψη από την Johnson & Johnson.

Επομένως, καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο αναλύει δεδομένα που προσδιορίζουν άτομα στο φάσμα που έχουν λάβει ένα από τα τρία εμβόλια, οι Ηνωμένες Πολιτείες υπολογίζουν τον εμβολιασμό μόνο εάν είστε δύο εβδομάδες μετά την τελευταία δόση σας. Δεδομένου ότι δεν αναγνωρίζονται όλοι οι ασθενείς που είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά την εισαγωγή, η ανάλυση των αριθμών στις ΗΠΑ είναι δύσκολη, αν όχι αδύνατη. Πρέπει να αναρωτηθείτε εάν αυτό είναι σκόπιμα.

Είναι πιθανώς ασφαλές να υποθέσουμε ότι εάν ένα άτομο στις Ηνωμένες Πολιτείες ταυτοποιηθεί ως εμβολιασμένο, πιθανότατα είναι πλήρως εμβολιασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα του CDC. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης πιθανά άτομα που εντάσσονται στην ομάδα των μη εμβολιασμένων που έχουν κάνει ένα ή δύο εμβόλια ή μπορεί ακόμη και να έχουν εμβολιαστεί πλήρως σύμφωνα με τα πρότυπα του CDC, αλλά δεν υπολογίζονται ως τέτοια κατά την εισαγωγή.

Η Mercury News δικαιολόγησε τους εμβολιασμένους θανάτους, γράφοντας: «Από τους εμβολιασμένους ασθενείς που πέθαναν, ο ένας ήταν στα 100, τρεις ήταν στα 90, δύο στα 80, τρεις στα 70 και οι περισσότεροι είχαν υποκείμενα προβλήματα υγείας. Ο ανεμβολίαστος άνδρας που πέθανε ήταν στα 50 του».

Αν και η ηλικία είναι σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας σε οποιαδήποτε λοιμώδη νόσο, συμπεριλαμβανομένου του COVID, το άρθρο δεν ανέφερε καμία από τις άλλες συννοσηρότητες που προσδιορίζονται από το CDC και συμβάλλουν στους θανάτους από COVID. Για να προστεθεί στην παραπληροφόρηση, το άρθρο ανέφερε τον Δρ Έρολ Οζντάλγκα, νοσηλευτή στο Στάνφορντ, ο οποίος είπε στο Mercury News ότι οι ασθενείς που εισήχθησαν κατά τη διάρκεια του κύματος Δέλτα και προηγούμενων μολύνσεων ήταν κατά τα άλλα υγιείς.

Το συμπέρασμα είναι ότι εκείνοι με συννοσηρότητες που το CDC εντόπισε ότι αυξάνουν τον κίνδυνο σοβαρής ασθένειας, όπως καρδιακές παθήσεις, διαβήτης, παχυσαρκία, χρόνια νεφρική νόσο και ανοσοκατεσταλμένοι, δεν νοσηλεύτηκαν με COVID πριν από το Omicron.

«Αυτό έφυγε με τον Omicron», είπε ο Ozdalga. Η παραλλαγή έχει πλήξει εκείνους με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, εκείνους που είχαν «προδιάθεση κατά κάποιο τρόπο» σε σοβαρές ασθένειες, είπε». Επιπλέον, χωρίς υποστηρικτικές πληροφορίες, το ρεπορτάζ περιλάμβανε μια απλή δήλωση:

«Ο Δρ. Ο Τζορτζ Ράδερφορντ, ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες στο UC-Σαν Φρανσίσκο, είπε ότι οι ακατέργαστοι αριθμοί κάνουν τους θανάτους μεταξύ των εμβολιασμένων να φαίνονται χειρότεροι από ό,τι είναι - τα ποσοστά θανάτου τους παραμένουν πολύ μικρότερα από τους μη εμβολιασμένους.

Έρευνα Economist αποκαλύπτει σημαντικό ποσοστό τραυματισμών από εμβόλια

Ο οικονομολόγος Mark Skidmore πραγματοποίησε μια κρίσιμη διαδικτυακή έρευνα χρησιμοποιώντας τον πληθυσμό των ΗΠΑ για να εκτιμήσει τη ζημιά από τους πυροβολισμούς του COVID-19. Παρουσίασε τα πιο πρόσφατα και σημαντικά δεδομένα 20 από την εν εξελίξει μελέτη στο Συμπόσιο Ηθικής Ηθικής των Γιατρών για τον COVID 3.

Το έγγραφό του επιδιώκει να κατανοήσει τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν πεθάνει από τα εμβόλια COVID που υπολογίζει με βάση την έρευνα. Χρησιμοποίησε την έρευνα για να τριγωνοποιήσει πληροφορίες από τον γενικό πληθυσμό και τι βιώνει.

Ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να αναφέρουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες ανθρώπων που γνώριζαν καλύτερα στον κοινωνικό τους κύκλο — με άλλα λόγια, καλών φίλων ή μελών της οικογένειας. Οι έρευνες ήταν σχεδόν αντιπροσωπευτικές του γενικού πληθυσμού σε ηλικία, εισόδημα και φύλο τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο Skidmore παρουσίασε αρχικά μια λίστα με ανεπιθύμητες ενέργειες που η FDA αναγνώρισε ότι ήταν πιθανές και τη συνέκρινε με τα τεκμηριωμένα δεδομένα τραυματισμών και θανάτων από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) που δημοσιεύτηκε στο OpenVAERS.

Μερικά από τα πιο κοινά συμβάντα στη λίστα ήταν το εγκεφαλικό επεισόδιο, το έμφραγμα, η μυοκαρδίτιδα, ο θάνατος, η θρομβοπενία και η φλεβική θρομβοεμβολή (θρόμβοι αίματος). Σύμφωνα με τον Skidmore, όλοι συμφωνούν ότι τα ανεπιθύμητα συμβάντα μπορούν και συμβαίνουν - η κύρια διαφορά απόψεων είναι πόσο συχνά και πόσα.

Στη συνέχεια, ο Skidmore εξέτασε την αναλογία μεταξύ των θανάτων από ασθένεια COVID και των θανάτων από πυροβολισμούς COVID. Η αναλογία στο OpenVAERS είναι 2,6 τοις εκατό και στο VAERS (ο αριθμός που αναφέρεται από το CDC που δεν περιέχει όλα τα αρχικά τεκμηριωμένα δεδομένα) είναι 0,9 τοις εκατό.

Εάν αυτοί οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, ο αριθμός των ατόμων που αναφέρουν τραυματισμό ή θάνατο στην έρευνα θα πρέπει να είναι κοντά στο μηδέν, καθώς η κοόρτη είναι αρκετά μικρή που μπορεί να μην καταγράψει ένα τόσο μικρό ποσοστό. Στη συνέχεια, ο Skidmore ρωτά, εάν υποθέσουμε ότι η έρευνα αντικατοπτρίζει την πραγματική αναλογία στον πληθυσμό, ποια είναι η πραγματική αναλογία πληθυσμού για τραυματισμό ή θάνατο μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19;

Από τα δεδομένα που συλλέχθηκαν, η αναλογία αποκαλύπτει ότι υπήρξαν 307.997 θάνατοι από τον πυροβολισμό. Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε δίνει ένα διάστημα εμπιστοσύνης 95 τοις εκατό μεταξύ 215.018 και 391.410 θανάτων. Χρησιμοποιώντας την ίδια μαθηματική προσέγγιση για τον προσδιορισμό του αριθμού των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών στο γενικό πληθυσμό, τα δεδομένα δείχνουν ότι υπήρξαν περίπου 1,1 εκατομμύρια σοβαρά συμβάντα και 2,3 εκατομμύρια λιγότερο σοβαρά συμβάντα από τον πυροβολισμό.

Αναγνωρίζει ότι πολλά από αυτά που βλέπουν και αναφέρουν οι άνθρωποι είναι μέσα από το πρίσμα των μεροληψιών τους. Ένα από αυτά είναι οι πολιτικές δεσμεύσεις. Έδειξε ότι τα άτομα που ταυτίστηκαν ως Δημοκρατικοί ανέφεραν πολύ λιγότερους θανάτους που σχετίζονται με πυροβολισμούς από τους Ρεπουμπλικάνους ή τους ανεξάρτητους. Αυτό πιθανότατα επηρεάζει επίσης τον αριθμό των θανάτων και των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν στη VAERS.

Χρησιμοποιώντας τις μετρήσεις θανάτων ανά κόμμα, διαπίστωσε ότι εάν η αντίληψη των Δημοκρατικών ήταν σωστή, υπήρχαν 119.000 θάνατοι σε σύγκριση με 487.000 θάνατοι εάν η αντίληψη των Ρεπουμπλικανών ήταν σωστή. Αυτό δίνει μια πιθανή σειρά θανάτων και απεικονίζει τις διαφορές στις αντιλήψεις των ανθρώπων με βάση το πώς βλέπουν τον κόσμο. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τον αριθμό που χρησιμοποιείται, εξακολουθεί να είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αριθμό των θανάτων που αναφέρθηκαν στο σύστημα VAERS.

Ο πρωτοφανής αριθμός νεκρών στις ΗΠΑ συνεχίζει να αυξάνεται

Ενώ τα δεδομένα από το Skidmore και το Ηνωμένο Βασίλειο αντικατοπτρίζουν το ποσοστό θνησιμότητας από τον COVID-19, είναι επίσης σημαντικό να παρακολουθείται ο αριθμός της θνησιμότητας από κάθε αιτία, καθώς είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα σημεία δεδομένων που έχουμε. Αυτό το στατιστικό είναι ξεκάθαρο. Είτε ένας άνθρωπος είναι νεκρός είτε δεν είναι. Δεν βασίζεται στον λόγο θανάτου.

Στις αρχές του 2022, η εταιρεία αλληλασφαλιστικών συμμετοχών OneAmerica ανακοίνωσε αύξηση του ποσοστού θανάτου των εργαζόμενων Αμερικανών, ηλικίας 18 έως 64 ετών, το τρίτο τρίμηνο του 2021. Τα στοιχεία της δείχνουν ότι ήταν 40 τοις εκατό υψηλότερο από τα προπανδημικά επίπεδα.

Άλλες ασφαλιστικές εταιρείες ανέφεραν επίσης υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του Hartford Insurance Group που ανακοίνωσε ότι η θνησιμότητα αυξήθηκε κατά 32% από το 2019 και 20% από το 2020 πριν από τους πυροβολισμούς. Το Lincoln National ανέφερε ότι οι αξιώσεις θανάτου έχουν αυξηθεί 13,7 τοις εκατό σε ετήσια βάση και 54 τοις εκατό το τέταρτο τρίμηνο του 2021 σε σύγκριση με το 2019.

Τα Γραφεία Τελετών καταγράφουν επίσης αύξηση στις ταφές και τις καύσεις το 2021 σε σχέση με το 2020. Μια μεγάλη γερμανική εταιρεία ασφάλισης υγείας ανέφερε ότι τα εταιρικά δεδομένα της ήταν σχεδόν 14 φορές περισσότερα από τον αριθμό των θανάτων που ανέφερε η γερμανική κυβέρνηση. Αυτά τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν απευθείας από γιατρούς που έκαναν αίτηση για πληρωμή από ένα δείγμα 10,9 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο αυξανόμενος αριθμός θανάτων που μπορεί να συνδεθεί με τα εμβόλια του COVID είναι μια άβολη αλήθεια για τις υπηρεσίες υγείας που έχουν προωθήσει τους μαζικούς εμβολιασμούς με ένα πείραμα γενετικής θεραπείας. Σε αυτό που φαίνεται να είναι απάντηση σε αυτά τα δεδομένα, οι Υπηρεσίες Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) αποφάσισαν να σταματήσουν τις απαιτήσεις αναφοράς για νοσοκομεία και εγκαταστάσεις οξείας περίθαλψης για θανάτους από COVID-19.

Αν και οι πληροφορίες δημοσιεύονται στον ιστότοπο του HHS, οι ελεγκτές έχουν υποστηρίξει ότι οι αναρτήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι «ψευδείς» αλλάζοντας απλώς τον τίτλο. 29 Έτσι, ενώ το HHS ανακοίνωσε δημόσια ότι δεν θα απαιτούσε πλέον από τα νοσοκομεία να αναφέρουν θανάτους από COVID-19, οι ελεγκτές γεγονότων αναφέρουν λανθασμένα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν τερματίζει την καθημερινή αναφορά θανάτου από COVID-19.

Αν βοηθήσει να τακτοποιηθούν όλα αυτά, ένας ανώνυμος ομοσπονδιακός αξιωματούχος υγείας αναγνώρισε πραγματικά την κίνηση να σταματήσει η αναφορά θανάτων στο νοσοκομείο COVID-19 όταν μίλησε με έναν δημοσιογράφο από το WSWS, χαρακτηρίζοντας την κίνηση «ακατανόητη». Ο αξιωματούχος πρόσθεσε, «Είναι το μόνο συνεπές, αξιόπιστο και εφαρμόσιμο σύνολο δεδομένων σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Το ενενήντα εννέα τοις εκατό των νοσοκομείων αναφέρουν το 100% των δεδομένων κάθε μέρα. Δεν ξέρω κανέναν επιστήμονα που θέλει να έχει λιγότερα δεδομένα».

Το CDC κρατά δεδομένα, φοβούμενος δισταγμό και παρερμηνεία

Όταν όλα τα δεδομένα από πολλές πηγές αποκαλύπτουν τις ίδιες τάσεις και αξίες, είναι εύκολο να δούμε πώς το CDC θα ήταν απρόθυμο να αναγνωρίσει τις πληροφορίες ή θα ήθελε να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα του φοβούμενος ότι θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού. Στις 20 Φεβρουαρίου 2022, οι New York Times ανέφεραν ότι το CDC δεν είχε ακόμη δημοσιεύσει μεγάλα τμήματα των δεδομένων που συνέλεξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ενώ έχουν δημοσιεύσει δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των ενισχυτών σε ορισμένα άτομα, τα δεδομένα από άτομα 18 έως 49 ετών έμειναν εκτός. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή είναι επίσης η ομάδα που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να ωφεληθεί από το εμβόλιο, καθώς έχει μερικά από τα χαμηλότερα ποσοστά σοβαρής ασθένειας και θανάτου, όπως αναφέρεται από το CDC.

Σε σχόλια στους New York Times, ένας εκπρόσωπος του CDC προσπάθησε να δικαιολογήσει γιατί ο οργανισμός είχε αποκρύψει μεγάλες ποσότητες δεδομένων από την αρχή της πανδημίας. Είπε ότι τα δεδομένα «δεν ήταν ακόμη έτοιμα για την ώρα της ώρας», ότι οι πληροφορίες μπορεί να παρερμηνευθούν ώστε να σημαίνει ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά και ότι τα δεδομένα που έχουν βασίζονται στο 10 τοις εκατό του πληθυσμού των ΗΠΑ, κάτι που οι Times επισήμαναν ότι είναι το ίδιο μέγεθος δείγματος που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της γρίπης κάθε χρόνο.

Χωρίς ακατέργαστα δεδομένα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι επιστήμονες βασίστηκαν σε ισραηλινά δεδομένα. Μια μελέτη συγκέντρωσε πληροφορίες από 4,6 εκατομμύρια άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω που είχαν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer. Συνέκριναν σοβαρές ασθένειες και θάνατο μεταξύ εκείνων που είχαν το αναμνηστικό και εκείνων που δεν είχαν. Τα δεδομένα έδειξαν ότι η ομάδα από 16 έως 29 ετών είχε μηδενικούς θανάτους είτε ήταν ενισχυμένοι είτε όχι.

Ομοίως, η ομάδα από 30 έως 39 ετών είχε έναν θάνατο είτε ήταν ενισχυμένοι είτε όχι. Στην πραγματικότητα, η διαφορά στο ποσοστό θνησιμότητας δεν αυξήθηκε έως ότου οι συμμετέχοντες ήταν 60 έως 69 ετών, οπότε η ομάδα χωρίς ενίσχυση είχε 44 θανάτους και η ενισχυμένη ομάδα είχε 32 θανάτους.

Σε ένα άρθρο γνώμης, ο Tom Wrobleski του Staten Island Advance χαρακτηρίζει την απόφαση του CDC, γράφοντας για το τι έχει συμβεί στους περισσότερους ανθρώπους που ήταν πρόθυμοι να δημοσιεύσουν δεδομένα και απόψεις που έρχονται σε αντίθεση με την αφήγηση ενός εθνικού ή διεθνούς οργανισμού υγείας:

«Μας λένε να έχουμε πίστη στο CDC, στον Δρ. Anthony Fauci, σε όλους τους ειδικούς που είναι εκπαιδευμένοι να χειρίζονται κρίσεις δημόσιας υγείας.

Αλλά δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη εάν μας αποκρύπτονται σημαντικές πληροφορίες. Γιατί τότε γίνεται περίπτωση «Σώπα και κάνε αυτό που λέμε. Εμείς είμαστε οι ειδικοί. Δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς φτάνουμε στις αποφάσεις μας. Ξέρουμε τι είναι καλύτερο».

Και αν αμφισβητήσετε τη λαμβανόμενη σοφία, ξαφνικά είστε ένα επικίνδυνο άτομο. Σε παρομοιάζουν με τρομοκράτη. Σας λένε ότι θέλετε να πεθάνουν οι άνθρωποι. Αποκλείεσαι από τα social media.

Εάν τολμήσετε να διαμαρτυρηθείτε, μπορείτε να παγώσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό και να ανασταλεί η ασφάλιση του οχήματός σας, όπως είδαμε κατά τη διαδήλωση Freedom Convoy στον Καναδά. Μπορεί να σε ποδοπατήσει η αστυνομία έφιππος.

Η απόκρυψη πληροφοριών κάνει τους ανθρώπους πιο δύσπιστους. Γεννά υποψίες. Ή απλή αμφιβολία. Το CDC πρέπει να τα πάει καλύτερα αν θέλει την εμπιστοσύνη μας».

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 15 Μαρτίου 2022 στο Mercola.com

Πηγές και Αναφορές

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις των The Epoch Times.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.