Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

5.100% Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER ..... EΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!! ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.....


Το εμβόλιο Pfizer Covid-19 αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου των παιδιών κατά 5100% σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία



Υπάρχει τεράστια διαφορά στα ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ των παιδιών που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 και των μη εμβολιασμένων ομολόγων τους στην Αγγλία και την Ουαλία σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δημοσιεύονται από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής που δείχνουν ότι ο κίνδυνος θανάτου των πλήρως εμβολιασμένων παιδιών από οποιαδήποτε αιτία αυξάνεται κατά 5.100% .

Στις 20 Δεκεμβρίου 21, το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS) δημοσίευσε ένα σύνολο δεδομένων που περιείχε λεπτομέρειες σχετικά με «θάνατους με βάση την κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία» μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Οκτωβρίου 21.

Το ONS παρουσίασε τα «μηνιαία τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας ανά ηλικιακή ομάδα και κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους ανά 100.000 ανθρωποέτη», αλλά παρουσίασε μόνο τα δεδομένα για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.



Τα εμβόλια, από την άλλη πλευρά, είναι διαθέσιμα σε παιδιά ηλικίας 12 ετών, στα οποία επιτράπηκε να λάβουν την ένεση παρά την επιθυμία των γονιών τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, σε παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών έχει χορηγηθεί μειωμένη δόση των εμβολίων.

Ωστόσο, στον πίνακα 9 του συνόλου δεδομένων «Deaths by Vaccination Status» , το ONS παρείχε κατά λάθος αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τους θανάτους μεταξύ παιδιών και εφήβων ανά κατάσταση εμβολιασμού, ώστε να μπορούμε να υπολογίσουμε μόνοι μας τα ποσοστά θνησιμότητας.

Τα δεδομένα έδειξαν μια τεράστια αύξηση στους θανάτους μεταξύ των μονοεμβολιασμένων και των διπλών εμβολιασμένων παιδιών σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα παιδιά. Για τα παιδιά ηλικίας 15 έως 19 ετών, ο κίνδυνος θανάτου αυξάνεται κατά 82% μετά τον πρώτο πυροβολισμό και ένα συγκλονιστικό 226% μετά τον δεύτερο πυροβολισμό.

Αυτή η εικόνα έχει ένα κενό χαρακτηριστικό alt.  Το όνομα του αρχείου είναι image-354-1024x762.png

Όμως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για τα παιδιά ηλικίας 10 έως 14 ετών. Ο κίνδυνος θανάτου αυξάνεται κατά 885% μετά την πρώτη βολή και στη συνέχεια κατά 5105% μετά από τη δεύτερη δόση η γη να συντρίβεται.

Αυτή η εικόνα έχει ένα κενό χαρακτηριστικό alt.  Το όνομα του αρχείου είναι image-356-1024x762.png

Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά μεταξύ 10 και 14 ετών, τα οποία έκαναν τουλάχιστον ένα εμβόλιο με το εμβόλιο Covid-19, είχαν 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου 2021, ενώ τα παιδιά που έλαβαν τη δεύτερη δόση είχαν 52 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν.

Το βλέπουμε επίσης να αντικατοπτρίζεται στα στοιχεία για τους θανάτους μεταξύ της ηλικιακής ομάδας που δημοσιεύθηκαν επίσης από το ONS.

Οι θάνατοι μεταξύ των παιδιών ηλικίας 10 έως 14 ετών είχαν αυξηθεί κατά 44 τοις εκατό μεταξύ 20 Σεπτεμβρίου (την πρώτη εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του εμβολίου σε όλους σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα) και στις 14 Νοεμβρίου 2021 σε σύγκριση με τον μέσο όρο της πενταετίας μεταξύ 2015 και 2019.

Οι κίνδυνοι ξεπερνούν σαφώς τα οφέλη του εμβολίου κατά του COVID στα παιδιά

Η Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI), ένας ανεξάρτητος σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για το πρόγραμμα ανοσοποίησης, αποφάσισε πέρυσι ότι τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι τα ατομικά οφέλη για την υγεία από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 είναι μικρά σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών .

Σημείωσαν επίσης ότι οποιοδήποτε όφελος χορηγείται από τις βολές είναι μόνο «οριακά μεγαλύτερο» από άλλες πιθανές γνωστές βλάβες. Αναγνώρισαν επίσης ότι υπάρχει «σημαντική αβεβαιότητα σχετικά με το μέγεθος των πιθανών ζημιών».

Λόγω της αβεβαιότητας των κινδύνων που συνδέονται με τις ενέσεις Covid-19, το JCVI θεώρησε τα οφέλη πολύ μικρά για να υποστηρίξει συμβουλές σχετικά με ένα καθολικό πρόγραμμα εμβολιασμού κατά τα άλλα υγιών παιδιών 12 έως 15 ετών.

Οι ακόμη συνεχιζόμενες δοκιμές εμβολίων Covid-19 δεν απέδωσαν ποτέ στοιχεία ότι τα εμβόλια αποτρέπουν τη μόλυνση και τη μετάδοση ή μειώνουν τις νοσηλείες. Η μέτρηση της επιτυχίας τους έγκειται στην πρόληψη των σοβαρών συμπτωμάτων του ιού, με ισχυρές ενδείξεις ότι οι «εμβολιασμένοι» μπορούν εξίσου πιθανό να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους.

Ο Δρ Mike Yeadon προειδοποίησε στις αρχές του 2021 ότι τα παιδιά έχουν 50 φορές περισσότερες πιθανότητες να σκοτωθούν από το εμβόλιο παρά από τον ίδιο τον ιό.

Ο πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστήμονας για αλλεργίες και αναπνευστικά στην Pfizer, τόνισε ότι τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται κατά του Covid-19 δεν έχουν ελεγχθεί επαρκώς και ότι δεν θα έπρεπε να έχουν λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης όταν υπάρχουν διαθέσιμα ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα για τον COVID- 19.

Ο Yeadon εξήγησε ότι η τεχνολογία γονιδίων mRNA που χρησιμοποιείται στο εμβόλιο COVID-19 της Pfizer για να ενεργοποιήσει το σώμα να δημιουργήσει ιικές πρωτεΐνες είναι ένα «θεμελιώδες πρόβλημα» για το οποίο οι επιστήμονες και οι ερευνητές γνωρίζουν εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με τον Yeadon, αυτές οι πρωτεΐνες μπορεί να οδηγήσουν σε θρόμβους αίματος και άλλα προβλήματα υγείας.

Ο Yeadon είπε επίσης ότι οι νέοι δεν είναι ευαίσθητοι στον Covid-19 και «είναι τρελό να τους εμβολιάσεις με κάτι που στην πραγματικότητα είναι 50 φορές πιο πιθανό να τους σκοτώσει από τον ίδιο τον ιό».

Με τα επίσημα δεδομένα του ONS να δείχνουν τώρα ότι τα παιδιά έχουν 52 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τα μη εμβολιασμένα παιδιά, φαίνεται ότι ο Δρ Mike Yeadon υποτίμησε την πραγματική ζημιά που επρόκειτο να προκαλέσουν αυτές οι πειραματικές ενέσεις Covid-19.

Αυτή η εικόνα έχει ένα κενό χαρακτηριστικό alt.  Το όνομα του αρχείου είναι image-359-1024x764.png

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.