Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Η ΚΑΡΤΑ COVID ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΟ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.....ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΕΝΟΧΙΚΑ ????

 Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ??????

ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ??????

https://steveblizard.substack.com/p/bosnia-become-first-country-in-europe?fbclid=IwAR1mol6GTcASjlKxvlDyifWZ37zzTYBYQX_I6bxjgk00SvXJLMKxYXSpRuw

Bosnia become first country in Europe without COVID passΗ Βοσνία έγινε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη χωρίς κάρτα COVID

Lawyer Mirnes Ajanović defeats government legislation to take freedom from Bosnian citizens by imposing Covid Pass.Ο δικηγόρος Mirnes Ajanović καταρρίπτει την κυβερνητική νομοθεσία για να αφαιρέσει την ελευθερία από τους Βόσνιους πολίτες επιβάλλοντας το Covid Pass.

Οι σκιέρ περιμένουν σε μια ουρά ανελκυστήρων στο όρος Kopaonik, Σερβία, Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021. Καθώς το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης επαναφέρει μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωση της παραλλαγής Omicron, η Βοσνία, προς τέρψη της βιομηχανίας του χειμερινού τουρισμού, εξακολουθεί να διατηρεί σχετικά χαλαρή προσέγγιση για τους αυξανόμενους αριθμούς μόλυνσης από τον COVID-19 σε ολόκληρη την ήπειρο. (AP Photo/Marjan Vucetic)

Ο Βόσνιος δικηγόρος Mirnes Ajanović νίκησε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Βοσνίας.

Η κυβέρνηση δεν έκανε πράξη το COVID pass. Ο Βόσνιος δικηγόρος Mirnes Ajanović νίκησε την πρόθεση της κυβέρνησης να αφαιρέσει την ελευθερία από τους Βόσνιους πολίτες επιβάλλοντας το Covid Pass.

Με τις νομικές του δεξιότητες και τις συνταγματικές του γνώσεις και με επίσημα έγγραφα της Pfizer κατάφερε να νικήσει την κυβέρνηση και να την εμποδίσει να επιβάλει το Covid PASS.

Η Βοσνία έγινε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη χωρίς κάρτα COVID.

Η μόλυνση από τον κορωνοϊό στη Βοσνία μειώνεται και δεν θα υπάρχουν υποχρεωτικά διαβατήρια Covid- για Βόσνιους πολίτες.

Ο Μίρνες Αγιάνοβιτς πέτυχε να εφαρμόσει το Σύνταγμα της Β-Ε, τους νόμους και τις ποινικές διώξεις, συγκεκριμένα στοιχεία ότι τα εμβολιασμένα άτομα μεταδίδουν τον ιό καθώς και τα μη εμβολιασμένα, και ότι είναι παράλογο να καθιερωθεί ένα πιστοποιητικό κωδικού – να αναγκάσει την κυβέρνηση της FBiH να αποσύρει το διάταγμα. και να εγκαταλείψουν τα καντόνια την εισαγωγή του ολοκληρωτισμού και τις διακρίσεις σε βάρος των πολιτών.

Η οντότητα στη Βοσνία, η Δημοκρατία Σέρπσκα, δεν ανακοίνωσε ποτέ την εισαγωγή πιστοποιητικών Covid, έτσι ώστε ολόκληρη η Β-Ε να παραμείνει ελεύθερη περιοχή.

Ο πολύμηνος αγώνας του Mirnes Ajanović για το κράτος δικαίου χωρίς διαχωρισμούς και περιορισμούς οδήγησε στη Β-Ε να είναι η πρώτη και μοναδική χώρα στην Ευρώπη που απελευθερώθηκε από την επιβεβαίωση του Covid και ο αγώνας αυτού του ανθρώπου θα πρέπει να είναι οδηγός για άλλους δικηγόρους, ακαδημαϊκούς και ελεύθερους στοχαστές σε όλο τον κόσμο ότι η ελευθερία μπορεί να επιτευχθεί.

Περισσότερα από το άρθρο BIH News 7 Δεκεμβρίου 2021, εδώ

Τα χιονοδρομικά κέντρα της Βοσνίας επωφελούνται από χαλαρά μέτρα κατά των ιών

Καθώς τα περισσότερα ευρωπαϊκά έθνη επιβάλλουν νέους περιορισμούς για να περιορίσουν την παραλλαγή Omicron, η Βοσνία ακολουθεί μια σχετικά laissez-faire προσέγγιση για την αύξηση των μολύνσεων από COVID-19 στην περιοχή

Οι σκιέρ κάνουν ανελκυστήρα στο όρος Jahorina, 30 χιλιόμετρα νότια της Βοσνιακής πρωτεύουσας του Σεράγεβο στις 7 Δεκεμβρίου. (AP Photo)

Από ELDAR EMRIC Associated Press 12 Δεκεμβρίου 2021, 16:03

ΣΑΡΑΓΕΒΟ, Βοσνία-Ερζεγοβίνη -- Καθώς τα περισσότερα ευρωπαϊκά έθνη επιβάλλουν νέους περιορισμούς για να περιορίσουν την εξάπλωση της παραλλαγής όμικρον, η Βοσνία ακολουθεί μια σχετικά χαλαρή προσέγγιση για την αύξηση των λοιμώξεων από τον COVID-19 στην περιοχή, προς μεγάλη χαρά του χειμερινού τουρισμού της βιομηχανία.

Την περασμένη εβδομάδα, χιλιάδες σκιέρ από όλη τη χώρα, τα Βαλκάνια και την Ευρωπαϊκή Ένωση περνούσαν χαρούμενοι το δρόμο τους μέσα από φρέσκο ​​χιόνι στις βουνοπλαγιές της Βοσνίας μετά την επίσημη έναρξη της σεζόν στις 4 Δεκεμβρίου. Τα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα στα Βαλκάνια άνοιξαν επίσης την περασμένη εβδομάδα, αλλά με πολύ αυστηρότερη χωρητικότητα και όρια πρόσβασης λόγω πανδημίας.

Στα βουνά Jahorina και Bjelasnica κοντά στο Σεράγεβο, οι οικοδεσπότες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1984, σχηματίστηκαν μεγάλες, σφιχτές ουρές στα λιφτ του σκι, ενώ ντόπιοι και διεθνείς καλεσμένοι συγκεντρώνονταν σε καφετέριες τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, με μερικούς ακόμη και σε μια βραδινή μουσική συναυλία.

Οι ταξιδιώτες που έρχονται στη Βοσνία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτός από την Κροατία, απαιτείται να έχουν αρνητικό τεστ PCR πριν από την αναχώρηση και απόδειξη πρόσφατου εμβολιασμού ή ανάρρωσης από τον COVID-19 για να εισέλθουν στη χώρα. Οι πολίτες της Κροατίας, της Σερβίας και του Μαυροβουνίου εξαιρούνται από αυτόν τον κανόνα.

Αλλά από τη στιγμή που ένα άτομο βρίσκεται στη Βοσνία, δεν απαιτείται να προσκομίσει αποδεικτικά εμβολιασμού, πρόσφατη ανάρρωσή του ή πρόσφατο αρνητικό τεστ για πρόσβαση σε πίστες σκι, εστιατόρια, μπαρ ή πολιτιστικούς χώρους. Ενώ ισχύουν εντολές για χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους και κοινωνική απόσταση, η επιβολή τους παραμένει τυχαία.

«Αισθανόμαστε πολύ ασφαλείς εδώ. Οι συνθήκες είναι γενικά καλές, παρά την πανδημία», είπε η Sejla Ibric, η οποία οδήγησε πάνω από 160 χιλιόμετρα (100 μίλια) στην Jahorina με τον σύζυγό της για να απολαύσει το πρώτο Σαββατοκύριακο για σκι της σεζόν.

Περισσότερα εδώ

Στατιστικά στοιχεία Covid της Βοσνίας Ερζεγοβίνης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.