Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ : ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΤΟΥ 2022 ΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΠΙΚΤΗΤΗΣ ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ( AIDS)....ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ 87%.....

 ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ THE EXPOSE......ΣΟΚΑΡΟΥΝ !!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 

ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ROBERT KOCH....

https://dailyexpose.uk/2022/01/02/german-gov-data-suggests-fully-vaccinated-developing-ade/?fbclid=IwAR1SR5TG8k9knjyuwErAO0bAMqAi23U-dsrHAhaeARtxpPFdP3VrhzedhV4




Επίσημα στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης υποδηλώνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι θα αναπτύξουν σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας έως τα τέλη Ιανουαρίου 2022

Ακου τώρα
 

Τα δεδομένα της γερμανικής κυβέρνησης για την υποτιθέμενη παραλλαγή Omicron του Covid-19, υποδηλώνουν ότι οι περισσότεροι από τους «πλήρως εμβολιασμένους» θα έχουν πλήρες σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19 (AIDS) έως τα τέλη Ιανουαρίου 2022, αφού επιβεβαιώσουν ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των πλήρως εμβολιασμένων έχουν ήδη υποβαθμιστεί κατά μέσο όρο στο μείον 87%.

Από έναν προβληματισμένο αναγνώστη

Τα στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης για τον Covid-19 παράγονται από το «Ινστιτούτο Robert Koch» (δείτε εδώ ).

Τα πιο πρόσφατα δεδομένα τους είναι διαθέσιμα ως pdf με δυνατότητα λήψης εδώ .

Η σελίδα 14 έχει την εβδομαδιαία αναφορά διαχείρισης του COVID-19 από τις 30 Δεκεμβρίου 2021 –

Μετάφραση

«Πρόσθετες πληροφορίες είναι γνωστές σε κάποιο βαθμό για τις περιπτώσεις Omikron στο σύστημα αναφοράς. για 6.788 περιπτώσεις δόθηκαν πληροφορίες για τα συμπτώματα, ως επί το πλείστον κανένα ή ενδείκνυαν ήπια συμπτώματα. Ήταν πιο συχνή από ασθενείς με συμπτώματα
Αναφέρθηκε η καταρροή (54%), ο βήχας (57%) και ο πονόλαιμος (39%). 124 ασθενείς νοσηλεύτηκαν, τέσσερις άνθρωποι πέθαναν. Έκθεση στο εξωτερικό αναφέρθηκε για 543 (5%) περιπτώσεις. 186 ασθενείς ήταν μη εμβολιασμένοι, 4.020 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, από αυτούς αναφέρθηκε αναμνηστικός εμβολιασμός για 1.137. Με βάση τα μεταδιδόμενα δεδομένα, βρέθηκαν 148 επαναμολύνσεις μεταξύ όλων των μεταδιδόμενων λοιμώξεων Omicron, καμία από αυτές Δεν αναφέρθηκαν προηγούμενες ασθένειες στο άτομο που προσβλήθηκε από επαναμόλυνση. Το Σχήμα 9 δείχνει την κατανομή των κρουσμάτων Omikron που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής στη Γερμανία. Κρούσματα Omicron έχουν εντοπιστεί σε όλες τις ομοσπονδιακές πολιτείες».

  • 186 ανεμβόλια κρούσματα
  • 2.883 διπλοεμβολιασμένα κρούσματα
  • 1.137 τριπλά εμβολιασμένα κρούσματα
  • 4.020 πλήρως εμβολιασμένα κρούσματα

Στη Γερμανία, το 70,53% έχει υποβληθεί σε πλήρη αποβολή, το 2,97% έχει υποβληθεί σε μερική αποβολή και το 26,5% δεν έχει υποβληθεί σε αποβολή – https://ourworldindata.org/covid-vaccinations 

Άρα, οι μη επιβεβαιωμένες περιπτώσεις έχουν 186 περιπτώσεις από το 26,5% του
πληθυσμού.

Έτσι, η συχνότητα εμφάνισης κρουσμάτων Omicron που δεν έχει υποβληθεί σε εκκαθάριση είναι 57,0 ανά τοις εκατό του πληθυσμού (830.000 είναι το 1% του πληθυσμού των 83 εκατομμυρίων Γερμανών)
και η συχνότητα εμφάνισης κρουσμάτων Omicron που δεν έχει υποβληθεί σε έλεγχο είναι 7,02 ανά τοις εκατό του πληθυσμού.

Έτσι, οι vaxxed έχουν 57,0/7,02 = 8,12 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από το Omicron σε σχέση με τους unvaxxed στη Γερμανία Αυτό ακριβώς έκανε ο εμβολιασμός για τους κατοίκους της Γερμανίας.

Το Ινστιτούτο Koch απέτυχε να παράγει τον κανονικό πίνακα αποτελεσματικότητας εμβολίων στην εβδομαδιαία έκθεσή του στις 30 Δεκεμβρίου. Αυτό μπορεί να οφειλόταν στις διακοπές (οι Βρετανοί τα παράτησαν εντελώς στις 23 Δεκεμβρίου) ή ίσως επειδή το τραπέζι θα ήταν καταστροφικό για τα εμβόλια. Αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε τους Γερμανούς εδώ κάνοντας τον υπολογισμό για αυτούς χρησιμοποιώντας τη φόρμουλα αποτελεσματικότητας εμβολίου της Pfizer.

Αποτελεσματικότητα εμβολίου = αποτελεσματικότητα ανοσοποιητικού συστήματος = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = -87,7%.

Άρα οι εμβολιασμένοι έχουν 87,7% χαμηλότερη ανοσολογική απόκριση από ότι οι μη εμβολιασμένοι στο Omicron.

Αυτό σημαίνει ότι ο μέσος Γερμανός έχει πέσει στο τελευταίο 12,3% του ανοσοποιητικού του συστήματος για την καταπολέμηση ορισμένων κατηγοριών ιών και ορισμένων καρκίνων κ.λπ. κ.λπ.

Εδώ είναι η πρόβλεψη, η παρέκταση από τα δεδομένα της Έκθεσης Εμβολίων Επιτήρησης του UKHSA από τις Εβδομάδες 35-42 που κάναμε για πρώτη φορά στις 10 Οκτωβρίου . Τα προβλεπόμενα νούμερα είναι σε πράσινο της ελιάς.

Έτσι, η Γερμανία, με 87,7% υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, τα πήγε 6,7% χειρότερα από ό,τι προέβλεπε το μοντέλο μας, υποβάθμιση 81,0% φέτος (για άνω των 18 ετών με βάση 2 δόσεις αντιεμβολιασμού αντί για 3).

Είναι η 3η δόση που πραγματικά σκοτώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, όπως φαίνεται από τα δεδομένα ONS για το Omicron. Ακολουθεί ο Πίνακας 1β από την έκθεση OMS: Έρευνα μόλυνσης από τον κορωνοϊό (COVID-19), Η.Β.: Χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το αποτέλεσμα συμβατό με το Omicron σε όσους τεστ θετικοί για COVID-19 (84,8 kB xlsx)

Πίνακας 1β

Μοντελοποιημένη πιθανότητα θετικού τεστ με πιθανό αποτέλεσμα Omicron σε άτομα που βγαίνουν θετικά για COVID-19, βάσει δημογραφικών χαρακτηριστικών ελέγχου, ΗΒ: 29 Νοεμβρίου 2021 έως 12 Δεκεμβρίου 2021

Αυτοί οι αριθμοί σημαίνουν ότι εάν έχετε Covid και έχετε κάνει 3 δόσεις του εμβολίου, τότε έχετε 4,45 φορές περισσότερες πιθανότητες να έχετε Omicron από ό,τι εάν είστε μη-εκποιημένο κρούσμα Covid. Όμως τα παραπάνω ήταν απλώς μια εκτίμηση.

Τώρα έχουμε τα στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης για το Omicron και δείχνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν 8,12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έχουν λοίμωξη από το Omicron από τους μη εμβολιασμένους.

Αυτά τα πραγματικά εκπληκτικά στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε πάνω από 8 φορές πιο ασφαλείς από την Omicron σε ένα δωμάτιο, ένα εστιατόριο, ένα μπαρ, ένα νυχτερινό κέντρο, ένα τρένο, ένα σκάφος ή ένα αεροπλάνο γεμάτο με μη εμβολιασμένους ανθρώπους από ό,τι με τους «πλήρως εμβολιασμένους». Και όσο περισσότερα τρυπήματα κάνετε τόσο πιο γρήγορα εξελίσσεται η υποβάθμιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Φαίνεται, επίσης, ότι οι μη εκκολαφθέντες φθάνουν στην ανοσία της δευτερεύουσας αγέλης έναντι του Covid-19, ενώ οι πλήρως αποβληθέντες εμποδίζονται να φτάσουν σε αυτήν από τα εμβόλια.

Τα γερμανικά στοιχεία κατέστρεψαν την υπόθεση για τα διαβατήρια εμβολίων και από μόνα τους αποδεικνύουν την υπόθεση για άμεση γονιδιακή θεραπεία και απαγόρευση εμβολιασμού πρωτεϊνών αιχμής.

Ο εμβολιασμένος ναύλος ήταν τόσο άσχημος κατά του Omicron, επειδή τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο κατά της πρωτεΐνης ακίδας Wuhan Alpha είναι σχεδόν άχρηστα έναντι του Omicron. Έτσι, η υποκείμενη προοδευτική βλάβη του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλείται από την αδιάκοπη παραγωγή πρωτεϊνών αιχμής δεν έχει σχεδόν τίποτα να κρυφτεί, τίποτα να αντισταθμίσει τον εαυτό της.

Επομένως, βλέπουμε σε αυτά τα στοιχεία μια πολύ πιο κοντινή εκτίμηση για το πόση ζημιά έχει προκληθεί στα εμβολιασμένα άτομα από ό,τι μπορέσαμε να δούμε με τα νούμερα δέλτα για περιπτώσεις σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει 69,45% διπλούς ή τριπλούς εμβολιασμούς, 6,41% μεμονωμένα και 24,14% μη εμβολιασμένους (ourworldindata). Έτσι, θα τα πάμε λίγο χειρότερα από τους Γερμανούς – έχοντας ελαφρώς περισσότερα θύματα εμβολιασμού.

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου κάθε πλήρως εμβολιασμένο άτομο και στις δύο χώρες άνω των 30 ετών θα έχει πλήρως εμβολιασμένο AIDS. Ωστόσο, μεγάλο μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος που έχει απομείνει προς το παρόν με την καταπολέμηση της ικανότητας Omicron θα έχει φύγει.

Αυτό θα προκαλέσει τεράστιο βάρος στις υπηρεσίες υγείας και των δύο χωρών και τεράστια ταλαιπωρία και θάνατο, τα οποία όλα μας έχουν επιβληθεί από ένα διεφθαρμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό πρέπει να είναι το μεγαλύτερο αυτογκόλ στο ιατρικό ιστορικό.

Έχουμε τα στοιχεία χάρη στην ακούραστη βιομηχανία, την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα των Γερμανών. Αλλά δεν έχω λόγια στα αγγλικά για να περιγράψω την ανηθικότητα των απατεώνων που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα εμβολιασμού.

...........................................................................................................................

https://dailyexpose.uk/2022/01/09/uk-gov-data-suggests-fully-vaccinated-developing-ade/

Επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου υποδηλώνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι Βρετανοί θα αναπτύξουν σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2022

Ακου τώρα
 

Τα τελευταία στοιχεία της Έκθεσης Εμβολιασμού της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι οι ενισχυτές επιταχύνουν μαζικά την υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος και ότι τα περισσότερα τριπλά/διπλά εμβολιασμένα άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο ενδέχεται να αναπτύξουν μια νέα μορφή συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2022 .

Από έναν προβληματισμένο αναγνώστη

Η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) δημοσιεύει μια εβδομαδιαία έκθεση «Επιτήρηση Εμβολίων» που περιέχει στατιστικά στοιχεία για κρούσματα Covid-19, νοσηλεία και θανάτους ανά κατάσταση εμβολιασμού σε ολόκληρη την Αγγλία σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Συγκρίνοντας τις δύο προηγούμενες δημοσιευμένες αναφορές μπορέσαμε να υπολογίσουμε την πραγματική αποτελεσματικότητα των ενέσεων Covid-19 σε διάστημα 6 εβδομάδων, καθώς και την ενίσχυση ή την υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος σε όλους ηλικίας άνω των 18 ετών στην Αγγλία.

Τα παρακάτω δείχνουν την ενίσχυση/υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος σε κάθε ηλικιακή ομάδα μεταξύ της εβδομάδας 47 και 50 2021 σύμφωνα με την Έκθεση Εποπτείας Εμβολίων UKHSA – Εβδομάδα 51:

Περιπτώσεις που αναφέρθηκαν κατά ημερομηνία δείγματος μεταξύ της εβδομάδας 47 και 50 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1043608/Vaccine_surveillance_report_-pdfweek_51 

Τα παρακάτω δείχνουν την ενίσχυση/υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος σε κάθε ηλικιακή ομάδα μεταξύ της εβδομάδας 49 και 52 2021 σύμφωνα με την Έκθεση Εποπτείας Εμβολίων του UKHSA – Εβδομάδα 1 – 2022:

Περιπτώσεις που αναφέρθηκαν κατά ημερομηνία δείγματος μεταξύ της εβδομάδας 49 και 52 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1045329/Vaccine_surveillance_report_week_1_2 

Το παρακάτω γράφημα δείχνει την ανησυχητική υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος σε όλες τις ηλικιακές ομάδες μεταξύ της εβδομάδας 47 και της εβδομάδας 52 του 2021 σύμφωνα με τα δεδομένα που περιέχονται στις αναφορές της UKHSA Vaccine Surveillance –

Αυτά τα στοιχεία δείχνουν έναν παράλογα ανησυχητικό ρυθμό καταστροφής του ανοσοποιητικού συστήματος. Εάν κάνουμε παρέκταση προς τα εμπρός υποθέτοντας τον ίδιο ρυθμό υποβάθμισης του ανοσοποιητικού συστήματος όπως είδαμε στο δεκαπενθήμερο των Χριστουγέννων, τότε λαμβάνουμε το εξής…

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου -100% σημαίνει ότι τα εμβόλια έχουν καταστρέψει εντελώς την ανοσολογική σας απόκριση στον Covid-19. Είστε ανυπεράσπιστοι απέναντι σε αυτό όταν συγκρίνονται με ένα άτομο που δεν έχει υποστεί δόνηση (δηλαδή με κάποιον που εξακολουθεί να έχει μια απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος). 
Οι εμβολιασμένοι θα καταδικαστούν να επαναμολυνθούν επ' αόριστον όπως ο τριπλά εμβολιασμένος ηγέτης των Εργατικών, Sir Keir Starmer. 

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό ΔΕΝ είναι τα εμβόλια που αποτυγχάνουν ή μειώνουν την αποτελεσματικότητά τους. Αυτό θα οδηγούσε απλώς σε 0% αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Εάν τα εμβόλια απλώς αποτυγχάνουν να λειτουργήσουν, η αποτελεσματικότητά τους θα πλησίαζε εκ των υστέρων την αποτελεσματικότητα των μη επεξεργασμένων ανοσοποιητικών συστημάτων. Αλλά δεν το κάνει αυτό. Οι υποθέσεις που δεν έχουν υποβληθεί είναι πολλές φορές χειρότερες από τους αριθμούς υποθέσεων που δεν έχουν υποβληθεί. Η αποτελεσματικότητα του Vaxxed είναι η κατάδυση μίλια κάτω από την αποτελεσματικότητα χωρίς παραβίαση. Αυτά τα στοιχεία είναι καταστροφικά για τους εμβολιασμένους. 

Τα εμβόλια δεν μειώνονται και ούτε θα αποτριχωθούν στο μέλλον. Κάθε κύτταρο που μολύνουν αρχίζει να παράγει παθογόνες πρωτεΐνες ακίδας. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα το αναγνωρίζει αυτό (ακόμα κι αν δεν το αναγνωρίζετε) και στέλνει φονικά Τ κύτταρα για να καταστρέψουν αυτά τα κύτταρα. Διότι σε αντίθεση με τη σημερινή γενιά των πολιτικών, των πωλητών φαρμακευτικών προϊόντων και των γραφειοκρατών του NHS, το ανοσοποιητικό σας σύστημα προσπαθεί απεγνωσμένα να σας κρατήσει ζωντανούς. Όσο περισσότερους ενισχυτές παίρνετε, τόσο περισσότερες πρωτεΐνες ακίδας δημιουργείτε, τόσο περισσότερα κύτταρα χάνετε και τόσο μεγαλύτερο το κλάσμα της περιορισμένης απόκρισης του ανοσοποιητικού σας συστήματος κατευθύνεται σε έναν αυτοπροκαλούμενο εμφύλιο πόλεμο κατά των εμβολιασμένων κυττάρων. 

Μπορεί να μην αναγνωρίζετε τα εμβόλια ως εξωγήινα, ως επικίνδυνα και ως θανατηφόρα για το σώμα σας, αλλά το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα παρακαλούσε να διαφέρει. Αυτή τη στιγμή καταστρέφει απολύτως κάθε εμβολιασμένο κύτταρο στο σώμα σας (εάν έχετε υποβληθεί σε vaxx).

Είναι το ανοσοποιητικό σας σύστημα που σας κρατά όρθιους και σας κρατά να αναπνέετε και σας εμποδίζει να αποφύγετε τη μυοκαρδίτιδα, όχι τα εμβόλια. (Παρεμπιπτόντως, για όλους όσους έχουν πέσει στο ψέμα της ήπιας μυοκαρδίτιδας, διαβάστε την τελευταία ενότητα αυτού του άρθρου.)

Αυτά τα τελευταία στοιχεία του UKHSA είναι ένας κατάλογος προοδευτικής καταστροφής του ανοσοποιητικού σας συστήματος από τα εμβόλια που εντοπίσαμε για πρώτη φορά και δημοσιεύσαμε στο Expose στις 10 Οκτωβρίου 2021 .

Αυτά τα εμβόλια επαναπρογραμματίζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα ώστε να αποτύχει και επομένως να απαιτούνται περισσότερα φάρμακα από την Pfizer και τη Moderna, όπως ακριβώς ένας ασθενής με HIV AIDS. Κανένα αληθινό εμβόλιο δεν θα είχε ποτέ αρνητική αποτελεσματικότητα. Αυτά τα εμβόλια είναι διαταράκτες του ανοσοποιητικού που μεταμφιέζονται και πωλούνται ως ενισχυτικά του ανοσοποιητικού. Δεν έχουν καθόλου άμεση αποτελεσματικότητα έναντι της Omicron. Έτσι, αυτή η παραλλαγή εκθέτει την πραγματική τους φύση ως δηλητήρια του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι εγκληματική εξαπάτηση. Πολλοί που νοιάζονται προσπαθούν να το αποκαλύψουν εδώ και μήνες. Αλλά τώρα το UKHSA έκανε τη δουλειά μας για εμάς.

Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η Pfizer και η Moderna δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και πώληση ανοσοδιατακτών ως εμβολίων. 

Το μόνο ερώτημα που απομένει τώρα είναι πόσο από το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα έχει καταστραφεί 100% μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου; Πόσο από την ανοσολογική απόκριση στον Covid-19 χρειάζεται για την καταπολέμηση του καρκίνου, της βακτηριακής σήψης, της μυκητιακής σήψης, άλλων ιών, αυτοάνοσων ασθενειών κ.λπ.;

Εάν σταματήσετε να δηλητηριάζετε το σώμα σας μπορεί να ανακάμψει. Εάν συνεχίσετε να το δηλητηριάζετε, δεν θα το κάνει.

Όλο το κόκκινο μελάνι στον παραπάνω πίνακα για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου δηλώνει ότι τα διαβατήρια εμβολίων είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που απαιτείται για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας. Είναι οι εμβολιασμένοι που διαδίδουν το Omicron και όχι οι μη εμβολιασμένοι και όσο περισσότερο εμβόλιο έχετε κάνει τόσο πιο γρήγορα υποβαθμίζεται το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Το Expose επισήμανε τον Οκτώβριο ότι οι ενισχυτές σας δίνουν μια βραχύβια διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος που σύντομα θα ακολουθηθεί από έναν ακόμη ταχύτερο ρυθμό μείωσης της ανοσολογικής απόκρισης. Θεέ μου ήταν αυτό μια υποτίμηση - 70% υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος σε 2 εβδομάδες για ηλικίες 70-79 ετών;

Εδώ είναι τι δημοσιεύσαμε στις 30 Οκτωβρίου – https://dailyexpose.uk/2021/10/30/gov-reports-show-fully-vaccinated-and-children-developing-ade/ 

«Στο άλλο άκρο της ηλικιακής κλίμακας, η ομάδα 80+ είδε μια σημαντική βελτίωση την Εβδομάδα 42, λόγω των ενισχυτών που θα τους εξασφαλίσουν μερικούς μήνες βελτιωμένης ανοσίας κατά του Covid που θα κρύψει τη συνεχιζόμενη σταδιακή υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτά τα ενισχυτικά είναι τα ίδια με τους αρχικούς εμβολιασμούς (επειδή δεν έχει εγκριθεί ακόμη κανένα άλλο εμβόλιο και επειδή οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν αποζημιωθεί μέχρι στιγμής μόνο έναντι των αρχικών εμβολίων). Επομένως, η ανησυχία είναι ότι, ενώ η ανοσία του Covid-19 μπορεί να βελτιωθεί για μερικούς μήνες, η γενική τους ανοσία τώρα υποβαθμίζεται ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι θα είχε γίνει αν δεν είχε ληφθεί το ενισχυτικό. Θα δούμε αν αποδεικνύεται ότι ισχύει από μελλοντικά δεδομένα».   

Λοιπόν, τώρα έχουμε τα μελλοντικά δεδομένα, και δυστυχώς μπορούμε να δούμε ότι ήταν έτσι.

Ο Δρ Στιβ Τζέιμς του King's College Hospital του Νότιου Λονδίνου

Πρέπει να αναφέρουμε εδώ τον Δρ Steve James στο King's College Hospital στο Νότιο Λονδίνο, απαντώντας στον υπουργό Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Sajid Javid και λέγοντας: «Λοιπόν, είχα κάποια στιγμή COVID, έχω αντισώματα και δούλευα ΜΕΘ COVID από την αρχή. Δεν έχω κάνει εμβόλιο, δεν θέλω να κάνω εμβόλιο. Τα εμβόλια μειώνουν τη μετάδοση μόνο για περίπου 8 εβδομάδες για τη Delta, με το Omicron να είναι μάλλον λιγότερο. Και για αυτό, θα με απολύουν αν δεν έχω εμβόλιο; Η επιστήμη δεν είναι αρκετά δυνατή», είπε ο Τζέιμς.

Τα στοιχεία του UKHSA επιβεβαιώνουν τις παραστάσεις του. Και πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Sajid που έκανε την ερώτηση που ώθησε την απάντηση του γιατρού. Ο Δρ Τζέιμς συνέχισε: 

«Αν δεν έχετε κάνει το εμβόλιο, να μην το κάνετε, γιατί η προστασία που έχω από τη μετάδοση είναι ισοδύναμη με κάποιον που έχει εμβολιαστεί».

«Ναι», απάντησε ο υπουργός Υγείας, προσθέτοντας, «αλλά κάποια στιγμή θα μειωθεί κι αυτό».

«Αλλά αν θέλετε να παρέχετε προστασία με ένα αναμνηστικό, θα πρέπει να κάνετε ένεση σε όλους κάθε μήνα», επεσήμανε ο Τζέιμς. «Εάν η προστασία έχει φθαρεί από τη μετάδοση μετά από δύο μήνες, τότε μετά από ένα μήνα έχετε ακόμα λίγη προστασία – αλλά εάν θέλετε να διατηρήσετε την προστασία, θα πρέπει να ενισχύετε όλα τα μέλη του προσωπικού κάθε μήνα, πράγμα που δεν πρόκειται να κάνω."

Αυτά τα τελευταία σχόλια είναι τα βασικά και δεν έχουν αναφερθεί ευρέως. Αλλά αυτός είναι ένας γιατρός της ΜΕΘ της καρδιάς σε μεγάλο Νοσοκομείο του Νοτίου Λονδίνου που λέει μην εμβολιαστείτε.

Η μυοκαρδίτιδα έχει ποσοστό θνησιμότητας 56% μέσα σε 4,3 χρόνια σύμφωνα με την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία

Ο Δρ. Anthony Hinton, ένας σύμβουλος χειρουργός με 30 χρόνια εμπειρίας που εργάζεται για την Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) του Ηνωμένου Βασιλείου, προειδοποίησε ότι η μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το «εμβόλιο» της Wuhan (Covid-19) έχει ποσοστό θνησιμότητας 20 τοις εκατό στα παιδιά μετά δύο χρόνια και 50 τοις εκατό ποσοστό θνησιμότητας σε πέντε χρόνια.

Σε ένα tweet, ο Hinton εξήγησε ότι η ιογενής μυοκαρδίτιδα «δεν είναι ήπια», προσθέτοντας ότι «είναι νεκρός καρδιακός μυς». Το να υποδηλώνει κανείς ότι η μυοκαρδίτιδα είναι με οποιονδήποτε τρόπο ήπια είναι σαν να λες ότι ένα άτομο είναι «λίγο έγκυος», πρόσθεσε ο Σκωτσέζος τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας Neil Oliver.

Το ιατρικό περιοδικό Circulation της American Heart Association εξηγεί ότι η μυοκαρδίτιδα οδηγεί σε ποσοστό θνησιμότητας 56% σε 4,3 χρόνια. Η γιγαντοκυτταρική μυοκαρδίτιδα είχε ποσοστό θνησιμότητας 80% σε πέντε χρόνια.

Η δοκιμή θεραπείας μυοκαρδίτιδας ανέφερε ποσοστά θνησιμότητας για επαληθευμένη με βιοψία μυοκαρδίτιδα 20% και 56% σε 1 έτος και 4,3 έτη, αντίστοιχα. Αυτά τα αποτελέσματα είναι παρόμοια με τα δεδομένα παρατήρησης της Mayo Clinic για ποσοστά 5ετούς επιβίωσης που προσεγγίζουν το 50%. Η επιβίωση με γιγαντοκυτταρική μυοκαρδίτιδα είναι σημαντικά χαμηλότερη, με <20% των ασθενών να επιβιώνουν 5 χρόνια – https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/circulationaha.105.584532

VAIDS

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου κάθε πλήρως εμβολιασμένο άτομο στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να έχει πλήρως εμβολιασμένο AIDS σύμφωνα με τα δεδομένα των ίδιων των κυβερνήσεων του ΗΒ. Ωστόσο, μεγάλο μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος που έχει απομείνει προς το παρόν με την καταπολέμηση της ικανότητας Omicron θα έχει φύγει.

Αυτό θα προκαλέσει τεράστιο βάρος στο NHS και τεράστιο πόνο, ταλαιπωρία και θάνατο, τα οποία όλα μας έχουν επιβληθεί από ένα διεφθαρμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό πρέπει να είναι το μεγαλύτερο αυτογκόλ στο ιατρικό ιστορικό.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ LINKS ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡAIΤEΡΩ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ THE EXPOSE.....

https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Situationsberichte/Jan_2022/2022-01-06-en.pdf?__blob=publicationFile


https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Situationsberichte/Wochenbericht/Wochenbericht_2021-12-30.pdf?__blob=publicationFile


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.