Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΙΩΝ


ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΑΥΘΑΊΡΕΤΩΝ ΕΠΙΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΕ ΜΠΑΖΑ, ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ
ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΙΩΝ



ΤΟ ΤΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΛΩΝΙ
ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ
ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΣΙΩΠΗΡΑ ΤΟ.....''ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ''......


Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος των Απανταχού Κωνσταντιναίων αναφέρει χαρακτηριστικά:
Είμαστε σταθερά υπέρ της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων και όχι της μεθοδευμένης και μη αποδεκτής λύσης που προωθεί το... σύστημα συμφερόντων.
Στα πλαίσια αυτά θα εξακολουθήσουμε να καταγγέλλουμε κάθε παράνομη πράξη που έχει σχέση με το σχεδιαζόμενο έργο σε κάθε αρμόδια υπηρεσία και θεσμικό όργανο!
Α) Για όλες τις παρανομίες που έγιναν στην περιοχή Ονι κατά τις ημερομηνίες 20,21 και 24 Μαΐου (παράνομο γκρέμισμα υπαρχόντων κτισμάτων και η χωρίς άδεια μεταφορά των υλικών κατεδάφισης, των λοιπών υλικών καθαρισμού, των εκριζωμένων ελαιοδέντρων, καθώς και για την παράνομη εναπόθεσή τους σε μη αδειοδοτημένο χώρο, δίπλα ακριβώς από την εθνική οδό Καλονερό -Τσακώνα καταθέσαμε επώνυμες καταγγελίες:
- Στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά (προφορικά δύο φορές - 20 και 21 Μαΐου ) και εγγράφως με την συνυποβολή των σχετικών στοιχείων που αποδεικνύουν τις διαπραχθείσες παρανομίες-στις 10 Ιουνίου 2019- στις εξής υπηρεσίες και αρμόδιους: Στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας, στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Π.Ε. Μεσσηνίας, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, στον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα και εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να καταθέσουμε και ανάλογη έγγραφη καταγγελία με τα σχετικά στοιχεία στον αρμόδιο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Β) Για την δημιουργία της παράνομης εισόδου (όπως εμφανίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες) -κατά τις ημερομηνίες 19 και 20 Ιουνίου 2019- στον μπαζωθέντα -κατά τις προαναφερθείσες ημερομηνίες 20, 21 και 24 Μαΐου- χώρο καταθέσαμε στις 21/6/2019 έγγραφη κι επώνυμη καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες: Στη Διεύθυνση Πολεοδομίας Καλαμάτας και στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Π.Ε. Μεσσηνίας!
Τελούμε εν αναμονή της εφαρμογής του νόμου και της... πρακτικής εφαρμογής των ισχυουσών διατάξεων (τιμωρία όποιων και όσων παρανόμησαν και παρανομούν. Ελεος πια...”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.