Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΕΙΑΣ !!!

ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΚΕΝΤΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ.......ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ !!!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται

George Bezos
ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ!!!
Αγαπητοί φίλοι,
Στις 19 Γενάρη μέσα από μια ανάρτησή μου παρουσίαζα με στοιχεία την αδιαφορία και την ανεπάρκεια της Περιφερειακής Αρχής του κου Τατούλη, οσ’ αφορά κυρίως την Α΄θμια Φροντίδα Υγείας και ειδικότερα την κτιριακή, ηλεκτρομηχανολογική και ενεργειακή αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας μας, ενώ οι κοινοτικοί πόροι υπήρξαν από την προγραμματική περίοδο ΠΕΠ 2007-2013 αλλά και οι υπουργικές αποφάσεις σκοπιμότητας (Λοβέρδου-Πολύζου-Καλλίρη) να προχωρήσει ο κος Τατούλης στην αναβάθμισή τους.
Ύστερα από αυτή την ανάρτηση ενοχλήθηκε ο κος Περιφερειάρχης και έβγαλε μάλιστα ένα δελτίο τύπου προσπαθώντας να μας πείσει ότι ψεύδομαι, ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και ότι είναι περήφανος για το έργο υγείας που έχει επιτελέσει.
Έλα όμως που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Τι έγινε λοιπόν σήμερα; Βγήκε ο κος Τατούλης 2 μήνες πριν από τις εκλογές και μας ανακοίνωσε ότι υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ των Κέντρων Υγείας (διαβάστε, διαβάστε): Κ.Υ Δημητσάνας, Κ.Υ Τροπαίων, Π.Ι Καλλιανίου, Κ.Υ Λεωνιδίου,Κ.Υ Λυγουριού, Κ.Υ Βλαχιώτη, Κ.Υ Γυθείου, Κ.Υ Νεάπολης, Κ.Υ Αρεόπολης. Μας λέει μάλιστα ότι η πρόσκληση θα είναι ανοιχτή γιατί τις επόμενες μέρες θα ενταχθούν το Κ.Υ Άστρους και το Κ.Υ Γαργαλιάνων (ειδικά για το τελευταίο ήμουνα νιος και γέρασα).
Ωστόσο, τι συμπεράσματα βγάζουμε σήμερα;;
1ον. Αναγνωρίζει ο ίδιος, ότι αυτά που του καταλογίζαμε όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν απολύτως αληθή μιας και σήμερα υπέγραψε την ένταξή τους. Συνεπώς δεν λέγαμε ψέματα, παρά την αλήθεια και ΜΟΝΟΝ αυτή και μάλιστα με στοιχεία.
2ον. Αναγνωρίζει ότι χρειάστηκε 10 σχεδόν χρόνια για να ωριμάσει τις μελέτες, όταν μας έλεγε από το 2012 ότι σε λίγο καιρό θα τα είχε υλοποιήσει.Συνεπώς ομολογεί την αδιαφορία του και την ανεπάρκειά του αλλά και τα ψέματα που μας έλεγε τα προυγούμενα χρόνια.
3ον. Ομολογεί με τον τρόπο του ότι στο τομέα αυτό απέτυχε παταγωδώς, όταν χρειάστηκε 10 σχεδόν χρόνια MONO για να τα ωριμάσει. Δηλαδή 10 χρόνια Περιφερειάρχης και δεν έβαλε ούτε ένα κεραμίδι σε όλα τα παραπάνω ΚΥ. Θα έχουμε άδικο να υποθέσουμε ότι με τους ρυθμούς που δουλεύει ΘΑ χρειαστεί και άλλα 10 χρόνια για να τα υλοποιήσει;;;;
4ον. Φαίνεται ότι το ΄΄πρεσάρισμα΄΄ στο κο Τατούλη βγαίνει σε καλό για τους Πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το λέμε αυτό γιατί όταν του ασκήσαμε κριτική πριν από λίγο καιρό για την αδιαφορία του στην προμήθεια ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, βγήκε μόλις λίγες μέρες μετά και μας ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ποσό στο ΠΕΠ 2014-2020 και θα εντάξει 15 με 17 ασθενοφόρα. Μακάρι. Όταν πάλι πριν από λίγους μήνες ξεκινήσαμε να του ασκούμε κριτική για την αδιαφορία του στα Κέντρα Υγείας, ενεργοποιήθηκε και κατάφερε μέσα σε 2-3 μήνες να ωριμάσει τις μελέτες και μάλιστα σήμερα να μας ανακοινώνει ότι τα ενέταξε κιόλας. Μπράβο του.
Συνεπώς κε Τατούλη, τα πράγματα είναι απλά.Θα σας ταράξουμε στην αλήθεια και στην καλοπροαίρετη κριτική για όσο καιρό θα είσαστε ακόμη Περιφερειάρχης. 
Μόνο έτσι καταλαβαίνετε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.