Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ !!! ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ.....


Η ΣΠΑΡΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ
ΤΟΥ ΔΙΑΜΗΝΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ......


apost09



Τη δημόσια δήλωση επέλεξε για να αποχωρήσει από τη διεκδίκηση του Δήμου Σπάρτης, ο μέχρι πρότινος υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Αποστολάκος. Την απόφαση πληροφορήθηκαν -μέσω της δήλωσης- και όλοι εκείνοι που ο κ. Αποστολάκος κάλεσε να υποστηρίξουν την προσπάθειά του, καθώς ο ίδιος δεν θεώρησε χρέος του να τους ενημερώσει προσωπικά.
Και επειδή ο γνωστός -και μη εξαιρετέος- κ. Αποστολάκος, μέσα από τη μακρόσυρτη δήλωσή του, επικαλείται λόγους προσωπικής αδυναμίας να συσπειρώσει δυνάμεις, αλλά και λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας που του επέβαλαν να επιστρέψει στην εργασία του, οι πρώην στενοί συνεργάτες και φίλοι του, σπεύδουν να του αναγνωρίσουν σε αυτή του την προσωπική προσπάθεια για τον Δήμο Σπάρτης, ότι πράγματι αποδείχθηκε ολίγος και πράγματι γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπόρεσε να εμπνεύσει τη συλλογικότητα.
Οι ίδιοι τονίζουν, επίσης, ότι η Σπάρτη δεν είχε -και δεν έχει- ανάγκη από Σωτήρες και μάλιστα αυτόκλητους. Η Σπάρτη χρειάζεται σήμερα -παρά πότε- ένα δημιουργικό σοκ από προσωπικότητες με σοβαρό υπόβαθρο με αναγνωρισμένη -εργασιακή, ακαδημαϊκή και πολιτική- διαδρομή, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν την πόλη από την υστέρηση και την αφάνεια…
πηγή : lakonikos.gr

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ :

Δύο μήνες μετά την από 28 Δεκεμβρίου δήλωση υποψηφιότητός μου για το αξίωμα του δημάρχου Σπάρτης, απόρροια έντονης κοινωνικής παρότρυνσης, και πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, και την ανακοίνωση του συνδυασμού, όλα όσα ανέφερα σε αυτήν, επί της ουσίας, ισχύουν στο ακέραιο.
Η επιτυχία της προσπάθειας αυτής είχε ως απαραίτητη προϋπόθεση την σύνθεση απόψεων και την σύγκλιση δράσεων, ώστε μέσα από ενιαία εκπροσώπηση, που είχε ορθά καταγραφεί ως ζητούμενο, στο μέτρο του δυνατού να προκύψει νέα διοίκηση του δήμου ευρύτερης πλειοψηφίας, για να εφαρμοστεί ένα αυτονόητο και αποτελεσματικό πρόγραμμα δράσης για την αναγέννηση της Σπάρτης.
Προσπάθησα μέχρι σήμερα, με όλες μου τις δυνάμεις, με διαλλακτικότητα, έντιμες προτάσεις, ειλικρίνεια, και καλοπιστία, χωρίς προσωπικούς ηγεμονισμούς, με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις να συστρατευτούμε σε ένα ενωτικό σπαρτιατικό κοινωνικό κίνημα, έτσι όπως απαιτεί το συμφέρον της πόλης. Το εγχείρημα απαιτούσε πολλαπλές υπερβάσεις, αποκλεισμό σκοπιμοτήτων οποιασδήποτε μορφής και ισχυρή συνοχή.
Ο εγκληματικός εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής, που οδηγεί σε βέβαιη διάλυση τις διοικήσεις των δήμων, μόνο έτσι είναι δυνατόν να αντιμετωπισθεί.
Επειδή πιστεύω ότι Η ΣΠΑΡΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ, έλαβα την προσωπική απόφαση, ευθύνης και χρέους, να μην λάβω μέρος στον προεκλογικό αγώνα για το αξίωμα του δημάρχου Σπάρτης και να επιστρέψω στην εργασία μου, έτσι όπως μου επιβάλλουν οι αρχές μου, η δημόσια διαδρομή μου και η προσωπική μου αξιοπρέπεια. Ευχαριστώ πολύ όσους στήριξαν μέχρι σήμερα την προσπάθεια αυτή.
Ακράδαντα πιστεύω στο ιστορικό χρέος όλων μας απέναντι στη Σπάρτη, η σωτηρία της οποίας είναι υπέρτατη υποχρέωση.
Σπάρτη, 19 Μαρτίου 2019
Γρηγόρης Αποστολάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.