Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΚΙ ΣΥΚΟΦΑΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ !!! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΝΤΑ - ΤΑΤΟΥΛΗ



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, που περνούν και από το πολιτικό στο δικαστικό πεδίο, με συλλήψεις γύρω από την υπόθεση Τατούλη-Μαντά.
Τα όσα είχαν διαδραματιστεί πρόσφατα με τα όσα είχε πει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης σε συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου για τον πρώην αντιπεριφερειάρχη με αναφορές για «μαύρο χρήμα» που ζητούσε… για λογαριασμό μέσου μαζικής ενημέρωσης είχαν προκαλέσει την άμεση αντίδραση του κ. Μαντά με την κατάθεση μήνυσης και αγωγής.
Στο πλαίσιο της εξέτασης της υπόθεσης θα πρέπει να σημειωθεί πως εμφανίστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του κ. Τατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Ρουμελιώτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Α. Παπαφωτίου. Τα όσα δε ανέφεραν στην ένορκη κατάθεσή τους, οδήγησαν τον κ. Μαντά στην υποβολή έγκλησης – μήνυσης εναντίον τους, για το αδίκημα της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Μετά από αυτά από την Εισαγγελία διετάχθη η ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας κατά την οποία πριν από λίγη ώρα – σύμφωνα με πληροφορίες – συνελήφθη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ρουμελιώτης, ενώ αναζητείται ο κ. Παπαφωτίου.
Περισσότερα σε αυτή την υπόθεση που λαμβάνει διαστάσεις σε λίγο….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.