Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ Δ.Σ. ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ !!! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ??

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ....
ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ, Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ.....

Αποτέλεσμα εικόνας για παναρκαδικο νοσοκομειο

Μεγάλη αναστάτωση σε 40 οικογένειες προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου - που λειτουργεί εδώ και πολλές μέρες ΧΩΡΙΣ Δ.Σ. !!!- να απολύσει τις καθαρίστριες που δούλευαν με παράταση της σύμβασης του εργολάβου, μέχρι το τέλος του 2018 και να προσλάβει για 12 μέρες πριν το τέλος του χρόνου, τις νέες που είχε περάσει με ''σκανδαλώδη'' και καταγγελθέντα τρόπο, από το ΑΣΕΠ, αφού τα κριτήρια και η μοριοδότηση που έκανε η διορισμένη επιτροπή, είχαν πολλά αμφιλεγόμενα σημεία.....που δεν κρίθηκαν ποτέ νομικά !!!
Μεγάλο σκάνδαλο επίσης, είναι και η νομική κάλυψη των απολυμένων, που ανατέθηκε σε γνωστό νομικό της πόλης μας, για να ανακαλύψουν τώρα, πως τις άφησε στο έλεος της διοίκησης και των εργολαβικών συμφερόντων, χωρίς ενημέρωση και στήριξη....παρ΄όλο που ''έσκασαν΄'' 1.500 ευρώ για ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που δεν τους έκανε ποτέ κανείς !!!
Το σκάνδαλο αυτό θα το αναδείξουμε εντός των επόμενων ημερών.
Για την ώρα περιοριζόμαστε στην ανάδειξη της πρόσληψης των νέων καθαριστριών στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ, που την έκανε μόνος του ο διοικητής, ΧΩΡΙΣ να έχει διορισμένο το νέο Δ.Σ. !!!
Από πότε έχει τέτοια δικαιώματα ένας μόνο πολιτικός παράγων ( αφού πολιτική είναι η θέση του εκάστοτε διοικητή !!!) να διορίζει και να παύει προσωπικό, χωρίς την έγκριση και απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, όπωες προβλέπεται από το καταστατικό λειτουργίας του ???
Ο λαλίστατος υπουργός κ. Πολλάκης τι λέει επ΄ αυτού ???
Εγκρίνει τις πρωτοβουλίες του διοικητή του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ???
Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ και οι εργατοπατέρες της Αρκαδίας γιατί σιωπούν ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.