Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ.....ΖΗΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ !!! ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ, ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ 1-9-2017 !!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ''ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ'' ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.......Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΧΑΔΑ......ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ !!!
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ : ΑΛΑΛΟΥΜ .......ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ !!!
ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ???
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ .....ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ 3 ΧΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ???
ΤΙ ''ΚΕΡΔΙΣΕ'' Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ, ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ???
ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ - ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ ???
Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ???


Για τους γνωστούς λόγους της ''ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ'' και τα συναφή, προέβησαν οι δημοτικοί μας άρχοντες, σε αίτηση αναστολής της εκτέλεσης των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, για τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ.......
Και πήραν μερική αναβολή....μέχρι την 1-9-2017, που θα συζητηθεί η υπόθεση !!!
Μέχρι τότε οι πολίτες
ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ......
ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ......
ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ  ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΔΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ( ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΠΙΑΝΑΣ - ΠΗΓΗ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ).......
ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ......
ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΩΡΟ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ........(ΠΛΑΤΩΜΑ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ - ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ ).....
Όλα μπερδεύονται γλυκά, όταν πρόκειται να βολευτεί η αιρετή εξουσία και οι αποφάσεις της....κι ας έχουν ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ή ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ......τα έργα και οι αποφάσεις τους !!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.