Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΚΙ ΟΜΩΣ !!! Η ΚΑΣΤΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ....ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ......ΕΡΓΑ ΤΗΣ !!!

ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ''ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ'' ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ.....ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ''ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ''   ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ???
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2016, ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ....ΕΔΕ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ !!!



Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΟΥΜΠΙΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΦΩΤΟ

Πριν 2 μέρες, ανακαλύψαμε μια πληρωμή ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ της εταιρείας της αγίας οικογένειας του σουλτάνου του Μορέως, στον δήμο Καλαμάτας !!!

ΔΕΙΤΕ :




Στο ένταλμα αναφέρεται πως κατατέθηκαν τα προβλεπόμενα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ, μεταξύ των οποίων η 4124/29-7-2016 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ της εταιρείας !!!
Κι ενώ για την ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ αναφέρεται η ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ της .........για την ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ......τσιμουδιά !!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???
ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ......Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ???
Από αυτά που προβλέπονται για τον κάθε Έλληνα πολίτη ή επιχειρηματία, κι από όσα μας δήλωσαν οικονομολόγοι και εφοριακοί of the record , όταν κάποιος έχει υποστεί δέσμευση λογαριασμών λόγω χρεών προς το δημόσιο, υφίσταται ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ.....ακόμα κι αν κάνει ΡΥΘΜΙΣΗ.....
Το μόνο που εξασφαλίζει ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ και μπορεί να πληρωθεί μέρος των χρημάτων του.....είναι η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ !!!
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ???
ΕΞΟΦΛΗΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ???
Ή ΕΚΑΝΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ???
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΤΟΥ......ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ''ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ''......ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ???
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ.....ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.