Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Γ, ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ : ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ....ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ !!!




Δημοσίευση του πρώην Προέδρου του ΠΕΣΥΠ κ. Γ. Πουλοκέφαλου, για την διαρκή προβολή της ανύπαρκτης δράσης σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο του αυτοκράτορα....


''Παρακολουθούμε σε συνέχειες και με στερεότυπες δηλώσεις που κουράζουν πια, σε μια προσπάθεια "μεταβολισμού" της ακινησίας σε επιτυχία για το μείζον ζήτημα των σκουπιδιών της Πελοποννήσου !!!
Tο έργο των απορριμμάτων....... θα άνηκε στους Πελοποννήσιους αν οι Πελοποννήσιοι συνενούσαν για αυτό το έργο!!!! 
Αν το έργο αυτό είχε προέλθει μέσα από κοινωνικό διάλογο , αν συμφωνούσαν οι χρήστες του στο κόστος διαχείρισης του, αν γνώριζαν αυτό το κόστος , αν υπήρχαν οι προυποθέσεις σωστής διαχείρισης, αν ήταν έργο περιβαλλοντικά ορθό,αν δεν υπήρχαν οι αποικιοκρατικού τύπου δεσμεύσεις της ελάχιστα εγγυημένης ποσότητας, αν η διαλογή στην πηγή ήταν αδιαπραγματευτη προυπόθεση , .... αν , αν , αν .......αν !!!
Το έργο επομένως ανήκει στην όποια ΤΕΡΝΑ, είναι σχεδιασμένο με όρους διαπλοκής και όχι με όρους δημοκρατικής συμμετοχικής διαδικασίας!
Είναι έργο σχεδιασμένο από την οικονομική ολιγαρχία του τόπου για την οικονομική ολιγαρχία του τόπου στα πλαίσια της νέας οικονομίας που επιζητούν οι σύγχρονοι κήνσορες !
Γιαυτό είναι καταδικασμένο στη συλλογική συνείδηση της τοπικής μας κοινωνίας και γιαυτό δεν θα περάσει !
Θα μείνει στα χαρτιά, θνησιγενές και ανεφάρμοστο, ως...... αυθαίρετο νέου τύπου !!!
Ο μόνος χαμένος θα είναι και πάλι ο λαός της Πελοποννήσου γιατί πίστεψε στα λόγια τα μεγάλα και παράλληλα χάθηκε πολύτιμος χρόνος και το σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης των ΑΣΑ επιζητά ακόμη τη λύση του!!!!
Με ...... υλικά αβεβαιότητας δεν χτίζεται τίποτα πιά !!!! ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.