Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Mc Cullough : 15.000 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!!!!!! ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ.....

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ :
15.000 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ 

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ?????? 

''ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ....

ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ....

ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....''



https://www.pronews.gr/ygeia/1043568_pmccullough-15000-peristatika-myokarditidas-se-paidia-meta-emvolio-mono-stis-ipa

Ο παγκοσμίου φήμης Δρ. McCullough απευθύνεται στους ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΥΠΡΟΥ και καταρρίπτει το αφήγημα των κυβερνήσεων

Μια από τις πιο ηγετικές μορφές της ιατρικής ανταπόκρισης στον COVID-19, ο Καρδιοπαθολόγος και Επιδημιολόγος, Δρ. Peter McCullough ο οποίος είναι Πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρίας των ΗΠΑ, 

Αρχισυντάκτης του Cardiovascular Medicine, 

Ανώτερος Αναπληρωτής Συντάκτης του The American Journal of Cardiology 

και 

συμμετέχει σε πέραν των 12 συντακτικών επιτροπών εξειδικευμένων περιοδικών καταρρίπτει εξ ολοκλήρου το αφήγημα των κυβερνήσεων για τον Covid-19 σε συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στο The Open Forum των Eνωμένων Γονέων Κύπρου και απευθύνεται ειδικά στο λαό της Κύπρου. Στον τομέα του, ως ειδικός στους νεφρούς και τις καρδιακές παθήσεις, ο Δρ McCullough θεωρείται ο πιο δημοσιευμένος επιστήμονας.

O γιατρός που έχει βοηθήσει πολλούς ασθενείς να θεραπευτούν από κοβιντ και έχει εξετάσει πέραν των 5000 κλινικών μελετών του ιού SARS-CoV-2 παρουσιάζει συνταρακτικά στοιχεία για χειρισμό του κόβιντ αλλά και την επικινδυνότητα των εμβολίων ειδικά στα παιδιά παρουσιάζοντας σωρεία εμπεριστατωμένων και στοιχειοθετημένων επιστημονικών δεδομένων και κλινικών μελετών.

Αρχικά αναφέρεται και ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει αποτελεσματικό πρωτόκολλο του ιδίου και ομάδας που ο ίδιος συνέστησε για πρόληψη και θεραπεία από τον ιό και έχει δημοσιευτεί στο έγκυρο American Journal of Medicine που δείχνει ότι ένας συνδυασμός φαρμάκων μπορεί να μειώσει κατά 75% τον κίνδυνο νοσηλείας και θνησιμότητας από κοβιντ.  

Κατόπιν αναφέρεται ότι ως αναλυτής για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, έχει καταθέσει πολλές φορές στις διάφορες Πολιτειακές Γερουσίες της Αμερικής.

Κάνει αναφορά – μιας και είναι αναμεμειγμένος άμεσα - στην υπόθεση που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Τέξας εναντίον του FDA για δημοσιοποίηση των εγγράφων Pfizer που απαριθμούν 190,000 σελίδες επιβεβαιώνοντας ότι η άλλη πλευρά ζήτησε όπως δεν θα δημοσιοποιηθούν τα εν λόγω έγγραφα για περίοδο 55 ετών.  

Συνεχίζει λέγοντας ότι έχουν διαρρεύσει μονάχα μερικές σελίδες και δείχνουν ότι η φαρμακευτική και το FDA γνώριζαν και αγνόησαν ότι στους πρώτους 2 μήνες του έτους που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια είχαν 1200 θανάτους και δεκάδες χιλιάδες παρενέργειες. Επιβεβαίωσε επίσης τις αποκαλύψεις από τις νεκροψίες του Δρ. Burkhart που συνδέουν άμεσα τα εμβόλια με θανάτους και εξηγεί ότι η συσσώρευση σε διάφορα ανθρώπινα όργανα της πρωτεΐνης ακίδας προκαλεί εκτεταμένη φλεγμονή που δημιουργεί σοβαρές χρόνιες παθήσεις και θάνατο. 

Συνεχίζοντας επαναβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμβολιαστούν τα άτομα που έχουν νοσήσει ή είναι κάτω από 30 ετών, καθώς επίσης ότι η φυσική ανοσία είναι ανώτερη από την τεχνητή των εμβολίων και έχει μακρά διάρκεια. Τονίζει επίσης ότι υπάρχει αυστηρή προειδοποίηση στις ΗΠΑ για τον εμβολιασμό παιδιών αφού η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται  από τις παρενέργειες είναι σοβαρή.

Αναφέροντας σε διάφορες τρανταχτές κλινικές μελέτες είπε ότι υπάρχουν 15,000 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε παιδιά ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ και 13% από αυτά τα παιδιά θα έχουν ΜΟΝΙΜΗ καρδιακή βλάβη. Ξεκαθαρίζει επίσης ότι τα παιδιά δεν χρειάζονται το εμβόλιο από την στιγμή που δεν αποτρέπουν τον κοβιντ και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ κλινικό όφελος, οι κλινικές μελέτες έδειξαν ότι ο εμβολιασμός δεν επηρεάζει καθόλου τα μοτίβα εξάπλωσης, νοσηλείας και θανάτων. Συνοψίζοντας το θέμα του εμβολιασμού των παιδιών λέει ότι δεν υπάρχει καμία κλινική αξία αντιθέτως προσφέρουν μόνο την ευκαιρία για βλάβη. 

Αναφέρεται στην κινέζικη μελέτη των 10 εκατ. ανθρώπων που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι ασυμπτωματικοί δεν μπορούν να μεταδώσουν άρα δεν χρειάζεται ούτε να γίνονται τεστ. Στο δε θέμα των μασκών λέει ξεκάθαρα ότι αυτές δεν προστατεύουν. Στο θέμα των τεστ εμπεριστατωμένα πάλι τεκμηριώνει ότι είναι αναξιόπιστα και δεν πρέπει παρά μόνο στοχευμένα σε συμπτωματικούς να ζητείται. Ξεκαθαρίζει ότι οι περιορισμοί είναι αχρείαστοι.  Σημειώνει ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε με τον κόβιντ, είναι να δώσουμε προσοχή όταν έχουμε συμπτώματα και θα είμαστε μια χαρά μιας και υπάρχει πρόληψη και θεραπεία.  

Υπενθυμίζει ότι η φυσική ανοσία είναι ισχυρή, πλήρης και ανθεκτική.  

Τελειώνει τονίζοντας ότι τα εμβόλια δεν είναι επαρκώς ασφαλή, ούτε αποτελεσματικά και πρέπει ΑΜΕΣΑ να τερματιστούν και να τεθούν υπό σοβαρή μελέτη ως προς την ασφάλεια τους γιατί πολύς κόσμος έχει πεθάνει  

Η συνέντευξη του DrMcCullough βρίσκεται αναρτημένη στους Ενωμένους Γονείς Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ :

https://rumble.com/vqyfuw--mccullough-covid-pfizer-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.