Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.....ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!! ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΚΑΙΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ :

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΥΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΦΟΔΡΑ ΠΙΘΑΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ????????????

ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ?????

ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΙ ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ'' ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ????

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ????

Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ

ΠΟΥ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΚΥΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 

ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ''ΕΠΙΣΗΜΟ'' ΙΑΤΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΔΡΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟ....



ΤΑ ΝΑΝΟΫΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ

ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ.....

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ

ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΩΝ

ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ???????



Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ???

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ  ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ???

ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ????

Ή

ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΧΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ  ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ???

ΤΥΦΛΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ???

Διαβάστε ΠΟΤΕ ο ΚΑΝΑΔΑΣ απέσυρε τις ίδιες μάσκες....





Όταν η παγκόσμια κοινότητα ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΝ95 ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ......

επειδή

ΑΚΟΥΕΙ και ΣΕΒΕΤΑΙ τη γνώμη των ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το ΓΡΑΦΕΝΙΟ που είναι μια άκρως επικίνδυνη ουσία για τον ΑΝΘΡΩΠΟ και την ΑΝΑΠΝΟΗ του....

η ΕΛΛΑΔΑ με τον δικηγόρο - υπουργό της Υγείας, 

υφίσταται την ΑΠΕΙΛΗ και την ΑΣΦΥΞΙΑ της επιβολής ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ, για να την φοράει ο καθένας για την υποτιθέμενη προστασία του.....εντός κι εκτός χώρων.....



ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ???

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΚΕΛΕ ???

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ Ο  10ΛΕΠΤΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ 

ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ''ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ'' Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ.....

ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,

 ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ ΕΞΩ....ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ 

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ????

Οι μάσκες που επιβάλλει με την νέα ΚΥΑ ο πανάσχετος με την ΥΓΕΙΑ υπουργός, είναι η ΚΝ 95.....

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ....ΥΠΟΥΡΓΟΣ .....ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΑΓΩΝ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ.....

ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ....ΟΙ ΚΝ95 ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕ ΤΟΝΟΥΣ.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΡΙΤΟ SITE ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ :

https://www.brusselstimes.com/belgium/166086/etc-group-canada-jim-thomas-david-azoulay-ciel-center-for-international-environmental-law-coronavirus-europes-problem-with-toxic-face-masks-does-ursula-von-der-leyen-even-know-what-she-has-been-inhal

Το πρόβλημα της Ευρώπης με τις τοξικές μάσκες: «Ξέρει καν η φον ντερ Λάιεν τι εισέπνεε;»

Το πρόβλημα της Ευρώπης με τις τοξικές μάσκες: «Ξέρει καν η φον ντερ Λάιεν τι εισέπνεε;»

Εβδομάδες μετά την απαγόρευσή τους στον Καναδά επειδή περιείχαν επικίνδυνα νανοσωματίδια που προκαλούσαν αναπνευστικά προβλήματα σε μαθητές, οι φερόμενες τοξικές μάσκες προσώπου έχουν κατακλύσει την ευρωπαϊκή αγορά και φοριούνται ακόμη και από κορυφαίους αξιωματούχους της ΕΕ.

«Οι μάσκες είναι μια ουσιαστική πρώτη γραμμή άμυνας, τόσο κατά του ιού όσο και για πολλά επαγγέλματα και επαγγελματίες που εκτίθενται σε τοξικές ουσίες στον αέρα ως μέρος της δουλειάς τους», δήλωσε ο David Azoulay, Διευθυντής Περιβαλλοντικής Υγείας στο Κέντρο Διεθνούς Περιβαλλοντικής Law (CIEL), είπε στους Brussels Times.

Ο Azoulay και άλλοι από το CIEL και διάφορες κορυφαίες διεθνείς ομάδες υγείας και περιβάλλοντος ανησυχούν ότι αυτό δεν συμβαίνει όταν πρόκειται για εκατομμύρια μάσκες που αποστέλλονται στην ΕΕ, κυρίως από Κινέζους κατασκευαστές.

«Με την αυξανόμενη ζήτηση για μάσκες, πολλοί κατασκευαστές μασκών προσπαθούν να βρουν ένα πλεονέκτημα στην αγορά», δήλωσε ο Azoulay. "Και ένα από αυτά τα άκρα προσπαθεί να περιποιηθεί τη μάσκα τους ή να ενσωματώσει στη μάσκα τους κάποιο είδος ιοκτόνο ή αντιιικό συστατικό."

Μερικές φορές αυτό διαφημίζεται ως ασήμι, το οποίο έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Στην περίπτωση των μάσκες που πλημμύρισαν την Ευρώπη αυτή τη στιγμή –και η μάσκα που φορούσε η Πρόεδρος της ΕΕ Ursula von der Leyen– είναι γραφένιο.

"Έχει υπέροχες ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες, γι' αυτό χρησιμοποιείται σε πολλά ηλεκτρονικά", εξήγησε ο Azoulay. «Το γραφένιο έρχεται με τη μορφή λεπτών νιφάδων που έχουν πολύ οδοντωτές άκρες. Επειδή είναι τόσο λεπτό – πάχος μόνο ενός ατόμου – μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα είδος μοριακού μαχαιριού, που κόβει τις βιολογικές μεμβράνες με τις οποίες έρχεται σε επαφή».

Η ιδέα είναι ότι όταν ο ιός έρθει σε επαφή με το γραφένιο, θα το κόψει και θα το καταστήσει ακίνδυνο.

«Αλλά αν εισπνεύσετε μερικά από αυτά τα σωματίδια, μόλις εισέλθει στους πνεύμονές σας θα παίξει παρόμοιο ρόλο», προειδοποίησε ο Azoulay.

Ο Καναδάς διένειμε τις μάσκες σε μαθητές σχολείων και οδηγούς λεωφορείων το 2020 και ένας ενδιαφερόμενος γονέας ειδοποίησε τις αρχές για τους κινδύνους των σωματιδίων του νανογραφενίου τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Ο Καναδάς απαγόρευσε τις μάσκες τον Μάρτιο, αφού μια αξιολόγηση κινδύνου από την Health Canada εντόπισε σοβαρές ανησυχίες.

«Πολλοί άνθρωποι εμφανίστηκαν στο Κεμπέκ αναφέροντας αναπνευστικά προβλήματα, πονοκεφάλους, δερματικά προβλήματα και άλλες δυσμενείς επιπτώσεις από τις μάσκες «healfiber»», δήλωσαν τότε σε ένα σημείωμα καλώντας τους ανθρώπους να σταματήσουν να τις χρησιμοποιούν ή οποιαδήποτε άλλη μάσκα περιέχει γραφένιο.

Ο Όμιλος Shengquan, ο οποίος κατασκευάζει τις μάσκες στην Κίνα, εξακολουθεί να τις πουλάει στο Amazon και διαφημίζει τη χρήση του γραφενίου στην περιγραφή του προϊόντος, η οποία γράφει στα σπασμένα αγγλικά: «GRAPHENE CLOTH MASK. Χρησιμοποιήστε γραφένιο βιομάζας και άλλα υλικά υψηλής ποιότητας, 2 στρώσεις, μονή συσκευασία. Το εξωτερικό πανί ιδρώτα από ίνες πολυεστέρα/εσωτερική βιομάζα γραφενίου spandex. Προστατεύει από τη σκόνη, τη γύρη και τα σταγονίδια.»

Ο Όμιλος Shengquan μοιράστηκε δημόσια εικόνες της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen να φοράει τα προϊόντα τους στη σελίδα του στο Facebook και η ανάλυση από την EtcGroup διαπίστωσε ότι το γερμανικό κρατίδιο της Έσσης παρήγγειλε 33 εκατομμύρια από αυτές τις ίδιες μάσκες.

«Γνωρίζει καν η Πρόεδρος Ursula von der Leyen τι εισέπνευσε;» ρώτησε ο Αζουλάι.

«Δεν είναι τόσο μακριά από αυτό που συνέβη πριν από πέντε εβδομάδες στο Βέλγιο», επεσήμανε.

Η βελγική κυβέρνηση είπε στους πολίτες της τον Φεβρουάριο να σταματήσουν να φορούν τις μάσκες που είχαν διανείμει δωρεάν το καλοκαίρι του 2020 μετά τη διαρροή μιας εμπιστευτικής έκθεσης Sciensano, η οποία αποκάλυψε ότι το Βελγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας ανησυχούσε ότι μπορεί να είναι τοξικές.

Το σκεπτικό ήταν παρόμοιο - η παρουσία νανοσωματιδίων στο ύφασμα της μάσκας που όταν εισπνέονται θα μπορούσαν να βλάψουν την αναπνευστική οδό, σε αυτή την περίπτωση νανοσωματίδια αργύρου και διοξειδίου του τιτανίου.

Αυτές οι μάσκες προέρχονταν από μια συμφωνία 40 εκατομμυρίων ευρώ με την εταιρεία Avrox με έδρα το Λουξεμβούργο, η οποία κατασκεύαζε τις μάσκες στην Ασία. Η ίδια η συμφωνία τέθηκε υπό έρευνα για πιθανή απάτη, επειδή δύο από τα εμπλεκόμενα άτομα λέγεται ότι γνωρίζονται προσωπικά πολύ καλά.

Ο Azoulay υπολογίζει ότι οι Κινέζοι κατασκευαστές παράγουν περίπου 2-5 εκατομμύρια από τις τοξικές μάσκες γραφενίου την ημέρα.

«Είναι πολύ ανησυχητικό και πολύ προβληματικό», είπε ο Azoulay. «Πολλοί ειδικοί που εργάζονταν σε αυτό εδώ και αρκετό καιρό έμειναν μπερδεμένοι όταν ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τις μάσκες. Να σκεφτεί κανείς ότι είχαμε ξοδέψει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για να αξιολογήσουμε τον πιθανό κίνδυνο, και όμως, όταν πρόκειται για βιομηχανικά προϊόντα, αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει».

Επισημαίνει ότι λόγω της τεράστιας αγοράς και της τόσο τεράστιας ζήτησης, οι ελεγκτικές αρχές δεν ελέγχουν κάθε στοιχείο.

Το CIEL και άλλοι οργανισμοί δημοσίευσαν μια επιστολή προτρέποντας για δράση πολιτικής σχετικά με τις τοξικές μάσκες, καλώντας τους αξιωματούχους να διασφαλίσουν ότι αυτό που κυκλοφορεί στην αγορά είναι ασφαλές και θα προστατεύει την υγεία των χρηστών, αλλά και να είναι σαφές με τις απαγορεύσεις ορισμένων μασκών, ώστε τέτοια μέτρα δεν παρερμηνεύονται ώστε να σημαίνουν ότι οι μάσκες γενικά είναι επικίνδυνες.

«Είμαστε στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι πληροφορίες ρέουν τριγύρω», είπε ο Azoulay. «Ένα από τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν στην Ευρώπη τώρα θα ήταν οι άνθρωποι να ανατινάξουν κάποιο σκάνδαλο σχετικά με τις μάσκες που θα δημιουργούσαν μια γενική απροθυμία στο κοινό να τις φορέσουν».

«Ήδη βλέπουμε κάποιες ομάδες κατά της μάσκας και συνωμοσίας να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που προέρχονται από τον Καναδά για να ισχυριστούν ότι οι μάσκες γενικά είναι επικίνδυνες».

Ο Azoulay και άλλοι ανησυχούν ότι η παρουσία πραγματικά επιβλαβών μασκών στην αγορά θα πυροδοτήσει το αίσθημα κατά της μάσκας που θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στο να αισθάνονται απρόθυμοι οι άνθρωποι να τις φορέσουν καθόλου.

«Όταν βλέπετε το είδος της αντίδρασης να συμβαίνει στην Ευρώπη γύρω από τα εμβόλια», είπε ο Azoulay, αναφερόμενος στην απροθυμία ορισμένων Ευρωπαίων να εμβολιαστούν λόγω σπάνιων ανεπιθύμητων ενεργειών που έχουν δημοσιευτεί, «το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι το κοινό να επιλέξει να μη φοράτε μάσκες για λόγους ασφαλείας».

Οι ανησυχίες σχετικά με ορισμένες μάσκες σχετίζονται με τα νανοσωματίδια που περιέχονται στο ύφασμά τους, όχι με το κάλυμμα του στόματος και της μύτης γενικά, το οποίο έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Οι μάσκες προσώπου υποτίθεται ότι προστατεύουν τους πολίτες και δεν τους θέτουν σε περαιτέρω κίνδυνο. Η βιασύνη των μη δοκιμασμένων νανοϋλικών σε εκατομμύρια μάσκες προσώπου είναι ένα παράδειγμα αδίστακτου κερδοσκοπίας πανδημίας», δήλωσε ο Jim Thomas, Διευθυντής Έρευνας του ETC Group, ενός καναδικού φύλακα που ασκεί πιέσεις για τεχνολογική αξιολόγηση και προφύλαξη.

«Ο Πρόεδρος της ΕΕ φον ντερ Λάιεν πρέπει να διαβεβαιώσει επειγόντως τους γονείς, τους εργαζόμενους και άλλους πολίτες της Ευρώπης ότι η δέσμευση της Επιτροπής στην αρχή της προφύλαξης δεν θα παραμεριστεί για να αφήσει τις επικίνδυνες εταιρείες τεχνολογίας να δολοφονήσουν σε μια πανδημία».

Η Επιτροπή της ΕΕ, η οποία έλαβε αντίγραφο της επιστολής, είπε ότι δεν γνώριζαν για το θέμα με τις τοξικές μάσκες.

«Η Επιτροπή δεν γνώριζε ανησυχίες σχετικά με τις συγκεκριμένες μάσκες – το μάθαμε από δημοσιεύματα του Τύπου και μετά από επιστολή ΜΚΟ για αυτό το θέμα. Ως εκ τούτου, η Επιτροπή βρίσκεται σε επαφή με τις εθνικές αρχές εποπτείας της αγοράς σχετικά με αυτές τις συγκεκριμένες ανησυχίες», δήλωσε ένας αξιωματούχος της Επιτροπής που ζητήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Helen Lyons
The Brussels Times


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ,.....ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΪΟΣ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.