Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023, ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥΣ !!! ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ !!! ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ ???? ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ????

 Οι ''φώκιες'' (seals) της ΕΕ συναλλάσσονται με την Pfizer-BioNTech για έως και 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων

''EU seals deal with Pfizer-BioNTech for up to 1.8 billion vaccine doses'' 

(πρωτότυπος τίτλος του άρθρου)

https://www.euronews.com/2021/05/08/eu-seals-deal-with-pfizer-biontech-for-potential-1-8-billion-vaccine-doses




Από το  Euronews με το AP
ΑΡΧΕΙΟ - Σε αυτή τη φωτογραφία της 23ης Απριλίου 2021, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κάνει μια δήλωση κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Pfizer στο Puurs του Βελγίου.
ΑΡΧΕΙΟ - Σε αυτή τη φωτογραφία της 23ης Απριλίου 2021, 
η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν 
κάνει μια δήλωση κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Pfizer στο Puurs του Βελγίου.   -   Πνευματικά δικαιώματα   John Thys/AP

''Η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησε το Σάββατο σε μια τεράστια επέκταση της σύμβασης με την Pfizer-BioNTech για πιθανές δόσεις εμβολίου 1,8 δισεκατομμυρίων για τον COVID-19 έως το 2023.

Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έγραψε στο Twitter ότι το γραφείο της «μόλις ενέκρινε μια σύμβαση για εγγυημένες 900 εκατομμύρια δόσεις (+900 εκατομμύρια επιλογές).

Η νέα σύμβαση, η οποία έχει την υποστήριξη των κρατών μελών της ΕΕ, θα συνεπάγεται όχι μόνο την παραγωγή των εμβολίων, αλλά και τη διασφάλιση ότι όλα τα βασικά συστατικά θα πρέπει να προέρχονται από την ΕΕ.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαθέτει σήμερα ένα χαρτοφυλάκιο 2,3 δισεκατομμυρίων δόσεων από μισή ντουζίνα εταιρείες. «Θα ακολουθήσουν και άλλα συμβόλαια και άλλες τεχνολογίες εμβολίων», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν σε μήνυμα στο Twitter.

Η ανακοίνωση του Σαββάτου υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη που έχει δείξει η ΕΕ στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το εμβόλιο Pfizer-BioNTech, η οποία είναι διαφορετική από εκείνη πίσω από το εμβόλιο Oxford-AstraZeneca.

Το δραστικό συστατικό στο shot Pfizer-BioNTech είναι το αγγελιοφόρο RNA ή mRNA, το οποίο περιέχει τις οδηγίες για τα ανθρώπινα κύτταρα να κατασκευάσουν ένα αβλαβές κομμάτι του κοροναϊού που ονομάζεται πρωτεΐνη ακίδας. Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα αναγνωρίζει την πρωτεΐνη ακίδας ως ξένη, επιτρέποντάς της να αντιδράσει κατά του ιού κατά τη μόλυνση.

Η αμερικανική Pfizer και η γερμανική BioNTech έχουν ήδη δηλώσει ότι θα παράσχουν στην ΕΕ επιπλέον 50 εκατομμύρια δόσεις το 2ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, αντισταθμίζοντας τις καθυστερημένες παραδόσεις του AstraZeneca. Σε αντίθεση με την αγγλο-σουηδική AstraZeneca που επικρίνεται συχνά, η von der Leyen είπε ότι η Pfizer-BioNTech είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης που εκπληρώνει τις δεσμεύσεις της''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.