Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΓΙΑΤΙ Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ??? ΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ !!!!! ΦΑΤΕ ΑΚΙΔΕΣ ....

 ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΖΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ 

ΤΟΥ.....''ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΙΟΥ''....ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ 

ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ....

ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ.,....




https://www.byoblu.com/2021/08/05/ci-sono-legami-tra-la-famiglia-von-der-leyen-e-le-aziende-produttrici-del-vaccino/

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ VON DER LEYEN ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ VON DER LEYEN ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Υπήρξε μια σταθερά που φαίνεται να συνόδευε τη διαχείριση αυτής της έκτακτης ανάγκης υγείας. 

Και λέγεται σύγκρουση συμφερόντων. 

Η διαπλοκή και οι σχέσεις δεν ξεκαθάρισαν ποτέ εντελώς μεταξύ του κόσμου της πολιτικής, των υγειονομικών αρχών και του κόσμου των εταιρειών.

Σύγκρουση συμφερόντων στο θέμα του εμβολίου

Σας είχαμε δώσει μια περιγραφή του αναμφισβήτητα περίεργου προγράμματος σπουδών του σημερινού διευθυντή του EMA Emer Cooke . Πρώτα με παρελθόν ως λομπίστες στην Ομοσπονδία Φαρμακευτικών Βιομηχανιών και Ενώσεων, η οποία περιλαμβάνει την Pfizer , την Astrazeneca και όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες που ασχολούνται τώρα με την παραγωγή του εμβολίου κατά του Covid .

Και σήμερα προεδρεύει της εποπτικής αρχής στην Ευρώπη που αποφασίζει εάν το ίδιο εμβόλιο μπορεί να κυκλοφορήσει ή όχι. Ωστόσο, οι συγκρούσεις συμφερόντων δεν φαίνεται να τελειώνουν ποτέ. Διότι οι δεσμοί μεταξύ φαρμακευτικών εταιρειών και πολιτικής θα μπορούσαν πλέον να περιλαμβάνουν και την ίδια την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von Der Leyen .

Το περίεργο πρόγραμμα σπουδών του Heiko von Der Leyen

Η σύνδεση θα μπορούσε στην πραγματικότητα να προέλθει απευθείας από τον σύζυγό της, Heiko von Der Leyen . Ο σύζυγος του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι Γερμανός φυσικός, του οποίου η εργασιακή εμπειρία μπορεί να μας αποκαλύψει αρκετές εκπλήξεις. Ξεκινώντας από τη σημερινή του θέση.

Ο Heiko von Der Leyen είναι στην πραγματικότητα ο ιατρικός διευθυντής της Orgenesis , μιας αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών που χρησιμοποιούν τροποποιημένα κύτταρα ή κυτταρικό υλικό για τη θεραπεία, την πρόληψη ή τη θεραπεία προβλημάτων υγείας.

Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, εκτός από το ότι η Orgenesis φαίνεται να έπαιξε ενεργό ρόλο στη δημιουργία του εμβολίου κατά του Covid 19 .

Τον Μάιο του 2020, ανακοινώθηκε ότι η Orgenesis κυκλοφόρησε τη νέα της πλατφόρμα κυτταρικών εμβολίων κατά του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου SARS-CoV-2 , του ιού που προκαλεί το COVID-19.

Επαφές Orgenesis και φαρμακευτικών εταιρειών

Και η ίδια εταιρεία έγραψε:

Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα πλατφόρμα εμβολίων προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση στον κυτταρικό εμβολιασμό που υπόσχεται ένα προσιτό και αναπαραγώγιμο εμβόλιο τόσο για τον COVID-19 όσο και για άλλες ιογενείς ασθένειες.

Ως εκ τούτου, το Orgenesis έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία των λεγόμενων εμβολίων γονιδιακής θεραπείας, εκείνων με mRNA , επομένως ειδικότερα αυτών που παράγονται από την Pfizer και τη Moderna .

Ενώ λοιπόν ο κύριος φον Ντερ Λάιεν έβαζε τις βάσεις για την παραγωγή φαρμάκων, η σύζυγός του, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έκανε ό,τι μπορούσε για να συνάψει συμφωνίες για την αγορά των ίδιων προϊόντων. Μια ολόκληρη οικογενειακή υπόθεση.

Και οι επαφές μεταξύ της Orgenesis και των κατασκευαστών εμβολίων φαίνεται να επιβεβαιώνονται όχι μόνο από κοινή έρευνα αλλά και από ανταλλαγή προσωπικού. Ο σημερινός αντιπρόεδρος της Orgenesis , Vincent Vandamme , εργαζόταν στην πραγματικότητα τόσο στην Pfizer όσο και στην Glaxo . Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος von Der Leyen συνεχίζει να ανακοινώνει νέες συμφωνίες για την απόκτηση άλλων εμβολίων, όπως έγινε πρόσφατα με τη Novavax , η οποία θα παρέχει άλλες 200 εκατομμύρια δόσεις.

Υπό το πρίσμα όλων αυτών των αλληλεπιδράσεων, όμως, πώς μπορούμε πραγματικά να ερμηνεύσουμε αυτή την αδυσώπητη κούρσα προς την αγορά νέων δόσεων εμβολίου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.