Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

''ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ''......ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΪΟΥ ΣΑΣ....

 ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ.....ΜΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ''ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ'' ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥΣ.....

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ :



*** Η παραβολή του δάσους ***
Τα φασιστικά ΜΜΕ, υλοποιώντας την προσφιλή τους προπαγάνδα, βάφτισαν “αρνητές του κορωνοϊού” και “αρνητές της μάσκας” όσους στις χθεσινές διαδηλώσεις αρνήθηκαν για μία ακόμη φορά να καταπατάται η αξία του ανθρώπου και τα θεμελιώδη δικαιώματα του πολίτη.
Τολμούν οι α ρ ν η τ έ ς του Σ υ ν τ ά γ μ α τ ο ς να χλευάζουν ως “αρνητές” τους βασανιζόμενους πολίτες από τα δρακόντεια, τυραννικά (δήθεν) υγειονομικά μέτρα.
Για όσους βρίσκονται σε νηπιακή κατάσταση ή είναι άλλως πως ακαταλόγιστοι, θα τους φανεί χρήσιμη η ακόλουθη “παραβολή του δάσους”:
Σε διάφορα σημεία ενός δάσους έχουν ανάψει μικροεστίες φωτιάς. Αίφνης εμφανίζεται η πυροσβεστική υπηρεσία και κλειδώνει όλους τους κατοίκους στις καλύβες τους, επιτρέποντάς τους κατ’ εξαίρεσιν να βγαίνουν έξω μόνο για αγορά τροφής υπό την εξής διττή προϋπόθεση:
α) ότι θα ενημερώνουν πρώτα την πυροσβεστική για την πρόθεση εξόδου από την καλύβα τους και
β) ότι θα φορούν “μάσκα παντού”, ώστε να προστατεύονται από τους λίγους καπνούς που αναδίδουν οι μικροεστίες της φωτιάς.
Οι κάτοικοι του δάσους που παρακολουθούν τηλεόραση νυχθημερόν εφαρμόζουν ευλαβικά τις παλαβές εντολές της πυροσβεστικής.
Αντιθέτως, οι λίγοι κάτοικοι που έχουν πάντοτε κλειστούς τους δέκτες τους μπορούν και βλέπουν καθαρά ότι οι εντολές της πυροσβεστικής τελούν σε τόσο κραυγαλέα δυσαναλογία προς τις μικροεστίες της φωτιάς, που είναι πλέον πεπεισμένοι ότι το σχέδιο της πυροσβεστικής δεν στοχεύει στην κατάσβεση των μετώπων της φωτιάς, αλλά στην καμουφλαρισμένη ο μ η ρ ε ί α όλων των κατοίκων με ταυτόχρονη υποβολή τους σε μοντέρνα β α σ α ν ι σ τ ή ρ ι α.
Δεν έχουν περάσει λίγες ημέρες από την συντονισμένη διαφήμιση του επικείμενου αναβαθμισμένου μαρτυρίου σε βάρος των κατοίκων του δάσους, δηλ. της δεύτερης μάσκας που, κατ' απόλυτη παραγνώριση της αντοχής του ανθρώπου, θα κληθούν σύντομα να φορούν όταν θα εξέρχονται της καλύβας-φυλακής τους, και η ομάδα των συνειδητοποιημένων αποφασίζει να βγει στο δάσος για να διαδηλώσει ενάντια στα απάνθρωπα και τυραννικά μέτρα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Στα πανό τους οι συνειδητοποιημένοι έχουν γράψει το σύνθημα: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!
Η πυροσβεστική υπηρεσία διαλύει με χημικά την διαδήλωση, εφαρμόζοντας τους κανόνες που είχε εγκαίρως θεσπίσει η δικτατορική κυβέρνηση, ώστε να μπορεί να εξουδετερώνει κάθε ε π ι κ ί ν δ υ ν η συνάθροιση – επικίνδυνη δ ή θ ε ν για την σ ω μ α τ ι κ ή υγεία, στην πραγματικότητα επικίνδυνη για την π ν ε υ μ α τ ι κ ή υγεία των κατοίκων!
Την επόμενη ημέρα της διαδήλωσης, οι τάχα ανεξάρτητοι και αντικειμενικοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι όμως αμείβονται από την πυροσβεστική υπηρεσία, άρχισαν να διαλαλούν ότι οι διαδηλωτές δεν πιστεύουν ούτε ότι υπάρχει φωτιά στο δάσος ούτε ότι η μάσκα προστατεύει από τους καπνούς. Για να φτιάξουν, μάλιστα, έναν εύπεπτο τίτλο, ο οποίος θα απευθύνεται στους υπνωτισμένους κατοίκους που υποβάλλονται σε καθημερινή τηλε-θεραπεία και θα υποδαυλίζει το μένος τους εναντίον των διαφοροποιημένων γειτόνων τους, κρέμασαν στους α ρ ν η τ έ ς της τ υ ρ α ν ν ί α ς την ταμπέλα “αρνητές της φωτιάς” / “αρνητές της μάσκας”. Εφάρμοσαν δηλαδή ένα γνωστό και αποδοτικό για τους υπνωτισμένους προπαγανδιστικό τέχνασμα: την “απάτη της ετικέτας”!
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η πυροσβεστική υπηρεσία κήρυξε το δάσος με τις μικροεστίες φωτιάς σε κατάσταση ανάγκης και αυτογελοιοποιούμενη υποστηρίζει ακόμη ότι οι μεν μικροεστίες σιγοκαίουν επικίνδυνα, ο δε “αόρατος εμπρηστής” είναι καθημερινά “πανταχού παρών” ανάμεσα σε όλους τους κατοίκους του δάσους. Η ίδια έχει ομολογήσει την ανικανότητά της να κατασβέσει τα μέτωπα της φωτιάς και γι’ αυτόν τον λόγο ανακοινώνει στους κατοίκους ότι εφεξής θα πρέπει να μάθουν να ζουν με την φωτιά μέσα στη νέα κανονικότητα τους δάσους. Αυτό υποτίθεται ότι θα επιτευχθεί, μόνο αν οι κάτοικοι αρχίσουν να προσέρχονται όλοι, ένας προς έναν, στα γραφεία της πυροσβεστικής, όπου με ένα πυρακτωμένο σίδερο οι πυροσβέστες θα καίνε το χέρι των κατοίκων, ώστε να πάψουν να φοβούνται την φωτιά που κάποια στιγμή μπορεί να κάψει τα... πατζάκια τους.
Αρκετοί κάτοικοι δέχθηκαν να υποστούν το μαρτύριο με το πυρακτωμένο σίδερο, δυστυχώς όχι χωρίς κόστος. Εκείνο, όμως, που έκανε εντύπωση στους συνειδητοποιημένους κατοίκους του δάσους ήταν το γεγονός ότι, μετά την ολοκλήρωση του μαρτυρίου, έβλεπαν τους κα(η)μένους να φοβούνται την φωτιά ακόμη περισσότερο και να κυκλοφορούν με δεύτερη, τρίτη και τέταρτη μάσκα, λες και το πυρακτωμένο σίδερο δεν έκαψε μόνο το χέρι αλλά και τα εγκεφαλικά κύτταρά τους.
Σήμερα, μάλιστα, μετά από πολύ καιρό έπεσε πυκνό χιόνι στο δάσος. Και ενώ θα περίμενε κανείς να είναι εφησυχασμένη η πυροσβεστική, διότι οι κάτοικοι θα μείνουν εκ των πραγμάτων περισσότερη ώρα κλεισμένοι στις καλύβες τους, βγαίνει ένα ξόανο της πυροσβεστικής και επιχειρεί να σπείρει τον πανικό στους κατοίκους, λέγοντάς τους ότι, εξαιτίας της χιονόπτωσης, θα κλειστούν μέσα στις καλύβες τους, οπότε «αναμένεται περαιτέρω αύξηση των μετώπων της φωτιάς κατά τις ημέρες που οι κάτοικοι “αναγκαστικά” θα χρειαστεί να παραμείνουν στις καλύβες τους».
Μπροστά σε αυτόν τον απόλυτο π α ρ α λ ο γ ι σ μ ό, οι συνειδητοποιημένοι κάτοικοι κοιτούν ο ένας τον άλλον στα μάτια, γνωρίζοντας τώρα άριστα ότι εχθρός τους δεν είναι ο “αόρατος εμπρηστής”, αλλά η ίδια η πυροσβεστική, που, αντί να σβήνει, ανάβει συνεχώς νέες φωτιές. Άρα τα μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας φορούν στολή πυροσβέστη για να κρύψουν την αληθινή τους ταυτότητα: κάτω από την πυρίμαχη στολή βρίσκεται η σάρκα του εμπρηστή.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, οι συνειδητοποιημένοι κάτοικοι του δάσους δεν έχει νόημα να γράφουν στα πανό τους συνθήματα εναντίον της υγειονομικής χούντας. Εφεξής θα πρέπει είτε να κοιτούν προς τα Πάνω είτε πάνω στα πανό να γράφουν την προσευχή τους, κάνοντας έκκληση να αναλάβει την πυρόσβεση ο Κύριος του Επάνω κόσμου.
Dr No
Μπορεί να είναι εικόνα φύση και δέντρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.