Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.....ΠΗΓΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!! ΕΝΩ....ΥΦΕΡΠΕΙ Η ΟΣΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΛΑΡΟΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟΝ ΄΄ΔΕΙΧΝΟΥΝ΄΄  ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ.....

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ

 



ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ-ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΛΑΡΟΜΑΣΚΕΣ
Όταν η Δημόσια Υγεία γίνεται μέσο δημιουργίας εντυπώσεων και επικοινωνιακών τρυκ από τους πολιτικούς, δεν αργούν να παρουσιαστούν τα σκάνδαλα της «παντογνωσίας» τους και οι επιπτώσεις τους στους πολίτες…
Οι δηλώσεις του Υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, έντεχνα κατέστησαν υπεύθυνο το Υπουργείο Εσωτερικών και τους μηχανισμούς του για το σκάνδαλο με τις μάσκες που διανεμήθηκαν στα σχολεία την πρώτη ημέρα του ανοίγματος κι επαναλειτουργίας τους, καθώς και όσα καθημερινώς προκύπτουν για το θέμα αυτό.
Το έκαναν «έντεχνα» διότι επισήμαναν δημόσια πως την τελική ευθύνη για τις οδηγίες/προδιαγραφές του διαγωνισμού προμήθειας των μασκών την αρμοδιότητα έχει αρμόδια Αρχή του Υπουργείου Εσωτερικών και ότι για την ευθύνη των διαγωνιστικών διαδικασιών την έχει η ΚΕΔΕ και ο μηχανισμός του υπουργείου Εσωτερικών.
Ειδικότερα ο Β. Κοντοζαμάνης εξήγησε ότι αυτό που έκανε το υπουργείο Υγείας, ήταν να διαβιβάσει τις προδιαγραφές του προβλεπόμενου διαγωνισμού στις αρμόδιες αρχές που ήταν υπεύθυνες για να προχωρήσουν τον υλοποιήσουν, δλδ, στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Προς την ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο Ν. Χαρδαλιάς, που ενοχοποίησε άμεσα και την Κεντρική Επιτροπή Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και τους «μηχανισμούς» του ΥΠΕΣ.
Για το τελικό Ο.Κ. της παραλαβής/διανομής τους, σύμφωνα με τους δημοσιονομικούς κανόνες, την ευθύνη έχει το Υπουργείο Εσωτερικών, επί κεφαλής του οποίου βρίσκεται ο πρώην Κνίτης και σήμερα εξ απορρήτων -αόρατος πλέον- «επικοινωνιολόγος» και στέλεχος του «επιτελικού κράτους» του Κυριάκου Μητσοτάκη Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο όλος χειρισμός του ζητήματος της δωρεάν διανομής μασκών στα σχολεία άρχισε με την πανελλήνια και «πανηγυρική» (σ.σ. για τα πανηγύρια...) προβολή της εξαγγελίας του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τα ΜΜΕ με την σχεδόν ακαριαία υποστήριξη της από την «υπουργική» προώθηση των σχετικών διαδικασιών αυτοπροσώπως (ε, να κερδίσει κι αυτός κάτι…) από τον Τάκη Θεοδωρικάκο, αλλά και με ταυτόχρονη κραυγαλέα παράλειψη πληθώρας «λεπτομερειών» για την υλοποίησή και πρακτική εφαρμογή της.
Εκ του αποτελέσματος, είναι φανερό πως ο Θεοδωρικάκος, έκτοτε έπαψε να ενδιαφέρεται για το ζήτημα, δεδομένου ότι προδήλως άφησε ανεξέλεγκτους τους «μηχανισμούς» να το προχωρήσουν, αγνοώντας πως είτε έτσι είτε αλλιώς την τελική ευθύνη των συμβαινόντων στο ΥΠΕΣ και τις υπηρεσίες του τη φέρει ο ίδιος… …
Μια τελευταία, -μέχρι στιγμής- «λεπτομέρεια» είναι ότι εκτός από το μέγεθος τους, οι μουλαρόμασκες του Κούλη και του Τάκη διανείμονταν χωρίς απολύμανση, αποστείρωση και κατάλληλη αντι-ιική προετοιμασία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.