Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΜΗΝ ΨΕΥΔΕΣΘΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!! ''ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΑΚΗ'' ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ??? ΠΟΥΛΕΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ ???

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ???

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΦΕΤΕΙΑ, ΚΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.....ΕΠΙ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΝΤΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ''ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ Ο ΤΑΚΗΣ '' ???Θεοδωρικάκος και Μητσοτάκης



ΤΟ 2004 ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΜΕ OFFSHORE ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΙΑ,ΤΗΝ MAYO ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΕΚΕΙ.....
ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ....ΣΤΟ MEGA
ΤΩΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ
ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΠΑΤΕΡΑ ΑΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ???

ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ή ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ???
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ή ΣΥΝΑΞΗ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΠΑΤΕΡΩΝ ???

ΕΙΧΕΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΤΟ 1999
ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GPO
ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΙΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ???



Ο υπερυπουργός του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που παριστάνει την μωρά παρθένο, στο θέμα που έχει προκύψει, μετά τις καταγγελίες Καλογρίτσα για τα στημένα παιχνίδια με τις τηλεοπτικές άδειες
έχει πολύ ΒΑΡΥ και ενδιαφέρον πολιτικό παρελθόν, ως προς τις ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ και τις ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ του στις ιδεολογίες !!!!
 Δεν θα είχαμε λόγο  να του ξαναφτιάξουμε το βιογραφικό του, ΑΝ δεν το τράβαγε πολύ μακρύτερα το σχοινί, με τις δημόσιες δηλώσεις του πως : ''ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ'' !!!
Μπορεί ο καθένας μας να λέει ό,τι του κατεβάζει το κρανίο, για να σώσει τα προσχήματα, ΑΛΛΑ δεν μπορεί να είναι δημόσιο πρόσωπο και ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

Τάκη Θεοδωρικάκο ξέρεις τον Καλογρίτσα; | Το Κουτί της Πανδώρας


Η ιστορία της αναμόχλευσης των πεπραγμένων ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ και ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ
συνέβη τυχαία ....περίπου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ 3 ΕΚΑΣΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΛΙΒΥΚΗ ΕΤΑΡΕΙΑ ΤΗΝ CCC

Όλες αυτές οι αποκαλύψεις έλαβαν χώρα κατά τη συζήτηση της αντιδικίας του Καλογρίτσα με τη λιβυκή εταιρεία Al Ghandi & Consolidated Contractors International Company llc (CCC).

Αυτή είναι που έχει προσφύγει κατά της εταιρείας του κ. Καλογρίτσα, απαιτώντας την πληρωμή 3.000.000 ευρώ. Το ποσό αυτό υποστηρίζει ότι αντιστοιχεί σε προκαταβολή που φέρεται να έλαβε η εταιρεία «Τοξότης» ως υπεργολάβος για ένα εμπορικό κέντρο που έχτιζε η CCC στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας ισχυρίζεται στην εκδίκαση της αγωγής, εις βάρος του, ότι έλαβε «υπό τον συντονισμό και την εποπτεία του Μαξίμου» τρία εκατομμύρια ευρώ από τον λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό CCC , ώστε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016. Συγκεκριμένα διευκρίνισε ότι είχε πάρει 3 εκατ. ευρώ εικονικό δάνειο από την εταιρεία για να πληρώσει την τηλεοπτική άδεια.
Ο κατασκευαστής που είχε διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια αναφέρθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με την κωδική ονομασία: «White House», δηλαδή «Λευκός Οίκος». Κατονόμασε τον Νίκο Παππά ως ενορχηστρωτή της σύναψης εικονικών συμβάσεων εκατομμυρίων. 
Ωστόσο η πλευρά Καλογρίτσα αρνείται το χρέος και υποστηρίζει ότι τα χρήματα τα πήρε η εταιρεία «Τοξότης» «υπό τον συντονισμό, την εποπτεία και καθοδήγηση του… White House». Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το «White House», απάντησε στο δικαστήριο ότι πρόκειται για το Μέγαρο Μαξίμου και τον Νίκο Παππά και ότι αυτά τα χρήματα ήταν προκαταβολή για τη συμμετοχή του ίδιου στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Αυτό υποστήριξε σε αγωγή που εκδικάστηκε την Τετάρτη 1η Ιουλίου μέσω των συνηγόρων του.
Η καταγγελία αυτή έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό, με στελέχη της κυβερνώσας παράταξης να απαιτούν εξηγήσεις από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας ότι πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο και απόδειξη της ύπαρξης παρακράτους κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά ότι οι ίδιοι «έκοψαν» τον Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό για τις άδειες, γιατί δεν είχε να πληρώσει το αντίτιμο.
ΕΤΣΙ ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ......ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ......ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Εοειδή ο Καλογρίτσας έχει διάφορες εκκρεμότητες, και καμία ρευστότητα και πολλά προβλήματα ως προς τη διάσωση των εταιρειών του, η υπόθεση των 3 εκατομμυρίων ευρώ, έφτασε στα δικαστήρια ΕΛΒΕΤΙΑΣ και ΕΛΛΑΔΑΣ !!! Μία εκ των εκκρεμοτήτων αφορά μία αστική διαφορά με την πασίγνωστη λιβανέζικη εταιρεία κατασκευών CCC της οικογένειας Khoury, παλαιστινιακής καταγωγής. Η εταιρεία αυτή, χρησιμοποιώντας τα προνόμια του νόμου του 1967 -τροποποίηση το 1989- για τις ξένες εταιρείες, έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Πρόκειται για διεθνή κολοσσό, που παίρνει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς κατασκευών.
Η αστική διαφορά με τον Καλογρίτσα εκδικάζεται εν πρώτοις στην Ελβετία, όπου βεβαίως ο Έλληνας επιχειρηματίας καταδικάστηκε. Ακολούθως η υπόθεση φτάνει στα ελληνικά δικαστήρια, όπου ισχύει άλλο πνεύμα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ μάλλον !!!
. Η υπόθεση εκδικάστηκε την Τετάρτη που μας πέρασε. 
Φαίνεται πως η «Τοξότης» του Καλογρίτσα επέδωσε στη CCC πλαστά τιμολόγια σχετικά με μία προκαταβολή έναντι ενός έργου (συμμετοχή στην κατασκευή εμπορικού κέντρου κάπου στα Εμιράτα).
Η προκαταβολή, κατά την CCC, «φαγώθηκε» από την ελληνική εταιρεία του ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ  χωρίς να υπάρξει αντίστοιχο έργο. 
Κατά τη διάρκεια αυτής της δίκης, η πλευρά Καλογρίτσα κατήγγειλε τη δράση του Νίκου Παππά όταν ήταν ένοικος του Μαξίμου, ή αλλιώς «Λευκός Οίκος» ή αλλιώς «Μαγαζί», πάντα κατά Παππά, όταν συνομιλούσε στην Κύπρο μετά του Σάμπυ Μιωνή, ο οποίος τον μαγνητοφωνούσε. 
Θυμίζουμε πως ο Σάμπυ Μιωνή, ο οποίος είναι και Έλληνας αλλά και Ισραηλινός πολίτης, αναφέρεται στη Λίστα Λαγκάρντ για ένα πολύ μικρότερο ποσό, είναι η αλήθεια, από τη συνολική του περιουσία. Σε πολλούς έκανε εντύπωση που ένας επιχειρηματίας εμφανίζεται και ως εκπρόσωπος Τύπου του ισραηλινού στρατού για τα ελληνόφωνα μέσα, φορώντας μια απλή χακί στολή. 
Ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι αισθάνεται περήφανος για τη διπλή του εθνικότητα και ότι είναι τιμή και υποχρέωσή του να υπηρετεί το Ισραήλ όταν η χώρα του τον χρειάζεται.
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ,......ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ......
ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΑΛΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ......ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ .......ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.....
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ''ΤΑΚΗ'' ΤΟ....''ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ'', δηλαδή τον ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, τον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ, που όλοι οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν, πως από την εποχή του ΛΑΛΙΩΤΗ όταν μεσουρανούσε στο ΠΑΣΟΚ κι έδινε τις εργολαβίες όπου επέλεγε, με τον ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ γερό μέτοχο στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ''ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ'' που πήρε πακτωλούς από ΚΤΗΡΙΑ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ......ΦΥΛΑΚΕΣ κτλ κτλ κτλ......ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ήταν το ενδιάμεσο συνδετικό ον, που είχε την καλύτερη σχέση με τον αρχιεργολάβο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ....τότε, ο οποίος - λένε - πως τον αποκαλούσε : ''ΤΑΚΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ'' !!!!
Μιλάμε για ....ΤΟΤΕ......που ο ΤΑΚΗΣ, με τον ΛΑΛΙΩΤΗ παρέα, κατηγορούσαν ευθέως τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΩΝ. πατέρα του ΚΟΥΛΗ, για ιδιόκτητη OFF SHORE στη ΛΙΒΕΡΙΑ την MAYO,  όπου είχαν διοχετεύσει 2,5 EKATOMMΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.....ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!!
 Διαβάστε: 
http://www.periodista.gr/cover-stories/article/107635/otan-o-takis-theodorikakos-kunigouse-ton-mitsotaki-gia-mia-offshore
Ο ''ΤΑΚΗΣ'' ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ .....
ΑΛΛΑ :

''Η Greek Public Opinion (GPO) υπήρξε μια από τις πιο προβεβλημένες εταιρείες δημοσκοπήσεων μέχρι πριν μερικά χρόνια, συνδέθηκε δε με τις τακτικές πολιτικές μετρήσεις που διεξήγαγε για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και δη την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη. Δύο πρόσωπα ήταν εκείνη την εποχή το “σήμα κατατεθέν” της εταιρείας που είχε την έδρα της στην οδό Στρατηγού Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη: ο διευθύνων σύμβουλός της Τάκης Θεοδωρικάκος, ο άνθρωπος που ανέλυε τις μετρήσεις, και ο εμφανής-“αφανής” εταίρος, ο γνωστός επχιειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας.

Ο δεύτερος εισήλθε σε μια φάση επιχειρηματικής απαξίωσης μετά την ατυχή προσπάθειά του να εμπλακεί στον πρώτο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες με τον “νόμο Παππά”. Αφενός οι αποκαλύψεις για τα…βοσκοτόπια στη Ζάκυνθο που δόθηκαν ως εγγύηση (;) για την δανειοδότηση από την τράπεζα Αττικής με σκοπό να κατατεθεί η πρώτη δόση στον διαγωνισμό, αφετέρου οι έντονες επιθέσεις από τη Ν.Δ οδηγήσαν τον επιχειρηματία -όπως είχε γίνει γνωστό- στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Ο Χρήστος Καλογρίτσας έφυγε από το σκηνικό της επικαιρότητας και προσπάθησε να τακτοποιήσει τις μεγάλες οικονομικές του εκκρεμότητες που είχαν θέσει σε κίνδυνο και την κατασκευαστική του εταιρεία.
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποχώρησε από την GPO, με απολύτως νόμιμο τρόπο, μόλις αποφάσισε να εμπλακεί στην πολιτική και πριν αναλάβει σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ήταν η εποχή που ο τελευταίος κέρδισε την εσωτερική μάχη στη Ν.Δ και αναδείχθηκε πρόεδρος του κόμματος. Η συνέχεια είναι γνωστή: ο κ. Θεοδωρικάκος υπήρξε εκ των βασικών πρωταγωνιστών της στρατηγικής της Ν.Δ που οδήγησε στην μεγάλη εκλογική νίκη του Ιουλίου του 2019 και ανταμείφθηκε με το υπουργείο Εσωτερικών, παραμένοντας, πάντοτε, ένας άνθρωπος του πολύ στενού κύκλου του πρωθυπουργού.
Η GPO “εξαφανίστηκε” από τον χάρτη των εταιρειών δημοσκοπήσεων, ο κύκλος εργασιών της περιορίστηκε δραματικά και οι εντυπώσεις ήταν πως είχε μείνει στα χέρια του Χρήστου Καλογρίτσα, χωρίς εργαζόμενους και, κυρίως, χωρίς επιρροή στην αγορά και στα μίντια.
Αίφνης, περίπου τέσσερα χρόνια μετά η εταιρεία αναγεννήθηκε από τις στάχτες της και εδώ και περίπου δύο μήνες άρχισε να διεξάγει πολιτικές έρευνες οι οποίες δημοσιεύονται στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” του Γιάννη Κουρτάκη. Ο συγκεκριμένος όμιλος ΜΜΕ θεωρείται αιχμή του δόρατος του Μεγάρου Μαξίμου, με στενές σχέσεις με τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος καθημερινά αναμεταδίδει θέματα που παράγουν τα συγκεκριμένα μέσα.
Στην τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας, η Ν.Δ εμφανίζεται να έχει προβάδισμα 22 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Δεδομένου ότι ο υπουργός Εσωτερικών δεν έχει και δεν μπορεί να έχει οιαδήποτε σχέση με την εταιρεία και δεδομένου ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας θεωρείται από τη Ν.Δ και τα μίντια που την στηρίζουν ένα “μαύρο πρόβατο”, εύλογα απορεί κανείς πως κατόρθωσε η GPO να “ξαναμπεί στο παιχνίδι”. Και, επίσης εύλογο το ερώτημα σχετικά με το ποια είναι η μετοχική της σύνθεση. Έχει αλλάξει χέρια; Κι αν ναι ποιοι είναι οι νέοι μέτοχοι που την αγόρασαν από τον Χρήστο Καλογρίτσα; Ο υπουργός Εσωτερικών είναι βέβαιο πως γνωρίζει εάν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.''
Ο ''ΤΑΚΗΣ'' ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ''ΚΟΥΛΗ'' ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ !!!! ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ :

Ο ....ΤΑΚΗΣ λοιπόν, που ήταν ΚΚΕ και μάλιστα γραμματέας .....που έγινε ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στο πλευρό του ''ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ'' του τότε υπερυπουργού του Ανδρέα Παπανδρέου, ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ και κρατούσε το γραφείο τύπου του, όταν αυτός ήταν ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ.....κι έδινε στον ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ και τις ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ του, ό,τι ορεγόταν......
Ο ΤΑΚΗΣ που το 1999 συνέστησε ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ την εταιρεία GPO που αναλάμβανε ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ 
Ο ....ΤΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ....ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΛΙΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ !!!!!
ΓΙΑΤΙ αναφέρει τέτοια ψεύδη, όταν στο ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του που είναι αναρτημένο ΚΑΙ ατο ΠΑ. ΠΕΛ όπου φερεται να διδάσκει ακόμα και σήμερα, ΤΟ αναφέρει Ο ΙΔΙΟΣ ???
Στο βιογραφικό του,που είναι αναρτημένο ΚΑΙ στο σάϊτ του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται μεταξύ άλλων πως δεν έχει σχέση με την εταιρεία από το 2016.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ :
” Διδάκτορας δημοσίων πολιτικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στου οποίου τη σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών διδάσκει μέχρι και σήμερα.
Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος του ΕΚΠΑ. Πραγματοποίησε τις Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία με ειδίκευση στην εκλογική κοινωνιολογία. Επιστημονικός συνεργάτης και πρόεδρος της εταιρείας GPO ΑΕ, από το 2000 ως το 2016.”
Τι ζούμε ???
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΩΘΟΥΜΕ ???
Μας κύκλωσαν οι Ο.Φ.Α. ( ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ )
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ.....''ΤΑΚΗ ΠΑΙΔΙ'' ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ !!!

Γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης (1964, Κερατσίνι) και με καταγωγή από τον Κότρωνα της Μάνης, ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι ο άνθρωπος που φρόντιζε πάντα να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο τη σωστή ώρα. 
Ο υπουργός Εσωτερικών μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει περάσει από όλους τους ιδεολογικούς και πολιτικούς χώρους τα τελευταία 30 χρόνια, αρχής γενομένης από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, όπου το 1990 εξελέγη γραμματέας, έως σήμερα που είναι υπουργός μιας δεξιάς κυβέρνησης.

Η θητεία του ''ΤΑΚΗ'' στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ υπήρξε αθόρυβη. Στην καλύτερη των περιπτώσεων να τον γνώριζαν οι κομματικοί στον Πειραιά. Γι’ αυτό και όταν αναρριχήθηκε στη θέση του γραμματέα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξεπλάγησαν, καθώς δεν ήταν καν μέλος του Κ.Σ. της οργάνωσης όταν εκείνη διασπάστηκε το 1989.
Για τους γνωρίζοντες όμως ουδεμία έκπληξη υπήρξε. Η διάσπαση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ το 1989 οδήγησε στην κυριαρχία της ομάδας εκείνων που αργότερα θα ονομαστούν οι ανανεωτικοί του κόμματος, οδηγώντας το σε νέα διάσπαση το 1991 (Ανδρουλάκης, Λαφαζάνης, Δραγασάκης, Δαμανάκη και πολλοί άλλοι).
«Ο Τάκης», λένε αυτοί που ξέρουν, «φρόντισε να βρίσκεται δίπλα στον Ανδρουλάκη και τον Λαφαζάνη και αποτελούσε το πουλέν τους στη νεολαία. Αυτοί τον ανέδειξαν πείθοντας τους υπόλοιπους της ηγεσίας του ΚΚΕ ότι η ΚΝΕ έπρεπε να ανανεωθεί ριζικά. Ετσι τον πέρασαν στη θέση του γραμματέα της ΚΝΕ. Εκείνος της προσκολλήσεως κι εκείνοι της προωθήσεως. Τη συνήθεια της προσκολλήσεως ο Τάκης δεν την άλλαξε ποτέ».
Το 1990, όταν ο κόσμος άλλαζε, η ΕΣΣΔ έπνεε τα λοίσθια και η συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΚΚΕ είχε οδηγήσει στην ιστορική διάσπαση της Αριστεράς, η γερμανική μπάντα των Scorpions βρίσκεται στο απόγειο της δόξας της και έρχεται στο ΣΕΦ για συναυλία. Μεγάλη τους επιτυχία εκείνη την εποχή ήταν το τραγούδι Wind of Change (Ο άνεμος της αλλαγής), το οποίο ήταν ταυτισμένο με την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, έναν χρόνο πριν.
Το περίεργο εδώ είναι ότι συνδιοργανωτές της συναυλίας τότε ήταν η ΚΝΕ (της οποίας γ.γ. ήταν ο Τάκης Θεοδωρικάκος) και ο... ΣΚΑΪ. Αλλες εποχές τότε, ωστόσο, σε ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη» την επομένη της συναυλίας, διαβάζουμε ότι ο σημερινός υπουργός καθόταν στις μπροστινές σειρές. Το τραγικό αστείο της υπόθεσης ήταν πως το συγκρότημα δεν ήξερε πως ένας εκ των διοργανωτών ήταν η κομμουνιστική νεολαία και το έμαθαν από σχετική ερώτηση σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν.
Λίγα χρόνια αργότερα, το 1994, βρίσκουμε τον Τάκη Θεοδωρικάκο να κατεβαίνει στις νομαρχιακές εκλογές με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά, Χρήστο Φωτίου, όπου και εκλέγεται. Τη διετία 1994-1996 ασκεί τα καθήκοντα του αντινομάρχη. «Η απογοήτευσή μου από αυτή την εμπειρία με έκανε να στραφώ στο επάγγελμά μου», θα δηλώσει αργότερα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν παράτησε την πολιτική.
Παλιοί σύντροφοί του στο ΠΑΣΟΚ θυμούνται ότι προσκολλήθηκε στον Κώστα Λαλιώτη από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Οταν ο τελευταίος έγινε γραμματέας του κόμματος το 2001, έκανε τον Τάκη Θεοδωρικάκο υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη. Αυτή η κίνηση είχε προκαλέσει έκπληξη τότε, ωστόσο, όσο ο Λαλιώτης ήταν ισχυρός μέσα στο κόμμα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος κοιμόταν ήσυχος.
Με τη φυγή του Λαλιώτη ( μεγάλου πνεύματος της ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ομολογουμένως !!!!!!!!) , ο ρόλος του περιορίστηκε και στράφηκε στο επάγγελμά του. 
Για πολλά χρόνια ήταν πρόεδρος στην εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO. 
Αυτήν που δεν γνωρίζει σήμερα !!!! 
Αυτό που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος και σίγουρα δεν συμφέρει την κυβέρνηση να ακούγεται προς τα έξω είναι το γεγονός ότι την εν λόγω εταιρεία την έστησε με τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα, με τον οποίο είναι και κουμπάροι. Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας «δαιμονοποιήθηκε» από τη Ν.Δ. τα προηγούμενα χρόνια, καθώς τον παρουσίαζαν ως «εντεταλμένο» παράγοντα του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών - η γνωστή υπόθεση με τα «βοσκοτόπια».
Σιγά σιγά, ο Τάκης Θεοδωρικάκος πιάνει... στασίδι στο Mega και ειδικότερα στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή», σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις και παρουσιάζοντας δημοσκοπήσεις της εταιρείας του. Ωστόσο, οι επαφές με τον Γιώργο Παπανδρέου που εκείνη την εποχή ετοιμάζεται να κυβερνήσει δεν έχουν την καλύτερη κατάληξη.
Συνεχίζει να ασχολείται με την εταιρεία GPO και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να επανέλθει στα πολιτικά δρώμενα. Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του αρχηγού της Ν.Δ. τον φέρνει στον ακριβώς αντίθετο πόλο από εκεί που είχε ξεκινήσει χρόνια πριν. Οι φήμες λένε ότι πριν εισέλθει στη Ν.Δ. επιχείρησε να «πουλήσει» την προϋπηρεσία του στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά η συνεργασία δεν ευοδώθηκε.
«Από διαφορετικές αφετηρίες συναντηθήκαμε σε έναν χώρο δημιουργικών ιδεών. Ο Κυριάκος υπερβαίνει τα όρια της Ν.Δ. γιατί απευθύνεται στους ανθρώπους του μέτρου, της λογικής, στους ανθρώπους που θέλουν να πάνε μπροστά τη χώρα», είπε, εξηγώντας τη συνεργασία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Οι φήμες λένε ότι, άτυπα, συνεργάζεται ακόμα και σήμερα με δύο παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά, τον Ζαχαρία Ζούπη από το Κερατσίνι (που ήταν το δεξί του χέρι στην ΚΝΕ και διατηρεί σήμερα την εταιρεία δημοσκοπήσεων Opinion) και τον... Πάπα της επικοινωνίας στα χρόνια του εκσυγχρονισμού, Γιώργο Πανταγιά. Είναι να μη διαμαρτύρονται μετά οι γνήσιοι δεξιοί ότι ο Κυριάκος έχει μετατρέψει το Μαξίμου σε αλάνα του παλιού ΠΑΣΟΚ;
Ο Τάκης, λένε εκείνοι που τον ξέρουν, δεν θα τελειώσει με τον Κ. Μητσοτάκη. Ανθρωποι σαν τον Τάκη επιβιώνουν με όλες τις καταστάσεις και σε όλα τα πολιτικά συστήματα. Αυτή είναι άλλωστε η μεγαλύτερη ικανότητά τους.
ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΚΑΙ.....ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ Ο.....''ΤΑΚΗΣ'' ΕΞ ΟΣΩΝ ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ .....
Ο ''ΤΑΚΗΣ'' λοιπόν, κάποτε ως ΛΑΛΙΩΤΟΠΑΙΣ, κυνηγούσε τον σημερινό του πολιτκό μέντορα !!!
Τον πατέρα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .....και τη ΝΔ φυσικά, που τον έκανε υπερυπουργό !!!!
Διαβάστε : 
http://www.periodista.gr/cover-stories/article/107635/otan-o-takis-theodorikakos-kunigouse-ton-mitsotaki-gia-mia-offshore
Τεράστιο ενδιαφέρον έχουν όσα γράφει στο epikairo.com ο δημοσιογράφος, Γιάννης Βασιλακόπουλος, ο οποίος θυμίζει τη θητεία του σημερινού υπερυπουργού του Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στο πλευρό του Κώστα Λαλιώτη και κυρίως τον ρόλο που είχε διαδραματίσει στο πλαίσιο της σφοδρής σύγκρουσης του "θείου βρέφους" με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για την γνωστή υπόθεση της Λιβεριανής offshore Mayo. 
Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Λαλιώτης επέμενε για χρόνια να καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για την υπόθεση της Mayo και για το «ταμείο» της ΝΔ κατά τη διάρκεια που στην ηγεσία του κόμματος ήταν ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού.
To 2002 o Κώστας Λαλιώτης είχε δηλώσει: «Υπάρχει και θα υπάρχει το πολιτικό στίγμα, που σημαδεύει τη ΝΔ για τη συναλλαγή και τη διαπλοκή της με οικονομικά συμφέροντα, υπάρχει το πολιτικό στίγμα για τους διαχρονικούς δεσμούς της με την offshore λιβεριανή εταιρεία Μayo και για τη ροή "αδήλωτου και μαύρου" χρήματος 2,5 εκατ. δολαρίων προς τα Ταμεία της».
Διαβάζουμε παρομοίως και αλλού :
Τι ξεχνούν να μας πουν και να μας γράψουν, όμως; 
Στενός συνεργάτης του Καλογρίτσα, τον οποίο μάλιστα λένε πως αποκαλεί «το παιδί μου ο Τάκης», είναι ο υπερυπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη και στενός συνεργάτης του νέου πρωθυπουργού, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο νέος υπουργός εσωτερικών
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, υπήρξε επί χρόνια Πρόεδρος και αναλυτής της εταιρείας δημοσκοπήσεων GPO, η οποία ανήκε στην οικογένεια Καλογρίτσα. Την εποχή που ο "κόκκινος (επίδοξος) καναλάρχης" από την Καρδίτσα, ο οποίος τελικά δεν πήρε τηλεοπτική άδεια επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν πλήρωσε το τίμημα, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, την εποχή που η προηγούμενη κυβέρνηση βρέθηκε στο στόχαστρο των γαλάζιων ΜΜΕ και των καναλαρχών της διαπλοκής για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ε λοιπόν, την ίδια εποχή ο Χρήστος Καλογρίτσας συνέτρωγε στη Θεσσαλονίκη, τον Σεπτέμβρη του 2016, με το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκο (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία επάνω). Οι κακές γλώσσες έλεγαν πως εκείνη η συνάντηση είχε γίνει με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι κακές γλώσσες συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως εκείνη η συνάντηση έχει έντονο παρασκήνιο και δρομολόγησε σειρά εξελίξεων που φθάνουν μέχρι σήμερα και συνδέονται με την τροφοδότηση του γαλάζιου δημοσιογραφικού υπόκοσμου με... ιστορίες για αγρίους. 
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε επιχειρηματικά με τον Χρήστο Καλογρίτσα το έτος 1999 και έτσι δημιούργησαν την εταιρεία GPO.
Λένε ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε έρθει σε επαφή με το ΠΑΣΟΚ μέσω του Άκη Τσοχατζόπουλου και έτσι έγινε φίλος και συνεργάτης με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν συνεργάτης του Κώστα Λαλιώτη και για την ακρίβεια υπεύθυνος στο Γραφείο Τύπου το άλλοτε πανίσχυρου υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Εκείνη την εποχή ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε πάρει έργα όπως η ανέγερση του νέου Εφετείου της Αθήνας, φυλακές και δικαστικά έργα. Εκείνη την εποχή ο Καλογρίτσας αποκαλούσε τον Τάκη Θεοδωριάκο "παιδί μου". Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. 
Σήμερα κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά ο Καλογρίτσας μένει. Αυτοί οι κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Τάκης ξέρει. Και άλλοι ξέρουν, δυστυχώς για τον Τάκη...
Παρ΄ όλα αυτά ο κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ επιμένει δημόσια να ΨΕΥΔΕΤΑΙ .....
ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ.......
( ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ !!!!!!)


ΔΙΑΡΡΥΓΝΥΕΙ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥ Ο ''ΤΑΚΗΣ''....ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ !!!!!




ΑΛΛΑ
ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ !!!!
ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ....
ΟΣΟ KI AN ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ !!!
ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ !!!!!
ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ την GPO !!!

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!



ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΡ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ :

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ....ΤΕΛΟΣ.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ....ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΨΕΥΔΕΣΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ...

ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ 
ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ ???
ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ....ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ???














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.