Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ Ο......ΤΣΙΟΔΡΑΣ ??? ΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΪΟ ΤΟΥΣ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΜΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ !!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ .....

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΑΙΣΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΨΑΛΤΗ

ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ....



«Για όσες αποκαλύψεις γίνονται για τα κολαστήρια-νοσοκομεία, παραθέτω και αυτό το βίντεο.
Για να μην ξεχνάμε... μόχλευση δεδομένων με στόχο την γιγάντωση του φόβου στις ψυχές ΟΛΩΝ... και δημόσια παραδοχή (άκουσον άκουσον) ότι πράξατε και σωστά να τους καταγράφετε όλους τους θανάτους από SARS-CoV-2.
... Δεν θα μου φανεί περίεργο αν μάθω κάποια στιγμή ότι όλο αυτόν τον χρόνο, εν τέλει όσοι έφυγαν έχοντας και άλλες παθήσεις είχαν υποστεί διασωλήνωση χωρίς προφανή λόγο... Που σημαίνει ότι ένα χρόνο, εσείς και τα επιτελεία σας, έχετε καταβιάσει τον όρκο του Ιπποκράτη μαζί με τις ψυχές των Ελλήνων και αντί να σώζετε ζωές, αφαιρείτε χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης και οίκτου. Γι' αυτό και συνεχίζεται ακάθεκτοι. Γίνατε δημόσια στυγνοί δολοφόνοι, στο όνομα του κέρδους.
Κύριε Τσιόδρα, "νομίζετε" πως ήσασταν σωστοί που το κάνατε αυτό. Το να νομίζει ένας επιστήμονας πως είναι σωστός σε μία επιστήμη η οποία αν και μεταβάλλεται, δεν μιλάει με ψυχανεμίσματα αλλά με δεδομένα, δεν τον κάνει επιστήμονα. Και εσείς ενεργήσατε έτσι, που όχι μόνο δεδομένα δεν έχετε, δεν ψάξατε ποτέ σωστά να τα βρείτε. Σημασία δεν είχε το "σωστά". Σημασία είχε να παρουσιάσετε ένα ψέμα τόσο καλά, που να φαίνεται ως αλήθεια.
Έλα όμως που οι δουλειές του ποδαριού, δεν μένουν κρυφές για πολύ καιρό. Σύντομα θα επιστρέψετε πίσω στην κοινωνία σαν ένας απλός άνθρωπος. Πως "νομίζετε" ότι θα σας αντιμετωπίσει ο κόσμος; Δεν σκεφτήκατε ούτε τι αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά σας όλο αυτό το παιχνίδι. Θα καταντήσουν παρίες, εξαιτίας σας.
Ποιος θα πληρώσει για την πρωτοφανή κατάρρευση όλης της κοινωνίας; Για την διάλυση της οικονομίας; Για το πάγωμα της ζωής όλων μας; Για τις αυτοκτονίες; Δυστυχώς όταν έρθει η ώρα της απολογίας σας, είναι τέτοια η θέση σας, που και να πείτε "Ακολουθούσα εντολές" σύμφωνα με τις αρχές της Νυρεμβέργης, δεν πρόκειται να κατευνάσει τον ελληνικό λαό.
Μετά τιμής και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο,
Ποντίκας Δημήτριος»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.