Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

40.000.000,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ SELF TEST ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η SIEMENS ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΤΡΑΠΗ !!! ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΙ ΖΟΥΜΕ ??? ΠΑΝΔΗΜΙΑ Ή ΜΠΙΖΝΕΣ PLAN ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΡΟΛΗΨΗ.....ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.....



ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ???

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ???? ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ????

ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ FAST TRACK O XAΡΔΑΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑΣ !!!!!!!!!!!

ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 

ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ....ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ !!!!

ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ....ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ?????

ΡΩΤΑΜΕ : ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ?????/ 

ΑΙΣΧΟΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΠΑΡΕΑΣ

ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ SELF TESTS

ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.....

ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΔΑΕΙΣ.....






ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΛΒΟΛΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΕΣΤ....

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ SIEMENS ΤΑ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.....

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ RAPID TEST 

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΣΩ Κ.Υ.Α. !!!!!

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ????

ΕΚΠΟΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΥΧΤΑ 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ ?????

ΚΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ???

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ?????

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΦΡΕΝΗ  ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΩΝ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΑΓΩΝ ???

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ

ΚΙ ΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΑΝΔΗΜΙΑ''.....ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ !!!!

ΞΥΠΝΑΜΕ !



Σοβαρότατα ερωτήματα περί «φωτογραφικού» διαγωνισμού, έχουν προκύψει, από την επιλογή της κυβέρνησης, να απευθύνει, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «επείγουσα προμήθεια έως και 10 εκατομμυρίων ταχέων διαγνωστικών τεστ με τη διαδικασία self-testing», με διαδικασίες fast track, καταληκτική ημερομηνία προσφορών τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 27 Μαρτίου και απαίτηση παράδοσης της ποσότητας εντός επτά ημερών, γεγονός που αφήνει ασφαλώς, ελάχιστες μεγάλες εταιρείες εντός διαγωνιστικής διαδικασίας.

Αναλυτικότερα, όπως αποκαλύπτει το ThePressProject, για τη διαδικασία της προμήθειας των τεστ, επιστρατεύτηκε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Πολιτική Προστασία, και όχι το υπουργείο Υγείας, με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην προκήρυξη του διαγωνισμού, να ζητά προσφορές «με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής».

Ουσιαστικά, εάν κανείς εξαιρέσει την αργία της Πέμπτης, τότε, οι ενδιαφερόμενοι έχουν δύο ημέρες στη διάθεσή τους για την υποβολή προτάσεων, ενώ, σημειώνεται ότι, η ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή το πρωί.


Ακόμα πιο «φωτογραφικό» είναι το σημείο των τεχνικών προδιαγραφών όπου αναφέρεται ότι για «το προς προμήθεια είδος απαιτείται να προσκομίζεται αποδεικτικό καταχώρησης του προϊόντος για κατ΄ εξαίρεση αυτοδιαγνωστική χρήση στην λίστα BfArM ή σε αντίστοιχη λίστα αρμόδιου φορέα άλλου κράτους ΕΕ».

Το self test της Siemens, το οποίο είναι το ένα εκ των μόλις δύο self test που κυκλοφορούν στην αγορά, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής Ανδρέας Γαλανόπουλος, εγκρίθηκε μεν από τις αρχές της Γερμανίας στις 24 Φεβρουαρίου - και με την έγκριση αυτή μπορεί να κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές της Ευρώπης - αλλά δεν έχει λάβει πιστοποίηση σύμφωνα με την οδηγία 98/79 / ΕΚ όπως αναφέρει η γνωμοδότηση που εξέδωσε  το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) στις 17 Μαρτίου.

Η προκήρυξη συμπληρώνεται από την «Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης» που δημοσιεύτηκε επίσης μέσα στη νύχτα στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Προμηθεύς), με την οποία ανακοινώνεται πως εγκρίνεται η δέσμευση πίστωσης ύψους 40.000.000 ευρώ για την πληρωμή των 10.000.000 τεστ, γεγονός που σημαίνει πως κάθε self test εκτιμάται στην τιμή των 4 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΙΑΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ 


Περί Self Test ο λόγος - Μυρίζει Yale η υπόθεση

Ακούσαμε έκπληκτοι πως η Κυβέρνηση μας προχωράει σε αγορά self test από την Siemens.



Πάμε στα ερώτηματα λοιπόν:
1. Οι κκ. Κοντοζαμάνης, Τσιόδρας, Αβραμόπουλος ήταν οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου που θάφτηκε με τα περίφημα εμβόλια έναντι του H1N1 το 2009 όπου τότε προσπάθησε το σύστημα να μας πείσει για την τότε φοβερή πανδημία του H1N1.
Σήμερα, οι κκ. Κοντοζαμάνης και Τσιόδρας είναι και πάλι πρωταγωνιστές στο νέο μοντελάκι που φοριέται αποκλειστικά από πέρισυ με το όνομα SARS-CoV-2.

Ποιός παραιτήθηκε το 2009 για το φιάσκο του H1N1;
Ποιός δικάστηκε;
Η απάντηση είναι απλή...ΚΑΝΕΙΣ...
Τα χρήματα του ελληνικού λαού πήγαν στις τσέπες μερικών και δεν κουνήθηκε φύλλο.
Για ποιό λόγο οι άνθρωποι που κρίθηκαν αποτυχημένοι το 2009 στην διαχείριση των οικονομικών πόρων του ελληνικού λαού βρίσκονται σήμερα στις ίδιες θέσεις και επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη και χειρότερα;
Αν κύριοι, είσασταν υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας και είχατε αποφέρει ζημιές εκατομμυρίων στην εταιρεία, όχι μόνο θα σας απέλυαν αλλά δε θα βρίσκατε δουλειά ΠΟΥΘΕΝΑ!
2. Μιλήσατε για 4 τεστ το μήνα για κάθε έλληνα πολίτη, άρα για 40.000.000 τεστ στο σύνολο αφού ο πληθυσμός της Ελλάδος είναι 10.000.000.
Κάνατε εκπαιδευση του πληθυσμού για τη διενέργεια των τεστ;
3. Που θα απορρίπτονται τα εν δυνάμει επικίνδυνα βιολογικά απορρίμματα;
Ποιός θα ελέγχει την αποκομιδή τους και την καταστροφή τους; Μήπως τελικά θέλετε να διασπείρετε τον τοσο "φονικό", κατά τα λεγόμενα σας, ιό;
4. Γιατί τόση βιασύνη με διαγωνισμό μιάμισης μέρας για την αγορά self test;
Ο διαγωνισμός αναβλύζει μόχλευση, είναι φωτογραφικός αφού μόνο η SIEMENS έχει αυτό το προϊον.
Και να θέλω να το ξεχάσω, η μνήμη μου δε με αφήνει.
Τα έπιπλα του πολιτικού γραφείου του κ. Πρωθυπουργού ποιός του τα έκανε "δώρο";
Μήπως η SIEMENS;
Εσείς οι δημοσιογράφοι μας τα έχετε ανακοινώσει στον ελληνικό λαό, πριν πολλά χρόνια ή μήπως τα 50.000.000 ευρώ που λάβατε από την Κυβέρνηση για να προωθείτε το αφήγημα της σας επηρρέασε το μνημονικό, τη φωνή και τα αυτιά σας, φίλτατη 4η εξουσία, δημοσιογράφοι;
Αντί να ελέγξετε τις σκοτεινές διαδρομές της ουσιαστικά απευθείας ανάθεσης στη SIEMENS, πετάτε το μπαλάκι στον έλληνα πολίτη ότι έχει ο ίδιος την εύθυνη για το άνοιγμα της αγοράς μέσω των self test
5. Ποιός θα είναι ο ηθικός αυτουργός για τις επόμενες αυτοκτονίες συνελλήνων που βιασμένοι 13 χρόνια, έχουν εμποτιστεί με το δηλητήριο του τρόμου και του φόβου;
Μην ξεχνάτε την τελευταία αυτοκτονία του 35χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή δε μπόρεσε η ψυχή του να αντέξει το γεγονός της δεύτερης κόκκινης γραμμής που τον έβαλε αυτόματα στη λίστα των "λεπρών", αυτών που έχουν κορωνοϊο.
Δίνετε ένα πιστόλι με μια σφαίρα στον καθένα από εμάς για να παίξουμε ρώσικη ρουλέτα και...όποιος ζήσει...
6. Παίζετε τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. ανάλογα τα συμφέροντα σας.
Η επιστήμη δεν είναι μπαρμπούτι.
Το self test σας είναι για ιχνηλάτηση.
Ωστέ να βγεί μια επιδημιολογική μελέτη που οι φωστήρες σας επί ένα χρόνο δεν έχουν κάνει παρά ρωτάνε καφετζούδες και αστρολόγους.
Κοιτάτε τα λύμματα, ζηλεύετε τους μετεωρολόγους ενω στην πραγματικότητα καταστρέφεται ανθρώπινες ζωές και διαλύεται κάθε έννοια κράτους!
Για ποιό λόγο;
Που αποσκοπείτε;
7. Τον Σεπτέμβριο του 2020 απαγορεύσατε με Νόμο 4737/22.10.2020, Άρθρο 31/Κύρωση της από 25.09.20 Π.Ν.Π, τη χρήση τεστ απευθείας από τους πολίτες ως τελικούς χρήστες.
Τώρα, καταπατάτε τον ίδιο σας τον Νόμο.
Γιατι;
8. Μιλάτε για "δωρεάν" τεστ, που, πως, πότε, γιατί, από ποιόν δωρεάν;
Με ξένα χρήματα, χρήματα του ελληνικού λαού, χρήματα που βγαίνουν από τις δικές μας τσέπες;
Ξεχάσατε το φιάσκο με τα 6.500.000 ευρώ για τις παιδικές μάσκες τον Σεπτέμβρη 2020;
Ποιός παραιτήθηκε τότε;
Με τα χρήματα μας ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ! ΟΧΙ ΠΙΑ!
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!

Πέρι self tests - τι μας ξημερώνει...
Αφού τέθηκαν τα προφανή ερωτήματα, ας πάμε και στην περιγραφή ενός εναλλακτικού σεναρίου για το τι μας περιμένει με την έλευση των self tests
(*σημείωση: ευτυχώς δε ρώτησα τους ίδιους μελλοντολόγους που χρησιμοποιεί η Κυβέρνηση εδώ και 1 χρόνο ως μαθητευόμενους μάγους στη διαχείριση αυτού του υγειονομικού εγκλήματος).
Τα σημεία που ακολουθούν, είναι με χρονολογική σειρά, αρχίζοντας από το πιο πρόσφατο και καταλήγοντας στο τελευταίο χρονικά, για το επόμενο δίμηνο, δηλαδή μέχρι τέλος Μαΐου 2021:
1. Αλαλούμ με τα λάθη στη διενέργεια των τεστ από τους πολίτες. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν άνω των 100 πιθανών λαθών κατά τη διενέργεια των γρήγορων τεστ
2. Τσακωμός ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τον φαρμακευτικό κόσμο διότι μετά από "θετικά" κρούσματα, οι χώροι των φαρμακείων θα πρέπει να σφραγίζονται. Αναπόφευκτα, θα οδηγηθούμε σε αδυναμία πανελλαδικής πληθυσμιακής κάλυψης αναγκών σε αγορές φαρμάκων αφού θα κλείνουν για αποστείρωση τα φαρμακεία
3. Απόρριψη των τεστ σε κοινούς κάδους απορριμάτων ή συμφωνία της Κυβέρνησης με εταιρείες διαχείρισης και απόρριψης βιολογικών επικίνδυνων υλικών (με τις αντίστοιχες μίζες εκατέρωθεν)
4. Ανυπακοή των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων με τις εντολές του Υπουργείου Παιδείας για υποχρεωτικότητα στα παιδιά. Μεταφορά της πίεσης στην κοινωνία και στιγματισμός παιδιών που ανήκουν σε οικογένειες που θα αρνούνται τη διενέργεια του τεστ στα ανήλικα τέκνα τους
5. Εμφάνιση πρώτων αυτοκτονιών από θετικά κρούσματα. Τα ΜΜΕ θα τα αποκρύπτουν, όπως το 2012, και μόνο θα ακούγονται μέσω των κοινωνικών δικτύων
6. Γεωμετρική αύξηση θετικών κρουσμάτων
7. Ρητορικη υστερίας και πανικού από τα ΜΜΕ και συσχετισμός εαρινών αλλεργιών με τα "τρομερά" συμπτώματα του κορωνοϊού
(εδώ να μην ξεχάσουμε πως κάθε ίωση του αναπνευστικού οδηγεί σε απώλεια όσφρησης και γεύσης σε διαφορετικό βαθμό έντασης). Περαιτέρω προσπάθεια στοχοποίησης του κόσμου και περιθωριοποίησης αυτού.
8. Αυστηροποίηση λοκντάουν
9. Προσπάθεια επιβολής πιστοποιητικού εμβολίων και ταυτόχρονη καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων με αποκλεισμούς από οποιαδήποτε δραστηριότητα αν δεν έχεις εμβολιαστεί ή δεν παραχωρήσεις το αναφαίρετο δικαίωμα σου για πλήρη κυριαρχία στο σώμα σου απέναντι σε μια ή περισσότερες υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις
10. Σταδιακό άνοιγμα οικονομίας με νέο ευφάνταστο τίτλο που ο υπουργός Ανάπτυξης περιχαρής θα του προσδώσει, ως νέος "νονός", αγγλικό όρο με σύνθετο προσδιορισμό που θα περιέχει το "κλικ" εντός του.
Το ότι δε θα ξανανοίξει η πλειοψηφία του οικονομικού ιστού, από τα πιο επίσημα χείλη θα πανηγυριστεί ως αναδημιουργία και αναγέννηση της οικονομίας και από τα ΜΜΕ θα αγνοηθεί παντελλώς.
Η αντιπολίτευση και τα συνδικάτα, για πολλοστή φορά, θα φιλοσοφεί ή θα σφυρίζει αδιάφορα
11. Νέα πίεση στο ΕΣΥ διότι η σύγχυση στο μυαλό του κόσμου θα ενταθεί και θα τρέχει στα νοσοκομεία χωρίς πρακτικά καμία ιδιαίτερη συμπτωματολογία
12. Νέα εργασιακά δεδομένα με μείωση ή πάγωμα μισθών, αλλαγής εργασιακών συμβάσεων, το 12ωρο θα θεωρείται πραγματικότητα με αποδοχές μειωμένου 8ώρου
13. Μείωση ή διακοπή επιδομάτων στον κόσμο
14. Οι βουλευτές θα κατηγορήσουν τον κόσμο για οκνηρία και τεμπελιά, ότι θα πρέπει να βγούν να δουλέψουν σε έναν δυστοπικό κόσμο που η πολιτική των πολιτικών δημιούργησε
15. Στο μεσοδιάστημα θα βομβαρδιζόμαστε από ριάλιτι σόου και από την επιτυχία των τουριστικών εισροών (πράγμα που δε θα ισχύει)
16. Όλο και περισσότεροι θα προσπαθούν να σας πείσουν, που φορούν προβιά προβάτου, για τις αγνές προθέσεις τους, ενώ θα είναι οι ίδιοι που τόσες δεκαετίες κοιτάζουν το συμφέρον τους για τις ενδεχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Και με όλα αυτά τα ευχάριστα, θα ετοιμαζόμαστε να περιμένουμε με λαχτάρα και διάχυτη "χαρά" την έλευση του Ιουνίου όπου το "αναπτυξιακό" μέτρο του πτωχευτικού κώδικα θα φτωχοποιήσει τουλάχιστον το μισό του ελληνικού πληθυσμού ενώ θα δοκιμάσει σχεδόν το σύνολο της κοινωνίας.
Όμως, μη στεναχωριέστε βρε...το είπε και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, εσείς πρέπει να πληρώσετε τα χρέη σας, τα κόμματα έχουν τους πιστούς χρήσιμους ηλίθιους να τους πληρώνουν τα δάνεια τους μέσω ετήσιων συνδρομών.
Ο υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας, μετά τις επικλήσεις στον Θεό για την πορεία της οικονομίας και ένα χρέος εντελώς ανεξέλεγκτο, περιμένει και αυτός τους νέους επενδυτές από την εκποίηση της προσωπικής περιουσίας του λαού...
Η τεράστια επένδυση στο Ελληνικό, μετά τις μπουλντόζες, προχωράει με νέες μακέτες, στα πρότυπα του πρώην Πρωθυπουργού κ. Σημίτη που εκστόμισε το διαχρονικό: αυτό δεν είναι ΜΑΚΕΤΟ! και του επαναστάτη αριστερού πρώην Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα που εγκαινίασε ένα πανό για το μετρό Θεσσαλονίκης, με πληρωμένα διθυραμβικά άρθρα που θα τονίζουν την επίδραση στην οικονομία από ένα νέο εμπορικό κέντρο (mall).
Τι; δεν θα έχετε δουλειές και ψωμί να φάτε;
Εντάξει βρε παιδιά, φάτε παντεσπάνι, το fame story να είναι καλά!
Ποιός ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες.
Μετά τιμής και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.