Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΩΡΑ : ΠΩΛΕΙΤΑΙ ''Ο ΑΗ ΘΟΔΩΡΑΣ'' Ο ΛΟΦΟΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟ ΔΑΣΟΣ !!!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ??? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΓΗΣ ΕΚΕΙ ??? ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ???

 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ....

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΗ ΘΟΔΩΡΑ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ....

ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΗ ΘΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ 

ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ 14 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ...


Αλήθεια ποιος μπορεί να έχει ιδιοκτησία μέσα στο δάσος του ΑΗ ΘΟΔΩΡΑ που είναι και καταφύγιο θηραμάτων και να θυμήθηκε τώρα ( μετά το περιβόητο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ) να την πουλήσει κιόλας ?

Όποιος κι αν είχε ποτέ ιδιοκτησία εκεί, θα έπρεπε να του την έχουν πάρει ΩΣ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ οι αρμόδιες ''υπηρεσίες'' του κράτους, όπως έκαναν με πολλούς από εμάς που μας χαρακτήρισαν ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ιδιοκτησίες οικογενειακές και με παραστατικά ιδιοκτησίας πάππου προς πάππου...επειδή φύτρωσαν δέντρα με το πέρασμα του χρόνου μέσα σε αυτές και είναι πλέον δάσος !!!

Εδώ μιλάμε μάλλον για ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ γης από δασική σε ιδιωτικό δάσος....ΑΛΛΑ ακόμα κι αν αυτό συνέβη, υπάρχουν ΟΡΟΙ που καθορίζουν μέχρι ποια έκταση μπορεί να είναι δομικά εκμεταλλεύσιμη και υπό ποιές προϋποθέσεις.

Πέρα από το γεγονός πως ο ΑΗ ΘΟΔΩΡΑΣ ήταν και είναι ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ....



Δεν θέλουμε να πιστέψουμε, πως το δασαρχείο Τρίπολης στο οποίο υπάγεται, έχει κάνει πάλι καμιά υπερβατική αυτενέργεια και δεν έχουμε ούτε καταφύγιο πια....

Πάντως η έρευνά μας μόλις ξεκίνησε και όχι μόνο από το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ, που μέχρι σήμερσ απαξιώνει να μας απαντήσει, ακόμα και βάσει της σύμβασης AARHUS που είναι υποχρεωένοι να το κάνουν ΑΜΕΣΑ....

Οι σχετικές με το καθεστώς του ΑΗ ΘΟΔΩΡΑ ερωτήσεις έχουν απευθυνθεί ΚΑΙ στο Υπουργείο Περιβάλλοντος αλλά  ΚΑΙ στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ και θα επανέλθουμε με νεώτερα οσονούπω.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.