Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΠΑΓΟΥΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΜΕ !!! ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!!!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ .....

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, κείμενο που λέει "O << ευεργέτης>> της Μαρέβα Μητσοτάκη γίνεται και εθνικός ευεργέτης των παγουριών!"


ΑΠΟ 


Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ
Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Λασκαρίδη
θα δωρίσει (εκτός από το κανόνι του 17ου αιώνα στο Υπουργείο Πολιτισμού ) και από ένα παγούρι σε όλους τους μαθητές δημοτικού της χώρας
Το ίδρυμα της οικογένειας Λασκαρίδη, ,έχει επιχειρηματική σχέση με την εταιρεία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, Zeus+Dione, μέσω της παναμέζικης offshore «Velvet Success» που συμμετείχε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας της συζύγου του πρωθυπουργού, καταθέτοντας 800.000 ευρώ. Παράλληλα φαίνεται ότι είχε ακόμη καταθέσει 1,8 εκατομμυρίων ευρώ σε λογαριασμό του Τάσου Καραμήτσου, μετόχου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Τρία έμπιστα πρόσωπα της οικογένειας Λασκαρίδη, τα οποία εμφανίζονται ως «μπροστινοί» σε δεκάδες offshore αλλά και ελληνικές εταιρείες, είναι εμπλεκόμενα στη Velvet Success.
Πρόκειται για τη Μαρία-Ιφιγένεια Βαρβάρα Πρωτόπαπα, τον Ιωάννη Γιαννακάκη και την Ελευθερία Καλλίνη. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ελ. Καλλίνη φαίνεται να συμμετέχει σε περισσότερες από 400 παναμέζικες offshore, γεγονός που καθιστά εύλογα τα ερωτήματα αναφορικά με την ιδιότητά της, λειτουργώντας σαν «μπροστινός» τους. Οπως φαίνεται δηλαδή να συνέβη και στην περίπτωση της Velvet Success SA. Πέραν τούτου, η Ελ. Καλλίνη και ο Γ. Γιαννακάκης συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των Panama Papers, γεγονός που καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την –ετεροχρονισμένη έστω– απάντηση της κ. Γκραμπόφσκι και του «Πρώτου Θέματος» για τη μέχρι και σήμερα κρυφή χρηματοδότρια offshore τους.
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μεγάλες φιλίες αναπτύσσονται εκεί που υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα. Ένα απ τα ενδιαφέροντα του εκλιπόντος Πατριάρχη της οικογενείας του Μητσοτκέικου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν η συλλογή Αρχαίων αντικειμένων. Το ίδιο <<χόμπι>> έχει και ο εφοπλιστής Κος Λασκαρίδης, ενας από τους μεγαλύτερους δωρητές του Υπουργείου Πολιτισμού και φίλος της <<Αγίας Οικογενείας >> και προσφάτος Εθνικός δωρητής παγουριών… ιδρυτής αλλα και πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη πο δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στην ελληνική διασπορά με άξονες τη θάλασσα, τον άνθρωπο και τον πολιτισμό.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:


ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.