Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΑΠΑΤΗ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ...ΣΙΑΜΠΗΣ Ο ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ, ΣΤΙΣ ''ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ'' ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΠΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ !!!! ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΤΑΤΟΥΛΙΣΤΑΝ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΔΙΑΠΛΟΚΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΔΙΤ
ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΕΖΟ
ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΦΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΑΜΠΗ....ΤΟΝ ΤΑΧΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΗ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ......

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

George Bezos
ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!
Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τριπόλεως σχετικά με «πωλητήριο» συμβόλαιο ακινήτου της οικογένειας Μπέζου στην Παλαιόχουνη, αναγνωρίσθηκε ότι ο «πωλητής» και η «αγοράστρια» ανάδοχος του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων Πελοποννήσου ενεργώντας από κοινού δόλια προχώρησαν στη σύνταξη του συμβολαίου αυτού.
Το Δικαστήριο δέχθηκε ότι και οι δύο πλευρές γνώριζαν ότι ο πρώτος δεν ήταν κύριος αυτού. Μάλιστα σημειώνεται στην απόφαση ότι ενεργώντας από κοινού δόλια «πωλητής» και «αγοράστρια» εταιρεία απέκρυψαν από τη συμβολαιογράφο που συνέταξε το «συμβόλαιο» προηγούμενα μεταξύ τους προσύμφωνα στα οποία το ακίνητο αυτό δηλωνόταν από τους ίδιους ως ιδιοκτησία της οικογενείας Μπέζου.
Συνέπεια αυτών των παράνομων πράξεών τους που τέλεσαν σε βάρος των εναγόντων αληθινών ιδιοκτητών Μπέζου με την ίδια απόφαση αναγνωρίσθηκε ότι θα πρέπει «πωλητής» και «αγοράστρια» εταιρεία ευθυνόμενοι σ’ ολόκληρο έκαστος να καταβάλλουν στους ενάγοντες το ποσό των οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ με το νόμιμο τόκο από την επόμενη της επίδοσης της αγωγής για την ηθική τους βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.