Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ !!! ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ ΚΙΝ.ΑΛ ΚΑΙ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ κ. ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ !!!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ''ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ'' ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΚΙΝ.ΑΛ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΦΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ
ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ......ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΗΡΗΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!

ΕΝΩ Ο κ. ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.....ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Η απορία μας, που έχουμε δημόσια διατυπώσει επανηλειμμένα, για την καθυστέρηση παράιτησης του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, μας έχει οδηγήσει σε εκτεταμμένη έρευνα , για τους λόγους που πιθανά συμβαίνουν όλα αυτά τα περίεργα....
Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες μας, αποκαλύπτουν τον χαμό.....τον πολιτικό χαμό, που συμβαίνει στον χώρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που είναι η απόρροια του γενικού πολιτικού κλίματος που επικρατεί ανά την Ελλάδα.

Μάθαμε λοιπόν από ενδελεχή έρευνα, πως τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΚΙΝ. ΑΛ. που έχουν ήδη προεξοφλήσει πως θα κυβερνήσουν τη χώρα, και προετοιμάζουν το έδαφος ποικιλοτρόπως, έχουν κάνει την ίδια σιωπηρή συμφωνία και με τα Επιμελητήρια ανά την Ελλάδα.
Να υπάρξει δηλαδή συνεργασία των δύο πολιτικών δυνάμεων παντού.

Κι έτσι στόχευε να πράξει και στην Αρκαδία, ο απερχόμενος πρόεδρος, δίνοντας το δαχτυλίδι, στον επόμενο που δεν είναι άλλος από τον γνωστό επιχειρηματία οινοποιό κ. Γιάννη Τρουπή, που πρόσκειται πολιτικά στη Ν.Δ.
Ως εδώ, θα ήσαν όλα καλά, σύμφωνα με τις μυστικές δεσμεύσεις και των πολιτικών κομμάτων που συνεργάζονται επ΄ αυτού !!!
Αλλά πληφοροσούμαστε, πως στην Αρκαδία, έθεσε βέτο ο Οδυσσεύς , να μην αναλάβει το Επιμελητήριο η Ν.Δ. επειδή επιζητεί ο ίδιος τον πολιτικό έλεγχο, της ισχυρής αυτής δύναμης στο νομό....που εκλέγεται και δεν θέλει να το παραδώσει στη Ν.Δ. !!!
Ετσι άναψαν τα αίματα ( πολιτικά πάντα !) από τα 2 κόμματα που το διαφεντεύουν....και πάμε για εκλογές και μάλιστα θορυβώδεις, αφού δεν θα τηρηθεί η υπόγεια συμφωνία των πολιτικών χώρων της Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛ. για συνεργασία και θα βρεθούν πιθανά αντιμέτωποι στην κάλπη για το Επιμελητήριο.
Ο κ. Γ. Τρουπής, μάθαμε ότι στηρίζεται σιωπηρά μεν, αλλά δυνατά, από σύσσωμες τις δυνάμεις της Ν.Δ. στο νομό, αλλά και από την κεντρική εξουσία του χώρου......
Υπάρχει πάντα όμως και η υποψηφιότητα του κ. Γ. Δημητρόπουλου, που δηλώνει ανεξάρτητος και ανεξέλεγκτος από κομματικούς μηχανισμούς, άσχετα αν κάποιοι τον ταυτοποιούν με το αντίπαλον δέος της Ν.Δ. στο Επιμελητήριο.....
Τα κατάφερε πάλι ο Οδυσσεύς, να κάνει μπάχαλο τον πιο δυνατό συνδικαλιστικά, επαγγελματικό χώρο της Αρκαδίας....επειδή προσβλέπει μόνο στο πολιτικό του μέλλον !!!
Τα κατάφερε και τους διέλυσε την κομματική ''συμμαχία'' !!!
Πάντως ο κ. Μπουντρούκας που δεν παραιτείται τόσον καιρό, μάλλον διευκολύνει την εσωτερική κόντρα των 2 πολιτικών δυνάμεων, που αναφύεται στο Επιμελητήριο, παρά το ίδιο το Επιμελητήριο, να προχωρήσει απρόσκοπτα την λειτουργία του, μακριά από πολιτικά καπελώματα.
Αναμένουμε τις επόμενες ώρες....'η έστω ημέρες, να ανακοινωθεί επίσημα και περίτρανα, η διάσπαση των ''συνεργαζομένων'' πολιτικών χώρων ΚΙΝ.ΑΛ. και Ν.Δ. για την Αρκαδία και το Επιμελητήριο και να προκηρυχθούν εκλογές, με αντιπάλους για την θέση του προέδρου :
τον κ.Γιάννη Τρουπή που πρόσκειται πολιτικά στη Ν.Δ.
και τον κ.Γιώργο Δημητρόπουλο που είναι υπόψήφιος και δηλώνει ανεξάρτητος από κομματικές ταμπέλες.
Οι εξελίξεις στο Επιμελητήριο Αρκαδίας θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Εμείς παρακολουθούμε και θα επανέλθουμε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.