Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ !!! ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.....

ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Η Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑΤΟΥΛΗ !!!

ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ, ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ !!!

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ???

Η πιο ηχηρή παραίτηση, μέχρι σήμερα, είναι αυτή της αντιπεριφερειάρχου κ. Ελένης Παναγιωτοπούλου εκλεγμένης στην Αργολίδα η οποία έδωσε στην δημοσιότητα και την ακόλουθη δήλωση :

Προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου
Ο πολιτικός λόγος που εκφέρεται  το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος , δια του επικεφαλής  του, προσωπικώς με βρίσκει απολύτως αντίθετη. Κυριαρχείται από μηδενιστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς όλα τα κόμματα, που όμως αποτελούν τον πυλώνα κάθε Δημοκρατίας αλλά και προς όσους τρέφουν πολιτικές φιλοδοξίες, γεγονός που δεν συνάδει με την προσωπική πολιτική μου αντίληψη.
Συνεπώς από σήμερα  δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό αυτό στο Περιφερειακό  Συμβούλιο Πελοποννήσου.
ΕΛΕΝΗ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ   ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ   ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ενδιαφέρον έχει βέβαια, το γεγονός πως η κυρία Παναγιωτοπούλου, υπήρξε επί σειρά μηνών υμνητής του έργου της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη της......όταν οι εκλογές ήσαν μέλλον και μάλιστα απώτερο......και η ίδια είχε θεσμικό ρόλο, στο πλάϊ αυτού που σήμερα την ενοχλει ο ....''πολιτικός του λόγος'' !!!
Απλά για να θυμίζουμε στους πολίτες, πόσο σανό τρώνε, από τους εκλεγμένους του, όταν αυτοί στοχεύουν στα προσωπικά τους οφέλη εκάστοτε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.