Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΘΙΟΠΑΥΤΟ : ΤΟ VIRAL ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ''ΝΟΜΙΜΟ'' ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ......ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ''ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ'' ΤΟΥ ???

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ???

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ???

ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ......ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ???

ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΥΚ ??? ''ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ'' ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ ???



ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ....ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ !!!

ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ....ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ......


ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.....




ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΙΟΠΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ???

Πριν 2 μέρες και αμέσως μετά τον πανελλήνιο χαμό που έγινε με το ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ στο ΘΙΟΠΑΥΤΟ, την παραλία , μετά την Σαμπατική, στην Κυνουρία, επισκεφθήκαμε απροειδοποίητα, την ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ στην Τρίπολη.

Οι πολύ πρόθυμοι υπάλληλοι εκεί, μας εξήγησαν πως είχαν και οι ίδιοι ασχοληθεί πάλι με το θέμα, αφού ενημερώθηκαν για την δημοσιότητα που είχε πάρει και είχαν πρόχειρους τους φακέλους της περιοχής.
Ζητήσαμε να μας δείξουν τα ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΟ ΘΙΟΠΑΥΤΟ !!!

Και βρεθήκαμε μπροστά σε μεγάλη ''έκπληξη'' :



Ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ Σ΄ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ !!! Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ''ΠΑΡΑΛΙΑ'' ΚΑΙ ''ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΣΗ'' ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ......
ΑΝ ΚΑΙ
αυτό φαίνεται να αφορά μόνο το ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.....
Γιατί στην υπολοιπη έκταση του κόλπου, όλοι κάνουν χρήση της ......ΑΜΜΟΥ !!!

H μάντρα της άμμου στο viral σπίτι.....είναι καταγεγραμμένη ως όριο περιοχής με......ΕΛΗΕΣ !!!
ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!

Στο σπίτι δε, φαίνεται πως ''πρέπει'' να κατεδαφιστεί, μόνο η μάντρα.....και μέρος της βεράντας !!!

ΑΛΛΑ μας είπαν
πως η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, δεν δίνει το ο.κ. για κατεδάφιση ( έκδοση πρωτοκόλλου δηλαδή ) επειδή - λένε -πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του οικήματος !!!

ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ .....ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ :


 Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί την 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ....ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ !!!

Κι έχει πρόσφατα βαφτεί, και επισκευαστεί, με πλακάκια σε βεράντες και σκάλες και αλλαγή των υποστηλωμάτων της ΒΕΡΑΝΤΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ !!!

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΘΙΟΠΑΥΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ''ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ''.



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ AΘ.I. KANAKH....ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014 !!!

Μας είπαν πως δεν κατοικείται κι έχει εγκαταλειφθεί !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ....''ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ'' ΕΚΔΗΛΗ ΠΑΝΤΟΥ......




Μέχρι και ΔΑΚΟΠΑΓΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΗΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ !!!

Το σπίτι στην άκρη του κόλπου, που είναι χτισμένο πάνω στη θάλασσα, έχει ήδη από το 2014 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ( το είδαμε στον φάκελό του στην ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ) !!!

Το πρωτόκολλο αυτό είναι από το 2014 στην Περιφέρεια και την ΔΙ. ΠΕ.ΧΩ.Σ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ !!!) που περιλαμβάνει ΚΑΙ την αρμόδια για ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ .......υπηρεσία !!!

Καμία ενέργεια όμως δεν έχει γίνει ώστε να τηρηθεί η απόφαση της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ του σπιτιού στην άκρη του κόλπου.....του σπιτιού του ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ δηλαδή ( αφού αυτό το σπίτι ανήκε στον αποθανόντα ΚΑΝΑΚΗ παλιό πρόεδρο των ταξιτζήδων ΑΤΤΙΚΗΣ αναμεμειγμένο και σε άλλους συνδικαλιστικούς χώρους , ο οποίος πέθανε στην φυλακή για παιδεραστία , αφού είχε συλληφθεί στο Περιστέρι ασελγώντας KAI σε....αγοράκια )......

(https://www.protothema.gr/greece/article/513952/polueteis-katheirxeis-gia-to-protofanes-skandalo-paiderastias-sto-ilion/

https://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/6203/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1




Ο υπάλληλος της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ, μας ανέφερε, πως γνωρίζουν πως ''κανένας πια δεν πάει σ εαυτό το σπίτι και πως η ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ.  χρησιμοποιεί ως λόγο για την διατήρησή του και την ΜΗ εκτέλεση της απόφασης κατεδάφισης.......την ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ'' !!!!!!

Οι δικές μας πληροφορίες από την περιοχή, αλλά και από Αρκάδες γενικότερα, που πηγαίνουν συχνά εκεί, είναι πως το σπίτι του παιδεραστή, χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα, από ενοικιαστές - παραθεριστές !!!
Οι φωτογραφίες που βγάλαμε εμείς την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018, εμφανίζουν ένα σπίτι πεντακάθαρο, πρόσφατα βαμμένο, ιδιαίτερα φροντισμένο και χρησιμοποιούμενο για εξοχική κατοικία !!!
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΠΕΣΜΕΝΟ....

Όπως και το σπίτι της άμμου.......επίσης !!!




Τι να υποθέσουμε πως συμβαίνει σε αυτή τη χώρα των ΛΑΜΟΓΙΩΝ ???

ΠΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ???

ΠΟΙΟΙ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.....ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ....''ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ'' ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ???

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ???

ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ???


Για το ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ σχετικά με τους ΑΙΓΙΑΛΟΥΣ.....διαβάστε αυτό :

http://www.michanikos.gr/forums/topic/20233-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF%CF%85/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.