Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ ΣΔΙΤ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ  ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. !!!

ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ.....
''ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ'' ???

Ή ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,
ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ???

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ .....

ΕΝΩ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΠΕΡΙ....ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΣΔΙΤ.....




Ο φιλοΦΟΥΧΤΕΛΙΚΟΣ σουλτάνος της Τατουλονήσου , ολόκληρο το θεσμικό του περιβάλλον καθώς και οι αρμόδιοι υπουργοί - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ - έχουν παραλάβει εδώ κι ένα χρόνο το κάτωθι έγγραφο της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, σχετικό με τις αιρεσιμότητες της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ !!!

ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ......ΤΥΠΟΥ ΣΔΙΤ - ΤΑΤΟΥΛΗ !!!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΟΙ...

ΓΙΑΤΙ ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :






Ποιος θα αναλάβει να ''τιμωρήσει'' του; αιρετούς ( κι όχι μόνον της αυτοδιοίκησης ) που γνωρίζουν το έγγραφο - φωτιά και δεν μιλούν στους πολίτες ???

Ποιος θα ''τιμωρήσει'' τους αιρετούς που εξαπατούν τους πολίτες με σπέκουλα υπέρ του ΣΔΙΤ που δεν θα γίνει ποτέ πράξη.......ενώ ξέρουν πως ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ???

Ποιος θα ''τιμωρήσει'' τους διαχειριστές της εξουσίας που δεν τηρούν ούτε στο ελάχιστο την Ευρωπαϊκή Οδηγία και τη Νομοθεσία περί ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΜΟΝΟ ΧΑΔΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΔΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ .....) ενώ εγκαταλείπεται η Πελοπόννησος στην απύθμενη ρύπανση και καταστροφή του φυσικού της περιβάλλοντος και πλούτου ???

Ποιος θα ''τιμωρήσει'' αυτούς που ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τον λαό, με φιρμάνια και συνεντεύξεις ανύπαρκτων έργων ......και τον κρατούν ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.