Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ !!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, Ο ΣΚΟΥΠΙΔΕΜΠΟΡΑΣ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ( ΟΙ...ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ !!!) ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΧΟΛΕΡΑ .....ΚΑΙ ΤΥΦΟ......

ΥΠΑΡΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΑ

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΑΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΔΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ !!!!

ΚΑΜΙΑ ''ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ'' ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Οι φωτογραφίες των τελευταίων 2 ημερών κραυγάζουν την ΑΛΗΤΕΙΑ ΟΛΩΝ :

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Την ίδια ώρα που ο δήμαρχος της Καρδαμύλης δήλωνε στο τηλέφωνο που μιλούσε με τον καναλάρχη του SUPER TV, πως ο ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ πηγαίνει 4 φορές την εβδομάδα στον ΔΗΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ και παίρνει τα σκουπίδια, εμείς από άλλο τηλέφωνο, δεχόμασταν καταιγισμό φωτογραφιών τραβηγμένων ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ , από την ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ΣΤΟΥΠΑ, ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ......τον δήμο του δηλαδή και το μαύρο χάλι στο οποίο βουλιάζει επικίνδυνα πλέον,..... ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ......

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, βουνό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Μια μέρα πριν, η εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ της Καλαμάτας δημοσίευσε το αίσχος του ΜΑΡΑΜΠΕΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ :



''Ένα απίστευτων διαστάσεων περιβαλλοντικό έγκλημα συντελείται αυτή την περίοδο στο Δήμο Δυτικής Μάνης, στο όνομα δήθεν της καθαριότητας των τουριστικών περιοχών. Δύο φαράγγια στον ορεινό όγκο του Δήμου, κοντά στα χωριά Λαγκάδια και Μηλέα, έχουν μετατραπεί σε χωματερές, αφού ανοιχτά φορτηγά σε καθημερινή βάση, ακόμα και χθες το πρωί, μεταφέρουν τα σκουπίδια από άλλες περιοχές.
Μάλιστα, στο χωριό Λαγκάδια χρησιμοποιούν το ρέμα του Αϊ Γιώργη, που καταλήγει στη θάλασσα του "Πανταζή, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και το 2016 ως χωματερή σκουπιδιών.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα αποτρόπαια γίνονται εν αγνοία του δημάρχου και των υπόλοιπων δημοτικών παρατάξεων, αν και μας κάνει εντύπωση ένας τόσο μεγάλος όγκος απορριμμάτων να μην έχει γίνει αντιληπτός από τους ιθύνοντες.
Πριν από κάποιες μέρες επικοινώνησαν αγανακτισμένοι ορισμένοι κάτοικοι με το "Θ", καταγγέλλοντας τα όσα συμβαίνουν. Αυτή ήταν και η αφορμή του φωτογραφικού ρεπορτάζ που ακολουθεί. Όταν βρεθήκαμε στα δύο φαράγγια, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, αφού οι εικόνες θύμιζαν πολύ έντονα όλα αυτά που γίνονται, εδώ και χρόνια, στη Μαραθόλακκα του Δήμου Καλαμάτας, ενώ θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι οι δύο δεξαμενές που φαίνονται στις φωτογραφίες, που λειτουργούν εν είδει πυρασφάλειας, είναι άδειες!
Τόνοι σκουπιδιών έχουν γεμίσει και τα δύο φαράγγια και, φυσικά, αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί και στο μέλλον, αφού δε φαίνεται οι αρμόδιοι να κάνουν καμία κίνηση για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με ορθολογικό τρόπο.
Βεβαίως, το χειρότερο είναι ότι και οι δύο σκουπιδοπεριοχές καταλήγουν στη θάλασσα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Σκεφθείτε τι μπορεί να συμβεί αν βρέξει αυτή την περίοδο ή δύο μήνες αργότερα. Λύματα και σκουπίδια θα πλημμυρίσουν τη θάλασσα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το περιβάλλον και τον τουρισμό.
Σκεφθείτε τι μπορεί να συμβεί εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται αυτήν περίοδο. Τα σκουπίδια με τα αντικείμενα που περιέχουν γυαλιά ή οποιαδήποτε άλλη εύφλεκτη ύλη, μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη αιτία για μια ανείπωτη περιβαλλοντική καταστροφή.
Το "Θ" φέρνει στη δημοσιότητα την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Δυτικής Μάνης, μια και θα πρέπει να… κοπεί με το μαχαίρι. Απερχόμενη Δημοτική Αρχή, νέα Δημοτική Αρχή, δημοτικές παρατάξεις πρέπει να μη φύγουν από το Δημαρχείο, αν δε βρουν μια λύση που να βάζει τέλος στο έγκλημα κατά του περιβάλλοντος. Θα ήταν ευχής έργον, δε, να απομακρυνθούν άμεσα και τα υπάρχοντα απορρίμματα, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, αυτό μοιάζει λιγότερο πιθανό από μια λύση στο πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, η… ωρολογιακή περιβαλλοντική βόμβα που υπάρχει στη Δυτική Μάνη "προσευχόμαστε" να μην εκραγεί…  

Του Αντώνη Πετρόγιαννη

      Î— εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Από την ώρα που ισχύει ο ΚΑΤΑΚΥΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ για την ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ, και είναι η εταιρεία  RAP GROUP Ρ.C. Π&Δ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ Ι.Κ.Ε. , σκουπίδια στη ΜΑΝΗ δεν έπρεπε να υπάρχουν ούτε ως δείγμα.....
Αφού ο εργολάβος πληρώνεται ΚΑΙ με έγκριση ''καλής εκτέλεσης του έργου'' με αποφάσεις του Δ.Σ. του δήμου, και η σύμβαση που έχε υπογράψει είναι προϊόν ΔΙΕΘΝΟΥΣ (?????) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ κι ισχύει για ένα έτος !!!!!!!
ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙ......

Εμείς έχουμε αναδείξει με ιδιαίτερη έμφαση πάλι το θέμα και στις 29 Ιουνίου 2019, που ξαναγράφαμε για το αίσχος του ΜΑΡΑΜΠΕΑ και των ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΔΩΝ       :


ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ????

ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙ ΥΓΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.....ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.